Από που να πάρεις φέτος τις σχολικές σας τσάντες με εγγύηση!

σχολικές τσάντες με εγγύηση

Και να που ήρθε ο καιρός για back to school ιστορίες! Όλοι είμαστε ένα βήμα πριν την επιστροφή στα θρανία και γνωρίζω πολύ καλά, από προσωπική εμπειρία, πως εμείς οι γονείς ήδη έχουμε αρχίσει τα πρώτα έξοδα! Σήμερα θα σου πω με απόλυτη σιγουριά από που να πάρεις σχολικές τσάντες για τα παιδιά σου φέτος! Σχολικές τσάντες με εγγύηση από το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο! Και για να κρατήσω αμείωτο το ενδιαφέρον σου θα πω πως δύο τυχεροί από εσάς στο τέλος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια σχολική τσάντα!

σχολικές τσάντες με εγγύηση
back to school giveaway

Ήξερες εσύ πως οι σχολικές τσάντες μπορούν να έχουν γραπτή εγγύηση?

Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο είναι πολύ μπροστά! Και δεν το λέω κολακευτικά επειδή είμαι χρόνια ικανοποιημένη πελάτισσα. Το λέω γιατί είναι το μοναδικό βιβλιοπωλείο, που διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα και ένα εύκολο στη χρήση του eshop, το οποίο προσφέρει δίμηνη γραπτή εγγύηση σχολικής τσάντας! Δύο μήνες είναι υπερ αρκετό διάστημα ώστε να διαπιστώσει κανείς αν μια τσάντα έχει εργοστασιακό ελάττωμα!

Όλο και θα σου έχει τύχει να αγοράσεις τσάντα που αποδείχτηκε ελαττωματική από τις πρώτες μέρες κιόλας! Δεν είναι λίγες οι φορές που λουρί τσάντας μας έμεινε στο χέρι από τις πρώτες χρήσεις ή φερμουάρ που χάλασε με το τρίτο κλείσιμο! Για τέτοιους αλλά και παρόμοιους λόγους το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο προσφέρει την εγγύηση.

σχολικές τσάντες με εγγύηση

Πάμε, λοιπόν, να σου πω αναλυτικά πότε μπορείς να επικαλεσθείς την γραπτή εγγύηση που θα σου δώσει το Τετράγωνο.

Αν στο πρώτο δίμηνο χρήσης της σχολικής τσάντας:

 • σου κοπεί ή σου σκιστεί το λουράκι
 • χαλάσει το φερμουάρ
 • έχεις πάρει τσάντα τρόλεϊ (με ροδάκια) και χαλάσει το χερούλι

Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι φορές που μάρκες γνωστές για την καλή ποιότητά τους τυχαίνει να βγάλουν και κάποια ελαττωματικά κομμάτια! Το βιβλιοπωλείο δεν μπορεί να ξέρει, ωστόσο έχει όλη την καλή διάθεσή εντός δύο μηνών να αντικαταστήσει την ελαττωματική τσάντα με μια καινούργια! Η διαδικασία είναι απλή! Το κατάστημα θα στείλει την τσάντα με το ελάττωμα στην κατασκευάστρια εταιρεία και αν όντως πρόκειται για εργοστασιακό ελάττωμα τότε θα προχωρήσει είτε σε δωρεάν επισκευή είτε σε δωρεάν αντικατάσταση !

σχολικές τσάντες με εγγύηση

Θυμήσου μόνο να κρατήσεις την απόδειξη αγοράς!

Φέτος θα επιλέξεις τσάντα από το Τετράγωνο..

και βιάσου γιατί τα ωραία και καινούργια σχέδια τελειώνουν γρήγορα! Οι καιροί μας έχουν κάνει να είμαστε προνοητικοί ή αλλιώς να μαγειρεύουμε πριν ακόμη πεινάσουμε! Όταν έχεις πλάνο και πρόγραμμα τότε τα έξοδα δρομολογούνται πιο αναίμακτα και κάθε Σεπτέμβρη δεν ξέρουμε που από που να αρχίσουμε! Είναι σπουδαίο, όμως, να ξέρεις πως αν η τσάντα που θα διαλέξει το παιδί σου αποδειχτεί σκέτη αποτυχία μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς δυσκολία!

Οι σχολικές τσάντες που τα παιδιά μου επέλεξαν φέτος!

Η ποικιλία που διαθέτει το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο είναι μεγάλη και στα δύο φυσικά του καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής αλλά και στο eshop! Ωστόσο, εμάς προσωπικά κάθε φορά μας κερδίζει άλλη μια νέα τσάντα POLO! Ο Ντίνος διάλεξε μια με ένα αυτοκίνητο off road, όπως ακριβώς και το δεύτερο της οικογένειάς μας και η μικρή Αναστασία, το πρωτάκι της οικογένειάς μας, άλλη μια πανέμορφη κοριτσίστικη! Οι περσινές σχολικές μας τσάντες δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα ευτυχώς! Το έχουμε, όμως, σαν γούρι να παίρνουμε κάθε Σεπτέμβρη μια καινούργια τσάντα, σαν ποδαρικό για να μας πάει καλά η σχολική χρονιά!

σχολικές τσάντες με εγγύηση

Και τώρα ο διαγωνισμός με δύο σχολικές τσάντες δώρο!

Επειδή πάντα κάθε χρόνο τέτοια εποχή σκέφτομαι όλους εμάς τους γονείς που έχουμε πολλά έξοδα να κάνουμε θέλω να δίνω την δυνατότητα να κληρώνω τουλάχιστον δύο σχολικές τσάντες σε δύο τυχερούς αναγνώστες μου! Πέρυσι, κατάφερα να χαρίσω 4 σχολικές τσάντες σε 4 από εσάς! Να ξέρετε πως χαίρομαι μαζί σας όταν κερδίζετε! Έτσι και φέτος, και επειδή οι άνθρωποι πίσω από το βιβλιοπωλείο είναι καλοί και δοτικοί, δύο τυχεροί θα κερδίσουν μια σχολική τσάντα της επιλογής τους από το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο!

Βήματα συμμετοχής:

 1. Like τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ.
 2. Like mamasnpapas.gr & Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο
 3. Tag 3 φίλους.
 4. Προαιρετικά Share τον διαγωνισμό μας να τον μάθουν περισσότεροι!
 5. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί για να μπει το όνομά σου στην κλήρωση.

Λήξη διαγωνισμού 2 Σεπτεμβρίου

Όροι & Προϋποθέσεις:

 • Δεκτές πολλαπλές συμμετοχές εντός Ελλάδος.
 • Η σχολική τσάντα θα αποσταλεί από το βιβλιοπωλείο, εκτός κι αν ο νικητής μπορεί να περάσει ο ίδιος από το φυσικό κατάστημα.
 • Η τσάντα δεν ανταλλάσσεται με άλλο προϊόν ή με χρήματα.
 • Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στην φόρμα συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την κλήρωση και έπειτα θα διαγραφούν. Δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό.
 • Οι νικητές θα κληρωθούν από εμένα την ίδια, όπου και θα στείλουν ποιο προϊόν θα επιλέξουν από την μεγάλη ποικιλία με σχολικές τσάντες που διαθέτει το Τετράγωνο!
 • Οι συμμετοχές που δεν έχουν ακολουθήσει όλα τα βήματα είναι άκυρες για αυτό προσοχή!

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία όσον αφορά τον διαγωνισμό! Και αν πάλι δεν σταθείς τυχερός θέλω να ξέρεις πως στο Τετράγωνο δεν θα βρεις μόνο απίθανα σχολικά και τσάντες, αλλά και ανθρώπους ικανούς να σε βοηθήσουν να πάρεις τα καλύτερα και τα πιο ποιοτικά υλικά για μια συναρπαστική χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες! Σχολικά που θα βοηθήσουν το παιδί σου να διαπρέψει και αυτή την χρονιά! Ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το είδος και μπορούν να σε βοηθήσουν ακόμη και με την πιο απαιτητική λίστα που μπορεί να δώσει η δασκάλα των εικαστικών!

σχολικές τσάντες στο τετράγωνο
από που να πάρεις σχολική τσάντα με εγγύηση

Φυσικά καταστήματα βιβλιοπωλείο Τετράγωνο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής:

 1. Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 177, τηλέφωνο επικοινωνίας 210. 9716983
 2. Αργοστολίου 99, τηλέφωνο επικοινωνίας 210. 9843462

Βεβαιώσου πως έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά και πως έχεις διαβάσει τους όρους & τις προϋποθέσεις!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.