Μουσικός διαγωνισμός παρέα με τα δημητριακά LION

Μουσικός διαγωνισμός παρέα με τα δημητριακά LION

Τα δημητριακά LION δεν λείπουν από το πρωινό μας γεύμα. Είναι από τα αγαπημένα των παιδιών μου και αν σας αρέσουν και εσάς, σήμερα σας έχω σπουδαία νέα! Μόλις κυκλοφόρησε ένα διαγωνισμός στον οποίο ίσως τα πιτσιρίκια σου να θέλουν να πάρουν μέρος, γιατί τα δημητριακά LION αναζητούν τον “King of the Jingle”! Μπορείς να ξεχωρίσεις με τη δημιουργικότητα και το μουσικό σου ταλέντο; Μουσικός διαγωνισμός παρέα με τα δημητριακά LION και πάμε να σας πω περισσότερα για τον τρόπο διεξαγωγής και τις προϋποθέσεις εδώ στη στήλη μου Προτάσεις!

Μουσικός διαγωνισμός παρέα με τα δημητριακά LION

Τα δημητριακά LION έχουν ήδη φέρει τα πάνω κάτω στο πρωινό σου, τολμώντας να συνδυάσουν μοναδικά τη σοκολάτα με την καραμέλα. Από την άλλη η ακαταμάχητη τραγανή τους υφή σε κερδίζει από την πρώτη μπουκιά! Φυσικά, ο “King of The Jungle” στον κόσμο των δημητριακών δεν θα μπορούσε να μην έχει και το δικό του jingle!

Μουσικός διαγωνισμός παρέα με τα δημητριακά LION

Ναι, καλά διάβασες! Τα LION αναζητούν τον King of the Jingle – αυτόν ή αυτήν που θα καταφέρει να αποτυπώσει μουσικά την λαχταριστή γεύση των πιο cool δημητριακών! Σε προσκαλούν, λοιπόν, να λάβεις μέρος στον νέο τους διαγωνισμό και να αφήσεις ελεύθερη την… LION πλευρά σου!

Χρησιμοποίησε τις μουσικές επιλογές που είναι διαθέσιμες στη σελίδα του διαγωνισμού ή ετοίμασε το δικό σου μουσικό κομμάτι.

Δημιούργησε το δικό σου jingle για τα δημητριακά LION χρησιμοποιώντας τις λέξεις όπως:

  • chocolate
  • caramel
  • crunchy
  • cereal
  • σοκολάτα
  • καραμέλα
  • τραγανά
  • δημητριακά

Aνέβασέ το στο https://www.nestle-cereals.com/gr/el/kingofthejingle!

Και, που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο του King of the Jingle. Καθώς επίσης μοναδικά μουσικά δώρα όπως φορητά ηχεία και ασύρματα ακουστικά, αλλά και bragging rights στην παρέα σου!

Και αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, τα LION έχουν τη λύση!

Μία σειρά από φανταστικά video clips με διαφορετικούς καλλιτέχνες που εκφράζουν μέσω της μουσικής το πάθος τους για τα αγαπημένα τους δημητριακά σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο Instagram account των LION! Με mumble rap, EDM ή dream pop μελωδίες και απίστευτους στίχους, δες πώς τραγουδούν για τον εκρηκτικό συνδυασμό της σοκολάτας με την καραμέλα και την ανεπανάληπτη εμπειρία τραγανής απόλαυσης στο πρωινό τους και πάρε έμπνευση για το δικό σου κομμάτι!

Μουσικός διαγωνισμός παρέα με τα δημητριακά LION

Τί περιμένεις; Τόλμησε να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου και συνδύασε την αγάπη σου για τα δημητριακά LION και τη μουσική σε ένα απολαυστικό jingle.

Για να είσαι εσύ αυτός που θα στεφτεί…King of the Jingle!

Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές από την Πέμπτη 1 Απριλίου έως την Κυριακή 25 Απριλίου. Η ομάδα των LION θα επιλέξει τους νικητές με τα πιο δημιουργικά και ανατρεπτικά jingles και τους πιο ξεκαρδιστικούς στίχους! Καλή επιτυχία!

Live Lion Style, Listen Lion Style!

#KingoftheJingle

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.