Ανακάλυψε το χρώμα της χρονιάς σε προϊόντα make up

Ανακάλυψε το χρώμα της χρονιάς σε προϊόντα make up

Το ινστιτούτο Pantone κάθε Δεκέμβρη ανακοινώνει το χρώμα που θα χαρακτηρίσει την χρονιά που θα έρθει. Κάθε χρόνο, επιδιώκει τα του δώσει και ένα συμβολικό χαρακτήρα, όπως ακριβώς έκανε και φέτος. Το χρώμα της νέας χρονιάς είναι αντισυμβατικό, όπως ακριβώς θέλουμε να είναι και το έτος που μόλις ξεκίνησε. Ανακάλυψε το χρώμα της χρονιάς σε προϊόντα make up στην στήλη μου Ομορφιά και έλα να λάμψουμε μαζί τη φετινή χρονιά.

Ανακάλυψε το χρώμα της χρονιάς σε προϊόντα make up

Η Pantone, λοιπόν, αποκάλυψε το χρώμα που χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά. Μπορεί να αφορά παντός είδους πράγματα, όπως ρούχα, διακόσμηση ή βάψιμο τοίχου. Ωστόσο, εμείς σήμερα θα μείνουμε σε προϊόντα make up, διότι θέλουμε να είμαστε πάντα μέσα στην επικαιρότητα. Εδώ και 25 χρόνια, το Ινστιτούτο, επιλέγει μια απόχρωση η οποία αποτυπώνει το πνεύμα της εποχής και δίνει τόνο για τη νέα χρονιά που ήρθε.

Ανακάλυψε το χρώμα της χρονιάς σε προϊόντα make up ή αλλιώς Viva Magenta

Viva Magenta λοιπόν, ένα χρώμα μεταξύ βαθύ μoβ με αποχρώσεις κόκκινου που ισορροπεί το ζεστό με το ψυχρό. Το ζωηρό ματζέντα είναι γενναίο, ατρόμητο αλλά και παλλόμενο. Από την άλλη, είναι ισχυρό, ενθαρρύνει τον πειραματισμό, την αυτο-έκφραση χωρίς περιορισμούς. Μια ηλεκτρισμένη απόχρωση χωρίς όρια.

Ανοιχτό μοβ, σκούρο μοβ, μοβ- κόκκινο, μπορντό κόκκινο, μοβ μπλε και όλα τα παρεμφερή τα κρατάμε!

Ανακάλυψε το χρώμα της χρονιάς σε προϊόντα make up
Η #queenstacey όπως βλέπεις είναι ήδη σε mood magenta!

Επέλεξε το χρώμα της χρονιάς στα προϊόντα make up που θα αγοράσεις φέτος.

Το βαθύ κόκκινο, το μπορντό θα είναι σίγουρα στις must have επιλογές όλων μας. Άλλωστε, είναι άκρως διαχρονικό και δείχνει δυναμισμό και κύρος. Εκτός από τα προϊόντα ομορφιάς, θα το δούμε να υπερισχύει και αλλού φυσικά. Από τη μία στα ρούχα, όπου ήδη βλέπουμε σακάκια, μποτάκια και πουκάμισα να είναι στις αποχρώσεις αυτές. Από την άλλη, στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με τοίχους στο χρώμα magenta αλλά και σε πολλά διακοσμητικά.

Όπως σου είπα και πριν, όμως σήμερα θα μείνουμε πιστοί στην ομορφιά και σε προϊόντα που μπορούμε να επιλέξουμε στις αποχρώσεις αυτές. Οι τάσεις που επιλέγουμε να  φορέσουμε πάνω μας, πολλές φορές μπορούν να που δυο λόγια για το χαρακτήρα μας. Αν επιλέξεις λοιπόν το χρώμα αυτό θα δεις πιο κάτω όπως τα γράφω και πράγματα που μπορεί να σε χαρακτηρίζουν.

Φόρεσε το μπορντό κραγιόν σου και ξεχώρισε στο πλήθος

Το χρώμα της χρονιάς!
Δεν είναι απαραίτητα στις αποχρώσεις του viva magenta ,αλλά το αγαπώ αυτό το μπλε μοβ

Το μπορντό- βυσσινί κραγιόν θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Το πόσο ανοιχτό ή σκούρο είναι αυτό θα το επιλέξεις ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Το ψυχρό μπορντό κραγιόν ταιριάζει καλύτερα στις ανοιχτές επιδερμίδας, τις πιο ροζένιες.  Ενώ, το μπορντό κραγιόν με καφέ χροιά ταιριάζει καλύτερα στις πιο σκούρες. Όπως και να έχει, μια γυναίκα με ένα ωραίο μπορντό κραγιόν πάντα ξεχωρίζει στο πλήθος. Τραβάει τα βλέμματα.

Το ωραιότερο κραγιόν σε αυτές τις αποχρώσεις το έχω πάρει από την εταιρεία MAC. Αν είσαι ακόλουθός μου στο Instagram θα έχεις δει ότι το μπορντό και βαθύ κόκκινο κραγιόν είναι το φετίχ μου. Δεν διστάζω να φορέσω έντονο κόκκινο ή σκούρο κραγιόν και σίγουρα αισθάνομαι όμορφα για αυτό.

Επέλεξε αποχρώσεις magenta για βερνίκι νυχιών

Λένε ότι το magenta βερνίκι νυχιών ταιριάζει απόλυτα στις γυναίκες που έχουν θάρρος και αυτοπεποίθηση. Στο σύνδεσμο που σου δίνω πιο πάνω μπορείς να ανακαλύψεις  πολλές αποχρώσεις του viva magenta για φέτος σε εταιρείες που αγαπάμε και προτιμάμε πολλοί από εμάς. Όποτε βάφω τα νύχια μου κόκκινα νομίζω πως μοιάζουν πιο μακριά πιο όμορφα. Επίσης, μπορώ να τα ταιριάξω τέλεια με τα σκούρα ρούχα που φοράω το χειμώνα.

Μείνε συντονισμένη μαζί μου διότι ο φετινός  χρόνος σίγουρα θα έχει  πολύ ενδιαφέρον!

#το_χρωμα_της_χρονιας #vivamagenta #μπορντο_κοκκινο #notinogr

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.