Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!

Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail

Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στην στήλη μου Εγώ με ένα δροσερό homemade cocktail στο χέρι αυτή την φορά για να σου πω τα νέα των ημερών που πέρασαν! Επίσης, θέλω πολύ να σου πω γιατί αγαπώ να φτιάχνω στο σπίτι ποτό να πίνω! Μπερδεύω εκεί διάφορα και πειραματίζομαι! Ένα ένα, όμως. Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι να παίζει και κάθισε αναπαυτικά! Η δική μου επιλογή της νύχτας αυτής είναι το τραγούδι του καλοκαιριού που θα κάνει πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά! Despacito για σήμερα και πάμε να σου πω Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!

Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!

Τα σχολεία έκλεισαν! Αυτό είναι γεγονός! Τα παιδιά ίσως να μην το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα αλλά για τους υπόλοιπους 2+ μήνες δεν θα έχουν να κάνουν απολύτως τίποτα! Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην κουράσω καθόλου τον Ντίνο με εργασίες το καλοκαίρι, παρά μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος! Άλλωστε, η νηπιαγωγός του έκανε υπέροχη δουλειά μαζί του και αισθάνεται και ο ίδιος έτοιμος να διασχίσει το νέο μονοπάτι για το νέο του μεγάλο σχολείο!(έτσι δήλωσε 😏)

Πριν πούμε το τελευταίο αντίο στο Νηπιαγωγείο, διοργανώσαμε για τα παιδιά μας ένα απίθανο μπουγέλο στο χώρο του νηπιαγωγείου που δεν έχει γίνει άλλοτε! Ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων φέτος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό!  

Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!
Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!
Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!

Η χρονιά έκλεισε με μια απίθανη και εντελώς μαγευτική γιορτή που χάρισε η δασκάλα σε εμάς τους γονείς με πρωταγωνιστές τους θησαυρούς μας, στην πιο πετυχημένη τους ερμηνεία μέχρι σήμερα! Τραγουδήσαμε, ακούσαμε ποίηση από τα στοματάκια τους. Τα καμαρώσαμε να χορεύουν. Αισθανθήκαμε περηφάνια για αυτά που καθ’ όλη την διάρκεια του πολιτιστικού προγράμματος ”Λόγια της Πλώρης” ήταν παρόντες ψυχή τε και σώματι. Θαυμάσαμε την προσπάθειά τους να μην ξεχάσουν ούτε έναν στοίχο από τα ποιήματά τους!

Τα μάτια μου ήταν συνέχεια βουρκωμένα και ομολογώ πως με μεγάλη δυσκολία κατάφερα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες! Τα συναισθήματα που με πλημμύρισαν εκείνο το απόγευμα θα με συντροφεύουν για πολλές μέρες ακόμα! Θέλω και άλλο νηπιαγωγείο με την ίδια δασκάλα όμως!  

Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!
Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!
καλοκαιρινή γιορτή

Όπως καταλαβαίνεις η υπόθεση σηκώνει πολύ ποτό! Αφενός γιατί γιορτάζουμε την αποφοίτηση του Ντίνου από το Νηπιαγωγείο και αφετέρου γιατί είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά!

Τα βράδια θα κοιμόμαστε αργά, όσο πιο αργά μπορούμε ειδικά αν έχουμε ξεκουραστεί το μεσημέρι! Θα πάμε κόντρα στον καιρό και στις συγκυρίες και θα ζήσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο δυνατές συγκινήσεις και στιγμές που θα τις θυμόμαστε για πάντα!  

By the way, ο Ιούνιος είναι αγαπημένος μήνας στο σπίτι γιατί έχει γενέθλια ο Ντίνος!

Οι ετοιμασίες για το party του έχουν ξεκινήσει ήδη και δεν βλέπω την ώρα να τα γιορτάσουμε! Το θέμα που διαλέξαμε θα σου το κρατήσω για έκπληξη και νομίζω πως θα γίνει και μόδα από εδώ και πέρα! Φέτος, δεν θα το διοργανώσω στο σπίτι αλλά σε κάποιον εξωτερικό χώρο! Στο περσινό μας Star Wars Party μετρήσαμε πολλές απώλειες, κάτι που δεν θέλω να γίνει και φέτος!

Σύντομα θα αρχίσω να αναρτώ στο insta μου όλες τις προετοιμασίες!  Follow me για να μην χάνεις τα νέα μας!

mamasnpapas.gr

Γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!

Πάμε τώρα να σου πω γιατί αγαπώ τα σπιτικά cocktail!

  • μπορώ να κάνω όσο αλκοολούχα θέλω. Άλλες φορές βάζω περισσότερο αλκοόλ άλλες λιγότερο. Ανάλογα τα κέφια.
  • μπορώ να δοκιμάσω γεύσεις που δεν έχω τη δυνατότητα έξω
  • μπερδεύω χυμούς και ποτά που πιστεύω εγώ πως ταιριάζουν
  • μπορώ να τα απολαύσω ακούγοντας την μουσική της δικής μου προτίμησης
  • μπορώ να πιώ όσα θέλω χωρίς να σκεφτώ πως οδηγήσω μέχρι το σπίτι
  • δεν φοβάμαι μην μου ρίξουν τίποτα μέσα στο ποτό (χαχαχα, εδώ γελάμε!!)
  • πάντα τα συνοδεύω με φρούτα και τα στολίζω πολύ!

Ο Τίτλος Thirst-day Thoughts θα μου άρεσε πολύ για αυτό το άρθρο, αλλά δεν θα είχε καλό SEO οπότε έκανα πως δεν τον σκέφτηκα. Οι διψασμένες Πέμπτες εννοείται πως μπορεί να είναι και άλλες μέρες. Αλλά ως γνήσια Θεσσαλονικιά, που η Πέμπτες ήταν η καλύτερη μέρα να κυκλοφορήσεις στη Σαλονίκη, είπα να κρατήσω την μέρα!

Σε αυτή τη στήλη μου Εγώ, όπου αναλύω και συζητάω μαζί σου ότι με απασχολεί, θα έρθουν πολλές βραδιές ανέμελες με σκέψεις. Αμπελοφιλοσοφίες και ανησυχίες! Αλλιώς δεν περνάει η ζωή!

Προς το παρόν το πάω όσο πιο despacito μπορώ. Έχω μπει ήδη σε mood διακοπών. Ελάττωσα τις δουλειές. Το ρίχνω περισσότερο έξω. Πηγαίνω για ψώνια και δεν ξεχνώ να χαλαρώνω κάποιες ώρες της ημέρας! Πάρε το και εσύ πιο σιγά, όπως λέει και το Despacito, χόρεψε μαζί μου στους ρυθμούς του τραγουδιού και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

Καλοκαιράκι ήρθες επιτέλους!

Σε περίμενα πώς και πώς!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.