Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€

Οι οικογένειες το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Δικαιούχοι είναι οι μαθητές ή φοιτητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€.

Από τις 5 Απριλίου έχει ανοίξει η Πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας www.digital-access.gov.gr . Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για την έκδοση του voucher 200€. Μέσω του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tablet ή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher. Οι οικογένειες το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Δικαιούχοι είναι οι μαθητές ή φοιτητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€.

Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€.

Στόχος του προγράμματος Voucher 200€

Στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Ψηφιακά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης.

Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€

Η Active Computer Systems Α.Ε. έχει εξασφαλίσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Οι δικαιούχοι να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Online καταστήματος της www.e-active. Χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή αν επιλέξουν προϊόντα που αντιστοιχούν στην αξία του voucher. Ειδάλλως καταβάλλοντας την διαφορά αν επιλέξουν προϊόντα μεγαλύτερης αξίας (άνω των 200€).

Ένα άρθρο που εμπερικλείεται στη στήλη μου με όσα θέλεις να ξέρεις για το Σχολείο

Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει και τηλεφωνικά τους δικαιούχους στο 210 65 77 980. Έτσι, θα επιλέξουν το σωστό προϊόν για την ανάγκη του κάθε μαθητή.

Σελίδα προϊόντων : https://www.e-active.gr/psifiaki-merimna-2021.htm

Ρωτήστε τον λογιστή σας και μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Και αν δεν είστε δικαιούχοι στην πρώτη φάση, μπορεί να είστε δικαιούχοι στην δεύτερη! Έχετε το νου σας, γιατί κάποια στιγμή θα ανοίξει και για υψηλότερα εισοδήματα.

Κάνε subscribe στο mail list εδώ κάτω ώστε να λαμβάνεις όλα τα άρθρα που σε ενδιαφέρουν, κάθε Κυριακή πρωί! Ένα ενημερωτικό Newsletter με όλα τα τελευταία νέα σε περιμένει!

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια και δύο και τρεις ματιές στη στήλη μου με το Παιδί! Θα την αγαπήσεις! Μια στήλη για όλους τους γονείς!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!