Συσκευές καθαρισμού προσώπου: πώς να το καθαρίσεις σωστά

Συσκευές καθαρισμού προσώπου

Τη σημερινή εποχή είμαστε πολύ τυχερές εμείς οι γυναίκες, διότι έχουμε στη διάθεσή μας πολλά προϊόντα, αλλά και εναλλακτικές λύσεις, για καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μας. Επίσης, όλα αυτά μας βοηθούν αποτελεσματικά στο να καθυστερήσουμε την γήρανση της επιδερμίδας. Ποια, όμως, είναι τα καλύτερα gadgets για να το επιτύχουμε αυτό; Συσκευές καθαρισμού προσώπου: πώς να το καθαρίσεις σωστά και αποτελεσματικά. Πάμε να τα δούμε όλα μαζί με νέο άρθρο στη στήλη μου Προτάσεις Ομορφιά.

Συσκευές καθαρισμού προσώπου: πώς να το καθαρίσεις

Εσύ που με διαβάζεις καιρό ξέρεις ότι φροντίζω πολύ συστηματικά, αλλά και σωστά, το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ προσεκτική όσον αφορά τις κρέμες που χρησιμοποιώ καθημερινά. Κάνω μάσκες προσώπου εβδομαδιαίως και δεν πέφτω ποτέ για ύπνο αν δεν έχω πλύνει και ενυδατώσει το πρόσωπό μου. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχω προσθέσει στην ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μου τις συσκευές αυτές.

Συσκευές καθαρισμού προσώπου: πώς να το καθαρίσεις σωστά και αποτελεσματικά

Η συσκευή καθαρισμού προσώπου με βοηθά ώστε να διατηρώ το πρόσωπό μου καθαρό εκ βαθέως. Τα οφέλη από τη χρήση της είναι πολλά και ενδεικτικά σου αναφέρω τα εξής:

  • Καθαρίζει τους πόρους
  • Απομακρύνει το σμίγμα
  • Αφαιρεί και το ελάχιστο ίχνος μακιγιάζ .

Ξέρεις ότι για να πεις ότι έχεις αφαιρέσει σωστά το ντεμακιγιάζ πρέπει το βαμβάκι σου να μένει κάτασπρο;

Πώς χρησιμοποιώ τη συσκευή καθαρισμού προσώπου και με τι συχνότητα;

Εγώ τη χρησιμοποιώ μια με δύο φορές την εβδομάδα. Παίζει ρόλο πόσο πολύ έχω ταλαιπωρήσει το πρόσωπό μου.

Έτσι, λοιπόν, κάνω απαλό μασάζ στο πρόσωπό μου, με κυκλικές κινήσεις και πιο προσεκτικά σε περιοχές που είναι πιο δύσκολες, όπως τα ρουθούνια για παράδειγμα.  Σαν αποτέλεσμα, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα μου είναι έτοιμο να απορροφήσει 100% τις κρέμες που θα εφαρμόσω.

Αν εσύ που με διαβάσεις τώρα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τα μαύρα στίγματα και ψάχνεις ένα έξυπνο gadget, το οποίο θα σε βοηθήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, τότε σου έχω τη λύση. Υπάρχει συσκευή καθαρισμού προσώπου από τα μαύρα στίγματα . Είναι η λεγόμενη τεχνολογία κενού και θα σου πω ορισμένα από τα οφέλη της:

  • Αρχικά, είναι ασφαλής και κατάλληλη για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Αυτό είναι το πρώτο WOW FACT στην υπόθεση!
  • Δεν προκαλεί ερυθρότητα ή ερεθισμό
  • Επιπρόσθετα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Δεύτερο σημαντικό WOW FACT!
  • Είναι μικρή και μπορείς να την πάρεις στο νεσεσέρ σου, ακόμα και στο ταξίδι. Τελευταίο, αλλά καθόλου εξαιρετέο WOW FACT!

Μικρό αλλά πολύ σημαντικό Tip!

Σίγουρα, όλα αυτά λειτουργούν πολύ καλύτερα όταν έχεις βγει μόλις από το ζεστό μπάνιο. Διότι, οι πόροι του προσώπου είναι ανοιχτοί. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ζεστή πετσέτα, ώστε να βοηθήσεις να ανοίξουν οι πόροι του προσώπου.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ μάσκα φωτοθεραπείας;

Εγώ όχι μέχρι σήμερα και έχω ακούσει ότι είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο κάνει θαύματα. Ουσιαστικά, είναι μάσκες LED και λειτουργούν με βάση τη θεραπεία των φωτονίων. Οι LED δίοδοι φωτίζουν την επιδερμίδα, το φως διεισδύει σε βάθος. Και μάντεψε! Είναι κατάλληλη και αυτή για όλους τους τύπους δέρματος!

Ήξερες ότι οι μάσκες LED ανακαλύφθηκαν από τη NASA, η οποία τις χρησιμοποιούσε στους αστροναύτες για θεραπεία;

Νομίζω ότι, φίλη μου, σήμερα μάθαμε πολλά εδώ μαζί, ε;  Η τεχνολογία στην περιποίηση καθαρισμού του προσώπου έχει κάνει θαύματα. Από την άλλη, εμείς δεν έχουμε καμιά δικαιολογία όσον αφορά την ενημέρωση. Διότι υπάρχει παντού πια.

Θέλω να σας πω ότι και εγώ το κάνω αυτό. Ακούω τη δερματολόγο μου και τη συναντώ μια φορά το χρόνο. Πάντα, εκτός απροόπτου.

Τέλος, ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι με το άρθρο μου αυτό, διότι αυτός είναι και ο σκοπός μου! Μέχρι την επόμενη φορά, έχε στο μυαλό σου πως καλό είναι να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου! Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ! Αφιέρωσε λίγα λεπτά την ημέρα για το πρόσωπό σου! Σου αξίζει!

#συσκευή_καθαρισμού_προσώπου #συσκευή_καθαρισμού_προσώπου_από_τα_στίγματα #μάσκα_φωτοθεραπείας 

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.