Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων! Εκδόσεις Ίκαρος

Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων

Οι Εκδόσεις Ίκαρος μόλις κυκλοφόρησαν άλλο ένα παιδικό διαμαντάκι σε εικόνες Benji Davies και κείμενο Naomi Kefford & Lynne Moore. Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων! και τι καλύτερο από άλλη μια ευχάριστη ιστορία να διαβάσουμε αγκαλιά με τους μικρούς μας βιβλιόφιλους. Έλα να ανακαλύψουμε μαζί αυτή την ιστορία, να δούμε τι κρύβουν οι σελίδες και να επιβιβαστούμε στο πιο ζωηρό και πολύχρωμο τρένο! Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων σήμερα στο blog!

Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων

Όλοι μαζί στο πιο πολύχρωμο τρένο των ζώων!

Η πρώτη έκδοση αυτού του τέλειου βιβλίου έγινε το 2012 με τον τίτλο Jump On Board The Animal Train! Φέτος, οι Εκδόσεις Ίκαρος σε συνεργασία με τον Φίλιππο Μανδηλαρά στην απόδοση και την Μαρία Ζουράρη στην τυπογραφική επιμέλεια κατάφεραν να το κάνουν να φτάσει στα ράφια μας. Το βιβλίο αυτό δεν είναι για τις ηλικίες των παιδιών μου σίγουρα. Αλλά ποιος μπορεί να πει πως δεν μπορούν να το διαβάσουν? Κανείς! Μάλιστα θα το διαβάσουν με πολύ όρεξη στο μικρό τους ξαδερφάκι που τρελαίνεται να του διαβάζουν ιστορίες κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σκανταλιές και τις πονηριές του!

Μια απίθανη βόλτα γεμάτη απρόβλεπτες, θορυβώδεις συναντήσεις ως τον σιδηροδρομικό σταθμό όπου μας περιμένει μια τεράστια έκπληξη.

Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων

Οι μικροί βιβλιοφάγοι θα ψάξουν να βρουν τα ίχνη των ζώων ανάμεσα σε άπειρα χρώματα και καλά κρυμμένα στοιχεία. Σε κάθε ανακάλυψη τα μάτια τους θα γεμίζουν ενθουσιασμό και έκπληξη! Χρώματα ζωηρά, εικόνες γεμάτες με έκδηλα συναισθήματα που σχεδόν ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους!

Η μαμά του μικρού εξερευνητή βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά από αυτόν και αυτό ήταν κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο μικρό μου πρωτάκι την Stacy. Εξήγησα στην μικρή πως οι μαμάδες μπορεί να μην έχουμε εμφανώς στραμμένα τα μάτια μας επάνω τους αλλά πάντα μα πάντα ξέρουμε τις τους συμβαίνει. Έχουμε μάτια μαγικά που τα βλέπουν όλα. Τρυπώνουν ακόμη και μέσα από τις κλειδαρότρυπες, τους τοίχους και τις πόρτες. Και πάντα, μα πάντα, οδηγούμε τα μικρά παιδιά μας σε μέρη που ξέρουμε πως είναι ασφαλή!

Ο μικρός βιβλιοφάγος μας, 3 ετών σχεδόν, αγάπησε το σκληρόδετο αυτό βιβλίο. Γενικότερα αγαπάει τα board books γιατί δεν φοβάται να τα διαχειριστεί, μην τυχόν τα σκίσει και μετά η μαμά (ή η θεία) στεναχωρηθεί. Είναι ιδανικό για παιδί άνω των 2 ετών και διαβάζεται ευχάριστα μέχρι και από παιδιά 6- 7 ετών.

Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων
Ιδανική γραμματοσειρά για παιδάκι πρώτης δημοτικού που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στην ανάγνωση αγνώστου κειμένου!

Σε προσκαλούμε να αγαπήσετε και εσείς αυτήν την πολύχρωμη διαδραστική ιστορία που συνδυάζει παιχνιδιάρικες ομοιοκαταληξίες, τρυφερές εικόνες και αγαπημένους χαρακτήρες όπως η μαμά και ο μπαμπάς!

Αγόρασέ το από εδώ με ένα click.

Ελπίζω να σου άρεσε η παρουσίαση του ” Όλοι μαζί στο τρένο των ζώων” και να τη μοιραστείς με μια φίλη σου που έχει παιδάκι στην προσχολική ηλικία.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.