Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Η μικρή Stacey σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και από καιρό προσπαθούσε να αποφασίσει τι δώρο θα ζητήσει για τα γενέθλιά της από τον μπαμπά και τη μαμά. Με τη βοήθειά μου καταλήξαμε στο πιο τέλειο δώρο για ένα κορίτσι στην ηλικία της! Το LoL OMG Remix Super Surprise Boombox στερεοφωνικό από τη Giochi Preziosi! Κρύβει μέσα του τουλάχιστον 70 εκπλήξεις και 4 συλλεκτικές κούκλες LoL με τα μωρά τους, που ανήκουν στη πιο διάσημη Rock μπάντα της εποχής! Ένα τεράστιο boombox στερεοφωνικό για ατελείωτο unboxing χωρίς καμία υπερβολή! Πάμε να σου πω όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το LoL Remix Super Surpise που ήρθε σπίτι μας!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Πέρυσι τέτοια εποχή είχε έρθει στο σπίτι μας το Τροχόσπιτο LoL Surprise για πολύ Glamping καταστάσεις!

L.O.L Glamper Surprise

Τις κούκλες LoL Surprise τις αγαπάμε πολύ και, όλα αυτά τα χρόνια που έχουν βγει στην κυκλοφορία, έχουμε μαζέψει αρκετά κομμάτια στη συλλογή μας! Πέρυσι η Stacey είχε ζητήσει από τον Άι Βασίλη το νέο τροχόσπιτο LoL Surprise Glamper. Το δώρο δεν έπρεπε με τίποτα να φτάσει πριν τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας, διότι υπήρχε κίνδυνος να το βρει! Τα παιδιά ξέρεις τα ανακαλύπτουν όλα! Έτσι κι εγώ πήρα την τεράστια κούτα με το L.O.L Glamper τροχόσπιτο και πήγα στο σπίτι της φίλης μου της Κάλης, η οποία με βοήθησε να κάνω το πρώτο μου unboxing video παρέα με τη Giochi Preziosi στο Instagram!!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Εκείνο το βιντεάκι ήταν αρκετά σύντομο, μιας και δεν μπορούσα να σου αποκαλύψω τις 55+ εκπλήξεις που έκρυβε μέσα του! Δεν μπορούσα να στα δείξω όλα, ούτε να ξετυλίξω τις εκπλήξεις μέσα στα καταπληκτικά σακουλάκια! Καταλαβαίνεις γιατί, έτσι? Μετά η Stacey σίγουρα θα έχανε την αγωνία και τον ενθουσιασμό της να ανοίξει μόνη της όλα τα αυτά τα σακουλάκια που έκρυβαν μέσα τους τα απίστευτα lol surprise! Άσε που θα νόμιζε πως ο Άγιος Βασίλης της έστειλε μεταχειρισμένο δώρο!(γέλια)

Unboxing L.O.L Remix Super Surprise Set στο Instagram

Το φετινό unboxing video είναι πιο απολαυστικό! Μπορείς να καταλάβεις απόλυτα πόσο πολύ το ήθελε αυτό το δώρο! Είναι τρελαμένη, ενθουσιασμένη! Το γυρίσαμε μια φορά και από τα λόγια της βλέπεις τι είναι αυτό που την εξιτάρει περισσότερο! Όλη αυτή η διαδικασία να βρει πού κρύβονται όλες αυτές οι 70 εκπλήξεις! Ανοίγαμε και ανοίγαμε και ανοίγαμε και δεν τελείωναν ποτέ! Είπαμε, LOLίτιδα είναι αυτή!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Δες εδώ το νέο Unboxing Video!!!!!

Το unboxing video διαρκεί μόλις 10 λεπτά περίπου αλλά η διαδικασία να ανακαλύψουμε όλες τις εκπλήξεις που ήταν έξυπνα κρυμμένες μέσα στο boombox στερεοφωνικό διήρκησε πολύ παραπάνω! Έπρεπε κάποια στιγμή να κλείσω την κάμερα και να απολαύσω και εγώ μαζί με το κορίτσι μου παιχνίδι!

Δες εδώ το unboxing video LoL Glamper Surprise

LOL Surprise glamper Review

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Τι περιέχει μέσα του το LoL OMG Remix Super Surprise Set?!

Ατελείωτο unboxing μετά…μουσικής με 70 εκπλήξεις!

 • Περιέχει 4 αποκλειστικές συλλεκτικές O.M.G. κούκλες με μουσικά όργανα το καθένα από τα οποία παίζει 6 διαφορετικούς ήχους μουσικής (λειτουργούν με μπαταρίες που δεν περιέχονται).
 • Τα μουσικά όργανα είναι 3 Rock κιθάρες που θα ζήλευε ακόμα και ο Brian May από τους θρυλικούς ‘Queen’!
 • 4 αποκλειστικές L.O.L. Surprise κουκλίτσες!
 • Το σετ παιχνιδιού μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή!
 • Περιέχει 70 εκπλήξεις για ατελείωτο unboxing!
 • Αμέτρητα αξεσουάρ για τις συλλεκτικές L.O.L OMG κούκλες, όπως μπότες, σακάκια, τιάρες, κάλτσες, κορσέδες, ζώνες, κολιέ!
 • χτένες ώστε να χτενίσεις τις πολύ στυλάτες κούκλες!
 • μοδάτα ποτήρια τύπου trumblers όπου πίνουν το ρόφημά τους οι OMG κούκλες!
 • Ιδανικό για κορίτσια άνω των 3 ετών!
 • Μπορείς να κατεβάσεις τις οδηγίες χρήσεως από εδώ
Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Δεν μπορώ να σου περιγράψω την λαχτάρα της κόρης μου να ανοίξει όλα τα σακουλάκια! Το γεγονός πως είναι όλα κρυμμένα με αριστοτεχνικό τρόπο, θα πω, έκανε την φαντασία της να φτάνει στα ύψη! Άνοιγε πορτάκια, έκλεινε πορτάκια, γύριζε τα περιστρεφόμενα ηχεία έπεφταν οι εκπλήξεις και εκείνη το μόνο που αναφωνούσε συνέχεια ήταν WOW!!! & OH!!!! Στο unboxing video μπορείς να το αντιληφθείς αυτό που σου λέω!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!
Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Οι 4 συλλεκτικές L.O.L Surprise είναι τόσο φινετσάτες και με απόλυτο στυλ! Τι να πρωτοσχολιάσουμε! Τα χτενίσματά τους, τα αξεσουάρ τους που ανταποκρίνονται εντελώς στην πραγματικότητα; Τα ρούχα τους που είναι τόσο μοντέρνα όσο και των Pop-Rock τραγουδιστριών που παρακολουθεί η Stacey ανελλιπώς στο You Tube;! Με μια πρόταση είναι οι πιο μοδάτες κούκλες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Οι πιο μοδάτες κούκλες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή στην παιχνιδοχώρα!

Το έκανα και τίτλο, γιατί πραγματικά έτσι είναι! Πιο stylish πεθαίνεις, ένα πράγμα! Οι μπότες, τα καπέλα, τα jackets, τα γάντια τους, το μακιγιάζ τους που είναι τόσο πετυχημένο! Όλα! Και φυσικά όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι που ξετρελαίνουν ένα μικρό κοριτσάκι που είναι μέσα στα πράγματα και γνωρίζει καλύτερα από εμένα όλα τα fashion trends αλλά και τις fashion icons της εποχής που διανύουμε!

Βλέπε Ariana Grande, Billie Eilish, Lady Gaga, Cardi B και τα συναφή! Οι OMG κούκλες είναι λίγο-πολύ κάτι από όλες αυτές!

Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!
Το LoL Remix Super Surpise ήρθε σπίτι μας!

Fashion Trends & Fashion Icons μέσα σε ένα παιχνίδι!

Στο L.O.L OMG Remix Super Surprise Boombox Στερεοφωνικό!

Οι τέσσερις κιθάρες που κρύβει μέσα του το boombox στερεοφωνικό είναι τέλειες! Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω μια πιο αθυρόστομη λέξη, αλλά δεν μου επιτρέπεται καταλαβαίνεις! (γέλια). Η κάθε μία κιθάρα ανήκει σε μια Rock τραγουδίστρια LOL OMG από την πιο Rock Μπάντα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα παιχνιδάδικα! Έξι διαφορετικούς ήχους παίζει η καθεμία όπως και τα Drums της Bhuad Gurl επίσης!

OMG LOL Surprise

Η εταιρεία Giochi Preziosi έχει τα πιο ‘pro’ και ‘προχώ’ παιχνίδια! Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται τα παιδιά μου! (γέλια!) Όπως και τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους φυσικά!

Ποιες συλλεκτικές κούκλες περιέχει μέσα του το LoL Remix Super Surpise που ήρθε σπίτι μας!

Οι 4 συλλεκτικές κούκλες και τα ονόματά τους!

 • Ferocious
 • Fame Queen
 • Metal Chic
 • Bhuad Gurl
Remix Boombox στερεοφωνικό

Το παιχνίδι μπορείς να το δεις εδώ με ένα click και να αγοράσεις όσα L.O.L θέλεις!!

Είναι ωραίο μια φορά το χρόνο, ή και περισσότερες αν αντέχει η τσέπη σου, να αγοράζεις στο παιδί σου ένα παιχνίδι που το θέλει πολύ πραγματικά και ξέρεις πως θα τα βγάλει τα λεφτά του, γιατί θα το παίζει συνέχεια! Δεύτερη εβδομάδα βρίσκεται το L.O.L Remix Super Surpise boombox στερεοφωνικό σπίτι μας και η μικρή, στον ελεύθερο χρόνο της, βγάζει όλες τις L.O.L και παίζει μέχρι να έρθει η ώρα για ύπνο! Κοιμάται με κάποιες αγκαλιά, στήνει ιστορίες με τη Rock μπάντα και επιμελείται προσεκτικά το ντύσιμο και τα μαλλιά τους!

Το LoL Remix Super Surprise το ήθελε πολύ το κορίτσι μου!

Είναι ωραίο πού και πού να καλοπιάνεις το παιδί σου με κάτι που στα μάτια του φαντάζει άπιαστο, γιατί ξέρει πως η τιμή είναι λιγάκι τσουχτερή! Η Stacey το άξιζε αυτό το δώρο! Όχι μόνο γιατί είναι ένα υπέροχο παιδί με καλούς τρόπους, άψογη συμπεριφορά και επιμελής μαθήτρια αλλά και επειδή έχει τα γενέθλιά της, την γιορτή της πριν τα Χριστούγεννα και φυσικά γιατί πλησιάζουν γιορτές!

Ξέρει, λοιπόν, πώς αυτό το δώρο το πήρε για όλους τους παραπάνω λόγους! Και το χαμόγελό της, η ζεστή αγκαλιά της και η ευγνωμοσύνη που μπορεί και νιώθει με όλα όσα έχει (και δεν εννοώ μόνο το υλικά πράγματα που της προσφέρουμε) με κάνει να θέλω να της προσφέρω όλο τον κόσμο ούτως ή άλλως!

Stacey in her L.O.L Remix Super Surprise
Stacey in her L.O.L Remix Super Surprise

Σύντομα θα γιορτάσουμε άλλο ένα party εν μέσω καραντίνας! Το 4ο για τη φετινή χρονιά! Το πρώτο καραντινάτο party (τι άσχημη λέξη!) ήταν αυτό του μπαμπά μας! Εδώ μπορείς να δεις την πεντανόστιμη τούρτα που του φτιάξαμε αλλά και πώς να φτιάξεις εύκολη σοκολατένια τούρτα! Το επόμενο στη σειρά ήταν του Ντίνου μου τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβρη τα 34α γενέθλιά μου! Μένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε να δημιουργούμε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, όμορφες στιγμές με τα παιδιά μας, τους φίλους μας και την υπόλοιπη οικογένειά μας!

Μας αξίζει όλους να έχουμε στιγμές αγάπης, γέλιου, ξεγνοιασιάς και καλοπιάσματος! Άλλωστε αν μας έχει διδάξει κάτι όλη αυτή η ιστορία είναι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πραγματικά πρέπει να αδράξεις τη στιγμή! Να ζεις τη ζωή σου σαν να είναι η τελευταία σου μέρα! Όσο κι αν ακούγεται μακάβριο, δεν είναι! Μην κολλάς στις λέξεις αλλά στην ουσία!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.