Η Σοφία του Ηγέτη από τον Robin Sharma

Η Σοφία του Ηγέτη

Τα βιβλία σχετικά με την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικής βελτίωσης πάντα ήθελα να τα διαβάζω! Πιο πολύ εκείνα που έκρυβαν μέσα τους μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής! Φιλοσοφία που ήταν ικανή να σου αλλάξει κάποια προσωπικά σου ‘πιστεύω’ και πεποιθήσεις, εκείνες όμως που σου έγιναν βίωμα μεγαλώνοντας και δεν σε άφηναν να κάνεις ένα βήμα παρά πέρα! Ο Robin Sharma, ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου και ήρθε για να μείνει! Η Σοφία του Ηγέτη από τον Robin Sharma βρίσκεται ήδη σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη μου και θέλω πολύ να την ανακαλύψεις και εσύ!

Η Σοφία του Ηγέτη από τον Robin Sharma

Ο Robin Sharma είναι ένας πετυχημένος σύμβουλος παγκοσμίως πάνω σε θέματα προσωπικής επιτυχίας αλλά και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων!

Το συγκεκριμένο βιβλίο που κρατώ στα χέρια μου μπορεί να κρύβει το μυστικό της επιτυχίας για κάποιον που ηγείται μιας ομάδος σε κάποια εταιρεία ή σε ένα κατάστημα. Ωστόσο θεωρώ πως το μήνυμα που πρεσβεύει μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις όχι απαραίτητα μόνο στις επαγγελματικές!  

Η Σοφία του Ηγέτη από τον Robin Sharma

Οι κριτικές που έχει αποσπάσει το βιβλίο με έκαναν να θέλω να το διαβάσω!

Ήμουν σίγουρη πως κάτι πολύ σημαντικό έχει να μου πει αυτή η ιστορία του μοναχού που χτύπησε την πόρτα του, λιγάκι αλαζόνα, μεγαλοεπιχειρηματία! Διάβασα προσεκτικά τον τρόπο σκέψης του! Σημείωσα τους τρόπους σοφίας που μοιράστηκε απλόχερα, φύλαξα τα μηνύματα καλά στο σημειωματάριό μου. Κράτησα την στρατηγική για την επίτευξη της ανώτερης προσωπικής δυναμικής καλά στο ντοσιέ μου!

Το κείμενο μου φάνηκε σαν μια παραβολή που έχει να σου δώσει ένα πολύ καλό και δυνατό μάθημα για την βελτίωση της ζωής και της δικής μου αλλά και των γύρω μου!  

Η Σοφία του Ηγέτη από τον Robin Sharma

Έχω πει και παλιότερα πως πιστεύω πολύ στην δύναμη που κρύβουμε μέσα μας! Πιστεύω πολύ πως ότι είμαστε ότι δηλώνουμε ! Τα βιβλία που έχουν σχέση με την πνευματική ανάπτυξη πάντα έχουν κάτι να μου πουν! Μου ρίχνουν φως, κάποιες φορές και κάποια από αυτά, σε μεγάλα ερωτήματα ζωής που θέτω στον εαυτό μου!

Μπορεί να μην παίρνω απαραίτητα απαντήσεις, ωστόσο μου δείχνουν το δρόμο! 

Ο Robin Sharma πρόσθεσε με τον δικό του -διαφορετικό- τρόπο ένα λιθαράκι στην φιλοσοφία που αναπτύσσω για την ζωή μεγαλώνοντας! Κρύβει μέσα του απλή λογική, η οποία πολλές φορές μας διαφεύγει γιατί έχουμε μάθει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος!  

Το βιβλίο θα το βρεις εδώ σε τιμή με έκπτωση από τις Εκδόσεις Διόπτρα! Είμαι σίγουρη πως κάτι θα έχει να σου πει!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment
  1. "έχουμε μάθει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος!" κρατώ αυτό! μεγάλη αλήθεια! την περίμενα αυτήν την παρουσίαση! εξαιρετικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.