Παιδικές προτάσεις βιβλίων από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Παιδικές προτάσεις βιβλίων από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας έχουν μάθει σε βιβλία που αγαπάς με την πρώτη ματιά αλλά και σε συγγραφείς που δύσκολα να μην πάρεις και το επόμενο βιβλίο τους που θα κυκλοφορήσει στα χέρια σου! Τα τρία βιβλία που θα σου δείξω σήμερα είναι βιβλία συγγραφέων που αγαπάμε πολύ και για τους οποίους έχω μιλήσει και στο παρελθόν! Παιδικές προτάσεις βιβλίων από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

📒Κυκλάδες, πετράδια στο Αιγαίο

Φίλιππος Μανδηλαράς- Η Πρώτη μου Ιστορία

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Τα βιβλία της σειράς αυτή τα γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια, όταν διαβάσαμε τις πρώτες μας ιστορίες για την Κρήτη και τους Ολυμπιακούς αγώνες! Τώρα ήρθε η σειρά να διαβάσουμε τις Κυκλάδες, τα νησιά που αγαπάμε πολύ οικογενειακώς και μάλιστα πέρυσι προτιμήσαμε σε ένα από αυτά να περάσουμε τις οικογενειακές μας διακοπές!Μάθαμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτών των νησιών, λίγα πράγματα για την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους αλλά και πως διαμορφώθηκαν αρχικά!

💡ήξερες εσύ ότι οι Κυκλάδες έχουν 220 νησιά και βραχονησίδες και πως η πρωτεύουσα τους είναι η Σύρος?

📕Ο λύκος ο Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ ήρωας
Orianne Lallemand – Eleonore Thuillier

https://www.instagram.com/p/BVgzBeVAREh/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο λύκος ο Ζαχαρίας είναι αγαπημένος ήρωας εδώ και χρόνια! Διαβάζουμε ανελλιπώς τις ιστορίες του και έχουμε αγοράσει κάποιες από αυτές και για τους φίλους μας! Αυτή τη φορά ο σκανταλιάρης λύκος θέλει να γίνει super ήρωας! Έτσι, αποφάσισε να ράψει μια στολή και να μετονομαστεί σε super-Λύκμαν! Έπρεπε άλλωστε να εντυπωσιάσει και την Λουλού! Θα τον αγαπήσει άραγε η Λουλού με τα μειονεκτήματά του? 

Παιδικές προτάσεις βιβλίων από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

📗 Ξεχωρίζω και σφυρίζω

https://www.instagram.com/p/BVgyV9UAVvH/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα βιβλίο πολύ διαφορετικό από αυτό που διαβάσαμε την προηγούμενη φορά από το συγγραφέα, το αγαπημένο ΓΚΡΡΡΡΡ!! εννοώ! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο, στο οποίο το παιδί μπορεί να διακρίνει τις διαφορές, οι οποίες δεν είναι και τόσο εμφανής κάποιες φορές! Ηρωίδα του βιβλίου είναι μια σκυλίτσα, η οποία δεν θέλει να διαφέρει πια και έτσι ξεκινά ένα ταξίδι να βρει ένα μέρος να ταιριάζει απόλυτα με αυτό! Ίσως, όμως, τελικά να είναι ωραίο να διαφέρεις από το πλήθος, έτσι δεν είναι?

Καλοκαιράκι χωρίς βιβλία για παρέα δεν γίνεται! Κοιμόμαστε αργά και μετά από την υπερένταση που μας διακατέχει όλη μέρα παιχνίδι, ένα βιβλίο είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις την πιο γλυκιά καληνύχτα!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.