5 εβδομάδες με το αερόστατο

5 εβδομάδες με το αερόστατο
Την σειρά ”Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν” την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή! Λέγεται πως τα βιβλία της σειράς αυτής ενδείκνυνται για λίγο μεγαλύτερα παιδιά από τον Ντίνο. Ο δικός μου μικρός αναγνώστης τα αγάπησε και του άρεσε που είχαν πιο ”σοβαρό” ύφος σύμφωνα με τα λεγόμενά του! Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου πήρε τις αθάνατες ιστορίες του μεγάλου Ιουλίου Βερν και σήμερα τις διαβάζουμε από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το βιβλίο 5 εβδομάδες με το αερόστατο μας αφηγείται το φανταστικό ταξίδι του Δόκτορα Φέργκιουσον, ο οποίος έβαλε στόχο της ζωής του ανακαλύψει τι υπάρχει ακριβώς στην καρδιά της Αφρικής, εκεί που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν κατάφερε να φτάσει!

Σκέφτηκε την κάθε λεπτομέρεια, πρόβλεψε κάθε είδος καιρού, υπολόγισε τα χιλιόμετρα, τον αέρα, το βάρος και όλες τις παραμέτρους! Ήταν σίγουρος πως αυτός και οι συνοδοιπόροι του θα τα κατάφερναν!
Το ταξίδι τους ήταν όλο απρόοπτα, περιπέτεια, δυσκολίες αλλά και ένα ταξίδι που τους προσέφερε πολλές γνώσεις! Ο Δόκτορας κατάλαβε πως ακόμα και όταν νομίζεις πως έχεις υπολογίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, όταν πρόκειται να κάνεις εξερεύνηση ενός τόπου δεν έχει καταφέρει να φτάσει άνθρωπος τότε όλα είναι πιθανά να ανατραπούν!
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Χάρισε αυτή τη σειρά στο παιδί σου! Βοήθησέ το να αγαπήσει τα βιβλία! Όταν το παιδί βλέπει τον γονιό να διαβάζει έστω και δυο σελίδες την ημέρα και αντιληφθεί πως και το διάβασμα είναι ένας τρόπος διασκέδασης τότε μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει επάνω του!Τα βιβλία μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Το βιβλίο ”5 εβδομάδες με το αερόστατο” θα βρεις εδώ!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.