Το ArGOODaki στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Το ArGOODaki στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s Burger House έρχεται και αυτά τα Χριστούγεννα για 19η φορά μεταφέροντας το δικό του μήνυμα. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Μας καλεί να στηρίξουμε όλοι μαζί τον Πανελλήνιο Σύλλογο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ», ο οποίος στοχεύει στην ενημέρωση, συμπαράσταση και στήριξη ατόμων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση. Νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Το ArGOODaki στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Προτάσεις!

Το ArGOODaki στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Το ArGOODaki στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Με τη στήριξη όλων μας, το ArGOODaki θα προσφέρει φέτος απαραίτητο διαγνωστικό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό για το Κέντρο Φροντίδας στην Αθήνα. Αλλά και για την ενίσχυση του έργου των συνεργατών του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα. Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki μπορούμε να επιλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα φετινά συλλεκτικά αντικείμενα ArGOODaki: 

  • τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα
  • μια κουβέρτα fleece
  • ένα σετ μπισκοτοδοχείων
  • backpacks σε 3 χρώματα
  • ένα χαλάκι παιδικού δωματίου
  • ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.  

Μπορείς να παραγγείλεις μέσω takeaway ή delivery στο 18365, στο www.goodysdelivery.gr ή μέσω του Goody’s app το δικό σου ArGOODaki, και να γίνεις κι εσύ πρωταγωνιστής σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το ArGOODaki στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Στήριξε τον και εσύ!

Δες το βίντεο της ενέργειας, εδώ: https://youtu.be/ROCX8mU_Abg

Σχετικά με το ArGOODaki.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς. Ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά. Λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002 έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ,. Έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα. Από την άλλη έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Σχετικά με τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ο σύλλογος «Φροντίδα» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος ενημέρωσης, συμπαράστασης και στήριξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όσα άτομα πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση. Από νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν σε αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Κατανοώντας ότι τα άτομα με ιδιαιτερότητες δεν παύουν να είναι φορείς ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας, προασπίζει τα δικαιώματά τους και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση:http://www.frodida.gr/

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.