Τα συμμαθητάκια και η λέσχη Σέργουφ Χολμς

ΤΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΓΟΥΦ ΧΟΛΜΣ (1)
Δύο νέες υπέροχες σειρές μόλις κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Διόπτρα για τους -όχι και τόσο μικρούς πια- βιβλιόφιλους αναγνώστες μας!Τα συμμαθητάκια και η λέσχη μυστηρίου Σέργουφ Χόλμς είναι πια στη διάθεσή μας!!
εκδόσεις διόπτρα
Personalised μαξιλαράκι από το Craftland

Αν αρέσει κάτι στον Ντίνο να κάνει, εκτός από το να παίζει με τα αυτοκινητάκια του και να σηκώνει στο πόδι όλο το σπίτι με τους ήχους που κάνει όταν τα στήνει για αγώνες, είναι να διαβάζει τα νέα τύπου βιβλία, όπως τα αποκαλεί ο ίδιος! Ποια είναι αυτά? Εκείνα, φυσικά, που έχουν λιγότερη φασαρία στο εσωτερικό της, πιο έξυπνη και μοντέρνα εικονογράφηση και κρύβουν μέσα τους φοβερό μυστήριο και τρελή περιπέτεια! Οι δύο νέες σειρές είναι αυτού του τύπου λοιπόν!

Τα συμμαθητάκια 🏫

εκδόσεις διόπτρα

Λίγα λόγια:

Καλώς ήρθατε στο σχολείο της Φτερνιζούπολης!
Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη.Και ο λόγος είναι απλός..Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β’2, της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

* Γρηγόρης Γατόνης – Η σταγόνα που ξεχείλισε

εκδόσεις διόπτρα
Ο Γρηγόρης Γατόνης, Η Κουκία Λαμπίκου, η Σάρα Πεισματά, η Λήδα Βολίδα και η Ακίκο Αστέρη είναι τα περίφημα συμμαθητάκια που όμοια δεν έχουν περάσει στα χρονικά από άλλη τάξη και σχολείο!Αυτή τη φορά ο Γρηγόρης έχει ξεχάσει τη βρύση ανοιχτεί και τρέχει τρέχει τρέχει..Εκείνος αρνείται να σηκωθεί από το μαλακό του κρεβάτι! Ώσπου το επόμενο πρωί αυτό που αντικρίσει θα είναι πραγματικά τρομακτικό!

* Λήδα Βολίδα- Το κυνήγι της πρωτιάς

διόπτρα
Η Λήδα Βολίδα είναι λιγάκι απαιτητική με τον εαυτό της και θέλει να έχει πάντα την πρωτιά σε ότι κι αν κάνει και φυσικά να είναι μόνο αυτή η καλύτερη της τάξης!Όταν, όμως, στο σχολείο εμφανίζεται νέο ”αίμα” ο Χάρης ο Χαιδεμένος, γίνεται αυτός πια ο καλύτερος σε όλα και όλοι φυσικά τον λατρεύουν! Η Λήδα έβαλε στόχο όμως να τον κερδίσει και να τον ρεζιλέψει! Με κάθε τίμημα!
διόπτρα
Τα βιβλία μυστηρίου και περιπέτειας για παιδιά του Δημοτικού είναι πολύ στη μόδα πια και ομολογουμένως κάνουν θραύση! Οι περιπέτειες και το σασπένς έχουν βοηθήσει πολλά παιδιά να αγαπήσουν το βιβλίο και να μπουν στον θαυμαστό κόσμο του! Η σειρά ”Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χόλμς” είναι μια από αυτές και ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!
διόπτρα

”Υπόθεση Καραμέλα”

διόπτρα
Ο Σέργουφ Χόλμς είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ όλων των εποχών και για μία ακόμη φορά ένα παιδί χρειάζεται βοήθεια! Ένα παιδί βρίσκει σε ένα σακουλάκι με καραμέλες ένα σημείωμα που γράφει ”Βείθηα”! Όχι δεν είμαι εγώ η ανορθόγραφη, αλλά το μικρό παιδί..😅Η υπόθεση μυρίζει μυστήριο και ο Σέργουφ Χόλμς θα το λύσει!

”Δύο Ντετέκτιβ και μισός…”

διόπτρα
Ο Ντιέγκο και η Τζούλια θέλουν να αποκτήσουν ένα σκυλάκι και τελικά η ευχή τους πιάνει! Την πρώτη φορά, όμως, που βγαίνουν βόλτα στο πάρκο κάποιος το βάζει σε ένα σάκο και εξαφανίζεται! Αν δεν βρουν τον Σέργουφ Χολμς θα μείνουν χωρίς σκύλο και επιπλέον οι γονείς τους θα θυμώσουν πολύ!Θα τα καταφέρει ο ντεντέκτιβ σίγουρα!!
 
Επάνω στον κάθε τίτλο έχω προσθέσει το link όπου μπορείς να μεταφερθείς άμεσα αν θέλεις να αποκτήσεις κάποιο από τα βιβλία για το παιδί σου! Δοκίμασε τα, θα του αρέσουν πολύ!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.