Γράμμα από χρυσό της Λένας Μαντά

Γράμμα από χρυσό της Λένας Μαντά

Οι ημέρες και οι ώρες στην παραλία είναι βέβαιο πως χρειάζονται ιστορίες που θα σε κάνουν να ταξιδέψεις μαζί τους, ευκολοδιάβαστες και ευανάγνωστες! Τους καλοκαιρινούς μήνες θέλω πάντα να έχω μυθιστορήματα για ανάγνωση, γιατί έχω ανάγκη να ξεφύγω από τα τετριμμένα! Η Λένα Μαντά με έχει συντροφεύσει ξανά, πολύ παλιότερα όταν ήμουν πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη! Σήμερα κρατώ στα χέρια μου την νέα της κυκλοφορία Γράμμα από χρυσό της Λένας Μαντά στη στήλη με τις προτάσεις Ενηλίκων!

Λένα Μαντά Εκδόσεις Ψυχογιός

Τέτοιου είδους βιβλία, σαν το σημερινό, είναι η ψυχοθεραπεία μου τους μήνες αυτούς! Τον χειμώνα συνήθως προτιμώ πιο φιλοσοφικού και εσωτερικής αναζήτησης περιεχομένου βιβλία! Το καλοκαίρι επιβάλλει πιο ‘ανάλαφρα’ βιβλία!

Εδώ θα βρεις όλα τα βιβλία ενηλίκων που σου προτείνω ανά τακτά διαστήματα!

Γράμμα από χρυσό της Λένας Μαντά

Η ιστορία αυτή είναι ήδη best seller!Το Γράμμα από χρυσό έχει γίνει ανάρπαστο και ανυπομονώ να αρχίσω να το διαβάζω! Ξέρω πως οι ιστορίες της Μαντά κρύβουν πάντα ένα μυστήριο αλλά και τους πιο δυνατούς έρωτες, σαν εκείνον από το βιβλίο ”Έρωτας σαν βροχή”! Το παρέλαβα χτες και μέχρι σήμερα έχω διαβάσει ήδη τις 100 πρώτες σελίδες, δεν με αφήνει να το αφήσω! Ωστόσο θα κάνω υπομονή γιατί πλησιάζει Σαββατοκύριακο και το θέλω για την απόδραση μας στο εξοχικό!   Λίγα λόγια για την ιστορία όπως αναφέρονται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:  

Γράμμα από χρυσό της Λένας Μαντά

Σ’ αγαπώ..Μια τόση δα φράση, χαραγμένη σε ένα γράμμα..από ατόφιο χρυσάφι. Ένα κόσμημα που δημιουργήθηκε από έρωτα και προκάλεσε τη μοίρα τριών γυναικών.Η προγιαγιά Σμαράγδα, η κόρη της Χρυσαφένια και η εγγονή Σμαράγδα. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται.Δύο οικογένειες που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούν. Ένας έρωτας που πέρασε από γενιά σε γενιά.Η Φένια, απόγονος και κληρονόμος, ανακαλύπτει τα μυστικά και τα λάθη που κατέστρεψαν και τη δική της ζωή.Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Ελλάδα του 2016. Παντού και πάντα παρόν το γράμμα..

Γράμμα από χρυσό της Λένας Μαντά

Η νέα κυκλοφορία της Λένας Μαντά, όπως και όλες οι προηγούμενες, κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και το βιβλίο της μπορείς να το αγοράσεις από εδώ!

Τα καλοκαίρια θέλουν βιβλία που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις! Αυτές τις στιγμές, με καφεδάκι και βιβλίο στην ακρογιαλιά, δεν τις αλλάζω με τίποτα! Έρχονται και άλλες προτάσεις από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Μείνε και εσύ συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe στο mail list μου εδώ κάτω!


Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.