Φτιάξε χρόνο για Σένα με το Άνθος Αραβοσίτου

Φτιάξε χρόνο για Σένα με το Άνθος Αραβοσίτου

Με σύνθημα Φτιάξε Χρόνο για Σένα, το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ μας παροτρύνει να «νταντέψουμε» τον εαυτό μας. Να του χαρίσουμε λίγα λεπτά χαλάρωσης μέσα στο πιεστικό πρόγραμμα της ημέρας, επειδή το αξίζουμε. Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ μας χαρίζει την μοναδική και βελούδινη γεύση του, το πλούσιο άρωμά του, που μπορούμε να μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους κάθε στιγμή. Έτσι ακριβώς έκανα και εγώ μαζί με τα παιδιά μου, το απόγευμα της Τετάρτης. Τα αφήσαμε όλα για λίγο και μπήκαμε στην κουζίνα για ποιοτικό χρόνο μαζί!

Φτιάξε χρόνο για Σένα με το Άνθος Αραβοσίτου

Το πιο αγαπημένο comfort food για τις δικές σου στιγμές

Το Άνθος Αραβοσίτου ως comfort food μπορεί να λειτουργήσει σαν αποθεραπεία ή χαλάρωση. Μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό ηρεμιστικό και να μας προσφέρει ευχαρίστηση και ευεξία. Α, και αποσυμπίεση, σαν μια «ζεστή» αγκαλιά σε μια δύσκολη ημέρα! Μην μου πεις πως δεν είναι χαρακτηριστική η μυρωδιά του! Ακόμα έχω στο μυαλό μου τη μανούλα μου να μας ετοιμάζει κρέμα βανίλια κάποια απογεύματα της εβδομάδος. Ήταν η εναλλακτική για γλυκό, τα απογεύματα της καθημερινής.

Το Άνθος Αραβοσίτου είναι η φροντίδα της μαμάς μου που έχω φυλαγμένη καλά μέσα μου. Αυτή τη φροντίδα θέλω να έχουν στην καρδιά τους και τα δικά μου παιδιά. Φροντίδα με άρωμα οικείο που το συνοδεύει κάτι γλυκό και μια κουταλιά γεμάτη αγάπη από τη μαμά!

Όλα ξεκινούν από την προετοιμασία

Μια μικρή ιεροτελεστία, σύντομη και εύκολη, που είναι εμπειρία αρωμάτων. Η μυρωδιά θα μας κάνει να νιώσουμε ότι επιτέλους είμαστε σπίτι. Το αχνιστό μπολ θα μας συντροφεύσει στο χρόνο που θα φτιάξουμε για εμάς. Είναι η γεύση που χορταίνει το συναίσθημα! Επιλέγω τις κρέμες Αραβοσίτου και τα παιδιά μου τρελαίνονται για αυτές! Μυρίζουν και έχουν γεύση από μαμά!

Η διεθνή τάση του bowl food και μια διαχρονική νοστιμιά

Εμπνευσμένο από τη διεθνή τάση του bowl food, το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σερβιρισμένο στα μπολάκια είναι μια διαχρονική γεμάτη αρώματα νοστιμιά. Μια γεύση που ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο όπου μπορούμε να αφεθούμε, να νιώσουμε ασφάλεια και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και μ’ αυτούς που αγαπάμε.

Φτιάξε χρόνο για Σένα με το Άνθος Αραβοσίτου

Αυτό είναι το σύνθημά μας, ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Το comfort food πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Νοστιμιά που θα μας βοηθήσει να ξεχαστούμε. Να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές και να επιμείνουμε να δημιουργήσουμε εξίσου ποιοτικές στο παρόν που ζούμε. Τα απογεύματα που η μαμά μου μαγείρευε και με έβαζε στον πάγκο της κουζίνας για παρέα και δοκιμή είναι χαραγμένα βαθιά στη μνήμη μου!

Φτιάξε χρόνο για Σένα με το Άνθος Αραβοσίτου

Θα φτιάξω χρόνο για μένα με το Άνθος Αραβοσίτου αλλά και για τα παιδιά μας!

Για να το απολαύσουμε πρέπει να βρούμε λίγο χρόνο για εμάς. Αν δεν μπορούμε τότε πρέπει να τον φτιάξουμε! Η ΓΙΩΤΗΣ και το Άνθος Αραβοσίτου μας προτείνουν ιδέες για να φτιάξουμε χρόνο για τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε. Μπες στο link που σου δίνω για περισσότερη έμπνευση.

Για ιδέες πως να φτιάξεις χρόνο για σένα με Άνθος Αραβοσίτου μπες στο ftiaksexronogiasena.gr

Ακολούθησέ με στο Instagram, εκεί τα λέμε συνέχεια! Με βλέπεις, να μαγειρεύω, να μιλώ για ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά. Είμαστε παρέα και είναι ωραία!

Σε μαμαδογλυφιλώ,

Εύη!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.