Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή

Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή

Οι ημέρες του καλοκαιριού είναι εδώ και ήδη μετράμε αντίστροφα όλοι μας για τις διακοπές. Η διάθεσή μας είναι καλοκαιρινή, τα ρούχα μας πιο ζωηρά και ανάλαφρα. Έτσι όπως αλλάζει το στυλ μας στο ντύσιμο με τον ίδιο τρόπο αλλάζει στυλ και το σπίτι μας. Τα χρώματα αλλάζουν, τα διακοσμητικά επίσης. Τα χαλιά αφαιρούνται και το μπαλκόνι μας γίνεται το δεύτερο καθιστικό μας. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τρόπους να το ομορφύνεις. Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή παρέα με το El Deco στη στήλη μου Διακόσμηση και Σπίτι.

Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή

Τα σπίτια μας είναι για να τα ζούμε. Να γεμίζουν με ανθρώπους, γέλια και χαρές. Ανάλογα με την εποχή διακοσμώ το σπίτι μου διαφορετικά. Πολλές φορές αλλάζω θέση τα έπιπλα. Αυτό, μάλιστα, ήταν κάτι που το έκανα σε προηγούμενο σπίτι μας διότι μου το επέτρεπε η διαρρύθμισή του. Αγαπώ τις αλλαγές και την ανανέωση. Βαριέμαι εύκολα, γιατί περνώ πολλές ώρες στο σπίτι. Οπότε δεν θέλω να βλέπω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Αγαπώ πολύ το σπίτι μου και το φροντίζω κάθε εποχή.

Η απόλυτη καλοκαιρινή διακόσμηση εδώ!

https://www.instagram.com/p/CQMVFWUFIA0/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ειδικός στην διακόσμηση, στην ανανέωση και στο DIY είναι το El Deco και το mamasnpapas το έχει σύμμαχό του.

Λίγα λόγια για το El Deco

Η συνεργασία μου με το El Deco ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και η χαρά μου είναι μεγάλη. Είναι ένα πολυκατάστημα μέσα στο οποίο θα βρεις τα πάντα. Ό,τι έχει σχέση με τη διακόσμηση του σπιτιού, εντός και εκτός. Ό,τι έχει σχέση με τον γάμο ή τη βάφτιση που θέλεις να ετοιμάσεις. Όλες τις νέες τάσεις για το σπίτι που θέλεις να ξέρεις ή αν ετοιμάζεις ένα party που θέλεις να αφήσει εποχή.

https://www.instagram.com/p/CQNiBWflpYJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε όαση

Όπως τα Χριστούγεννα, έτσι και τώρα που είναι καλοκαίρι επανέρχομαι στη στήλη μου σχετικά με τη Διακόσμηση για πολλές ιδέες που θα λατρέψεις!

Τι κι αν είναι Ιούλης, ρίξε μια ματιά στις ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε όαση λοιπόν και χαίρομαι πολύ, γιατί τη σήμερον ημέρα έχουμε απίστευτα διακοσμητικά στη διάθεσή μας.

Τι πήρα από το El Deco ώστε να δώσω καλοκαιρινό αέρα στη βεράντα μου

https://www.instagram.com/p/CQNgcBclRur/?utm_source=ig_web_copy_link

Όλα αυτά τα διαφορετικά προσπάθησα να τα ταιριάξω με βάση τις γωνιές που έχει το μπαλκόνι μου! Στόλισα το τραπέζι μου όμορφα και με καλοκαιρινό αέρα. Μια ακόμη γωνιά μπροστά από την πέργκολα πήρε θαλασσινό αέρα με τα κοχύλια, τους πυρσούς και τα πράσινα τροπικά λουλούδια μου.

Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα φανάρια

Εννοείται ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες ιδέες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ομορφύνεις τη βεράντα σου. Εγώ σου δείχνω μόλις λίγες από αυτές. Μπορείς να κλείσεις το μπαλκόνι με φράχτη από κισσό ή καλάμια. Μπορείς να βάλεις ένα σιντριβάνι μικρό διακοσμητικό να τρέχει νερό. Επίσης μπορείς να τοποθετήσεις πολλά pampas ώστε να γίνει πιο τροπικό. Φανάρια και άλλα διακοσμητικά θα βρεις σε πολλά στυλ. Ανάλογα τι σου ταιριάζει ή σου αρέσει εσένα καλύτερα!

Να θυμάσαι πως καραβάκια, φανάρια και πολύ πράσινο βοηθά να γίνει το κλίμα της βεράντας σου πιο καλοκαιρινό και σίγουρα πιο εντυπωσιακό!

Πώς να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε καλοκαιρινή

Να σου πω την αλήθεια δε θέλει κόπο! Θέλει τρόπο και να έχεις χρήματα. Γιατί κακά τα ψέματα, τα χρήματα είναι κινητήριος δύναμη. Δεν νομίζεις; Μέχρι αρχές Σεπτέμβρη θα έχω αυτή τη διακόσμηση. Έπειτα, θα κρατήσω ορισμένα στοιχεία για το φθινόπωρο. Όλα τα άλλα θα μπουν στο σεντούκι του καλοκαιριού και θα φυλαχτούν για την επόμενη χρονιά!

Ελπίζω να σου άρεσαν οι επιλογές μου!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.