Livebooks- Ο Ντίνος σε νέες περιπέτειες

Livebooks- Ο Ντίνος σε νέες περιπέτειες

Τα Livebooks σου τα έδειξα για πρώτη φορά πέρυσι και είναι εκείνα τα βιβλία που με κάνουν πολύ περήφανη που είμαι μία μαμά μέσα στα πράγματα! Τα βιβλία εικονικής & επαυξημένης πραγματικότητας είναι η νέα τρέλα που σαρώνει! Οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα βιβλία αυτά είναι πανέξυπνοι και Θεσσαλονικείς! Οπότε διπλή η χαρά μου να μιλώ για αυτά σαν γνήσια Θεσσαλονικιά! Σήμερα σου μιλώ για την νέα τους κυκλοφορία των Livebooks  Ο Ντίνος σε νέες περιπέτειες! 

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Ο τίτλος φέρει το όνομα του παιδιού μου, οπότε φαντάζεσαι την χαρά του να βλέπει το όνομά του γραμμένο στο εξώφυλλο! ”Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν” είναι ένα διαδραστικό βιβλίο, μέσα από το οποίο τα παιδιά ενημερώνονται, βλέπουν και ακούν ένα είδος ζώου που δεν θα δουν ζωντανά ποτέ μπροστά στα μάτια τους και όμως έχουν ακούσει αρκετά για αυτό! Όλα τα είδη δεινοσαύρων που έχουν υπάρξει στα προϊστορικά χρόνια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών μας και το γεγονός ότι μπορούν να τα δουν να κινούνται και να ακούσουν τον χαρακτηριστικό βρυχηθμό που κάνει το καθένα είναι κάτι που τους εξιτάρει!

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Δες εδώ το πρώτο video με τα Livebooks που μοιράστηκα μαζί σου! 📺

Εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα!

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι πολύ πετυχημένη! Οι πληροφορίες που μας δίνονται για το κάθε είδος αρκετά ενδιαφέρουσες! Τα ιδιαίτερα αυτά ζώα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας με την χρήση ενός tablet ή ενός smartphone! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή που αντιστοιχεί στο βιβλίο αυτό. Η εφαρμογή φέρει το όνομά του βιβλίου. Έπειτα να αφήνουμε το παιδί μας να περιηγηθεί με την ησυχία του στην εποχή των Δεινοσαύρων! Θα βρεις την εφαρμογή δωρεάν, όπως σου είχα πει και σε προηγούμενη ανάρτηση, και κατεβαίνει μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!

Τα βιβλία που ζωντανεύουν!LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η τεχνολογία είναι μέρος της καθημερινότητάς μας πια και τα παιδιά μας είναι εξοικειωμένα με αυτήν από μικρή ηλικία! Τα βιβλία αυτά χρησιμοποιούνται ήδη μέσα στα σχολεία και γνωρίζω εκπαιδευτές που τα έχουν προβάλει ΚΑΙ μέσα στην τάξη! Εγώ τα πρότεινα στο Νηπιαγωγείο μας και κάναμε μια πολύ όμορφη παρουσίαση σε συνεργασία με την νηπιαγωγό! Τα πιτσιρίκια εντυπωσιάστηκαν ειδικά όταν είδαν τους πλανήτες να περιστρέφονται μπροστά στα μάτια τους αλλά και όταν άκουσαν τον ήχο που κάνουν τα ζώα!

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Τα δικά μου παιδιά χρησιμοποιούν tablet και smartphone υπό την επίβλεψή μου και μόνο υπό όρους! Ξέρουν πως το Σαββατοκύριακο μπορούν να δουν κάποιες ξένες σειρές που παρακολουθούν και τους αρέσουν αλλά και να ασχοληθούν με τα διαδραστικά αυτά βιβλία! Υπάρχει όριο φυσικά στην ώρα! Μία ώρα το Σάββατο και μια την Κυριακή είναι αρκετή! Χαίρομαι που έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν και ξέρουν πως όσο τηρούν τους όρους μας θα μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα μέσα από τον υπολογιστή και το διαδίκτυο! 

LIVEBOOKS- Ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Εκτός από το βιβλίο οι δεινοσαυροι επιστρέφουν, οι Εκδόσεις Bitar, κυκλοφόρησαν και ένα ακόμη το οποίο μας βοηθά να εξοικειωθούν τα παιδιά μας με την γραφή & την αλφαβήτα! Σε λίγες μέρες θα σου δείξω το video που ετοίμασα σχετικά με το νέο βιβλίο αλλά μέχρι τότε μπορείς να κάνεις subscribe στο κανάλι μου στο You Tube για να μην χάνεις τα νέα μας!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Livebooks- Ο Ντίνος σε νέες περιπέτειες

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.