Γίνε αστέρι με τις Εκδόσεις Μίνωας

Μια απίθανη σειρά μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Μίνωας και είναι ιδανική για παιδιά νηπιαγωγείου! Γίνε αστέρι παρέα με τις Εκδόσεις Μίνωας
Μια απίθανη σειρά μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Μίνωας και είναι ιδανική για παιδιά νηπιαγωγείου! Γίνε αστέρι παρέα με τις Εκδόσεις Μίνωας, την Χαρά Κατσαρή και την Νίκη Λεωνίδου!

ΓΙΝΕ ΞΕΦΤΕΡΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
Στην σειρά αυτή κυκλοφορούν 4 βιβλία με όλα όσα μπορεί να αρχίσει να ασχολείται ένα παιδί νηπιακής ηλικίας, όταν και εφόσον το ίδιο έχει όρεξη φυσικά! Μαθηματικά, Αριθμητική και Γραφή, Αλφαβήτα! Δύο βιβλία για την ηλικία των 4 χρόνων και δύο βιβλία για παιδιά 5 χρονών!
ΓΙΝΕ ΞΕΦΤΕΡΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΓΙΝΕ ΞΕΦΤΕΡΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΓΙΝΕ ΞΕΦΤΕΡΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΓΙΝΕ ΞΕΦΤΕΡΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
Τα βιβλία φέρουν την γραφή της εκπαιδευτικού Χαράς Κατσαρή και η εικονογράφηση τα πινέλα της Νίκης Λεωνίδου!Μέσα σε αυτά θα βρεις χαρούμενες και κατανοητές δραστηριότητες, φτιαγμένες ειδικά για την εκάστοτε ηλικία, οι οποίες θα βοηθήσουν το παιδί να μπει στον θαυμαστό κόσμο των γραμμάτων και των αριθμών!

Το παιδί θα εξασκήσει:

  • τον συντονισμό ματιού-χεριού
  • την λεπτή κινητικότητά του με τις προγραφικές ασκήσεις
  • θα γνωρίσει τα γράμματα και τη θέση τους στο λόγο
  • την συγκριτική του ικανότητα και τις εκτιμήσεις μεγεθών
  • τον προσανατολισμό του
Είναι μια ωραία πρόταση για απασχόληση τις ημέρες εκείνες που δεν έχετε προγραμματίσει κάποια εξόρμηση στη θάλασσα, στο πάρκο ή στο βουνό αλλά ακόμα και κατά την διάρκεια του ταξιδιού στο πλοίο, το τρένο ή το αεροπλάνο!Όρεξη να έχει το παιδί αλλά και εσύ για να ασχοληθείς μαζί του!
Την σειρά θα την βρεις εδώ με ένα click!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.