Η τούρτα του μπαμπά!

Η τούρτα του μπαμπα
Πόσες από εσάς φίλες μου, θέλετε μία τούρτα η οποία θα σας λύσει τα χέρια τις δύσκολες ημέρες που τρέχετε και δεν φτάνετε αλλά παρόλα αυτά πρέπει να ετοιμάσετε μία νόστιμη και μαμαδίστικη? Μία τέτοια τούρτα είναι η σημερινή και χαίρομαι τόσο πολύ που η καλή μου αδερφή, σαν μεγαλύτερη πάντα και πιο έμπειρη-κατά 8 χρόνια, να τα λέμε και αυτά-μου έδωσε πριν 3 χρόνια αυτήν την καταπληκτική ιδέα για εύκολη τούρτα στη στιγμή. Ο μπαμπάς μας γύρισε στα 40 και παρότι ήμασταν άρρωστοι οικογενειακώς έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να το γιορτάσουμε έστω και λίγο. Έτσι ανασκουμπώθηκα και μπήκα στην κουζίνα μου με τις μαρίζ  και τα κατσαρολικά μου για μόλις 20 λεπτά..ΩΩ!!Ναι!Τόσο μου πήρε να φτιάξω την τουρτίτσα αυτήν!! Η τούρτα του μπαμπά!

η τούρτα του μπαμπά
Την συγκεκριμένη συνταγή την έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλες ειδικές περιπτώσεις στο παρελθόν αλλά με διαφορετική διακόσμηση..Σου την έχω δείξει με κιτ-κατ τριγύρω στα 28α γενέθλιά μου αλλά και σαν το απίθανο μπισκοτογλυκό της μαμάς!...Το καλό με αυτήν την συνταγή είναι πως μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις..Να την σερβίρεις σαν γλυκό ψυγείου, σαν τούρτα, σαν γλυκό σε ατομικό ποτήρι..Όπως προτιμάς εσύ κάθε φορά..Εμένα πάντως, αν δεν έχω χρόνο να ετοιμάσω πατεσπάνι και θέλω κάτι πιο γρήγορο τότε σίγουρα κάνω αυτήν χωρίς 2η σκέψη..
Τα υλικά σου τα έχω δώσει στις 2 αναρτήσεις που σου ανέφερα πιο πάνω οπότε τσέκαρέ τα εκεί αν θέλεις!..

Η τούρτα του μπαμπά!

η τούρτα του μπαμπά
Αυτήν τη φορά λοιπόν επέλεξα να την διακοσμήσω με μπισκότα πτι-μπερ τριγύρω που δεν λείπουν ποτέ από τα κουτιά με τα μπισκότα μας, μιας και τα αγοράζουμε τρία-τρία, και από πάνω πασπάλισα με 2 ειδών κας κας που είχα αποθηκευμένα από την γιορτή των ερωτευμένων..Καρδούλες και αστεράκια λοιπόν για τον μπαμπά μας, γιατί αξίζει πολλά και ας μην του το δείχνουμε καμιά φορά!!(έχει και αυτός τα παράπονά του, τι να κάνουμε!)..
Αν ποτέ θελήσεις, λοιπόν, γρήγορη λύση για τούρτα και εμφανίσιμη συνάμα επιχείρησε την και θα με θυμηθείς!!..Εμάς μας αρέσει πολύ!
Αν σου φάνηκε ενδιαφέρον αυτή η πρότασή μου μην ξεχάσεις να την μοιραστείς και με μία φίλη σου!
Ως την επόμενη μαμαδοσυνταγή που δεν θα σε παιδέψει για πολύ, σε μαμαδογλυκοφιλώ!!
Η τούρτα του μπαμπά!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.