Τι σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο;

Τι σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο;

Το Neomat ανανεώνεται και έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο! Σκέψου έξυπνα, σκέψου Neomat και ταξίδεψε σε εξωτικούς προορισμούς μέσα από τη ντουλάπα σου! Η πιο έξυπνη επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων είναι μία και σου υπόσχεται το πιο μαγευτικό ταξίδι στο κόσμο των αισθήσεων! Αλήθεια; Εσύ τι σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο; Πάμε να βάλουμε πλυντήριο παρέα στη στήλη μου όλα για το Σπίτι που αγαπάς!

Τι σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο;

Το αγαπημένο μας Neomat Aromatherapy επιστρέφει ανανεωμένο σε νέα, μοντέρνα συσκευασία και με δύο ενισχυμένα αρώματα που θα σε σαγηνεύσουν!

Τώρα, το εξωτικό άρωμα Μαλαισιανής Ορχιδέας συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό έλαιο Macadamia, ενώ το γλυκό άρωμα του Λωτού ενδυναμώνεται με την αιθέρια αίσθηση από έλαιο Αμυγδάλου, για να χαρίσει στα ρούχα υπέροχο άρωμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο!

Τι σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο;

Επιπλέον, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, το Neomat προσφέρει την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στη μπουγάδα σου επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα, αλλά και οικονομία. Γιατί όταν πρόκειται για πλύσιμο ρούχων, το Neomat σκέφτεται έξυπνα!

Η Έξυπνη Μπουγάδα Challenge

Τόσο έξυπνα, που κάνει τη μπουγάδα «παιχνιδάκι», παρέα με τον αγαπημένο μας Γιάννη Τσιμιτσέλη! Το νέο online παιχνίδι «Η Έξυπνη Μπουγάδα» προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και αμέτρητα δώρα σε όσους καταφέρουν να «λερώσουν» τον Γιάννη. Τα όπλα; Τέσσερις λεκέδες. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος; Το Neomat, που βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη
για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο!

Αν δέχεσαι την πρόκληση του Neomat, επισκέψου το www.exipnimpougada.gr, λέρωσε τον Γιάννη και μπες στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις

  • ένα XXL πλυντήριο
  • ένα ποδήλατο
  • άλλα Neomat δώρα!

Τι σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο;

Σκέψου έξυπνα, σκέψου Neomat και αφέσου στο αρωματικό ταξίδι των αισθήσεων!

Και τώρα αφού σου μίλησα για το challenge αλλά και για την απίστευτη μυρωδιά του Neomat, πάω να βάλω το πρώτο πλυντήριο της εβδομάδας! Πάλι θα με ρωτάει η γειτόνισσα τι απορρυπαντικό χρησιμοποιώ και μυρίζει όλος ο κήπος πίσω! Τα όμορφα πρέπει να τα μοιράζεσαι, οπότε θα μοιραστώ κι εγώ μαζί της τα νέα! Ή θα της πω απλά κάνε click στο mamasnpapas.gr ώστε να τα μαθαίνεις όλα πρώτη!

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe εδώ κάτω στο email list μου ώστε να μην χάνεις τα νέα μου! Follow me on Instagram γιατί εκεί τα λέμε ολημερίς και ολονυχτίς!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.