Η μεγάλη συναυλία Ντορεμιγιογιό

Η μεγάλη συναυλία Ντορεμιγιογιό
Πρόσφατα πήραμε στα χέρια μας ένα υπέροχο μουσικό βιβλίο που κρύβει μέσα του ένα ωραίο μάθημα σχετικά με την εκπαίδευση τουαλέτας και τα μικρά ζουζούνια που δεν λένε να αποχωριστούν την πάνα τους! Σίγουρα αυτό το βιβλίο δεν είναι για την ηλικία των παιδιών μου, ωστόσο ήθελα να υπάρχει στην λίστα μου με το Παιδικό Βιβλίο, διότι ξέρω πως υπάρχουν αρκετές μαμάδες από εσάς που με διαβάζετε και έχετε παιδάκια σε αυτό το στάδιο!Την μεγάλη συναυλία Ντορεμιγιογιό θα την αγαπήσει κάθε παιδάκι άνω των 12 μηνών!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙΓΙΟΓΙΟ

Η εκπαίδευση τουαλέτας δεν είναι δύσκολη!

Μπορεί σε εσένα μανούλα να φαντάζει βουνό πίστεψέ με όμως πως μόλις το παιδάκι σου είναι έτοιμο ψυχολογικά θα πετάξει από μόνο του την πάνα, γιατί σίγουρα είναι ένα ‘αξεσουάρ’ που δυσκολεύει πολύ και το ίδιο, ειδικά τους εαρινούς μήνες! Το νέο μουσικό βιβλίο από τις Εκδόσεις Διόπτρα προσκαλεί τα ζουζούνια σε μια συναυλία ντορεμιγιογιό, όπως την έχει ονομάσει ο συγγραφέας και προσκαλεί τα παιδιά να καθίσουν αναπαυτικά στο γιογιό τους, να κρατήσουν τα αφτιά τους ανοιχτά και την μύτη τους κλειστή!👶😏
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙΓΙΟΓΙΟ
Διάφορα ζωάκια βοηθούν σε αυτό το ταξίδι που έχει προορισμό το γιογιό και την τουαλέτα! Το κάθε ζωάκι πρέπει να καθίσει στο γιογιό του ώστε να αρχίσει να ‘τρέχει’ η χαρακτηριστική μουσική που κάνει το καθένα, γιατί το κάθε ζωάκι είναι διαφορετικό και παίζει του αρέσει να παίζει άλλο μουσικό σκοπό!
Σε κάθε σελίδα κρύβεται και ένας διαφορετικός ήχος, με φοβερή ποιότητα και καθαρότητα ήχου, το οποίο θα διασκεδάσει το παιδάκι αλλά και θα το βοηθήσει να αποκτήσει οικειότητα με το γιογιό! Ο μαέστρος Πιγκουίνι οδηγεί το κάθε ζωάκι στο γιογιό του και μετά δίνει τις τελευταίες οδηγίες σαν μαέστρος που είναι! Το ακροατήριο στο τέλος τους αποθεώνει! 👏👏👏
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙΓΙΟΓΙΟ

Ιδανικό για παιδάκια άνω των 12 μηνών!

Λίγες συμβουλές:

Σαν μαμά δύο παιδιών θα ήθελα να σου πω πως δεν πίεσα κανένα από τα δύο μου παιδιά να καθίσουν στο γιογιό! Συγκεκριμένα δεν το χρησιμοποιήσαμε πάνω από 4 φορές για το κάθε παιδί! Ήξεραν πως το μέρος όπου πηγαίνουμε για να ”ξαλαφρώσουμε” είναι το μπάνιο του σπιτιού μας! Του είχα και ειδικό καπάκι για να κάθεται πιο αναπαυτικά το ποπουδάκι τους με σκαμπουδάκι να ανεβαίνουν εύκολα  και τους άρεζε πολύ που ήταν όλο αυτό στα μέτρα τους!Και τα δύο μου παιδιά ”καθάρισαν” πριν γίνουν φτάσουν 2 μιση χρονών! Ειδικά η μικρή που ήταν και η δεύτερη στη σειρά καθάρισα στα δύο της χρόνια! Δεν άντεχε άλλο την πάνα, την ενοχλούσε! Ξεκίνησα την προσπάθεια μόλις πάτησαν τους 18 μήνες! Δεν προσπάθησα και πολύ πίστεψέ με! Τα πράγματα ήρθαν φυσικά από μόνα τους!
Θεωρώ, πως αν τα τρομοκρατήσεις είναι χειρότερα, δεν θα ‘καθαρίσουν’ ποτέ! Κόψαμε την νυχτερινή πάνα μόλις είδα πως είχαν συντονιστεί τα παιδιά, μετά από3-4 ημέρες δηλαδή! Ατυχήματα είχαμε μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτό σε ημέρες με πολύ κούραση, σε ταξίδι ή παιχνίδι! Πίστεψέ με, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.