Μετακόμιση και Internet

Μετακόμιση και Internet

Αγαπημένο μου παρεάκι γεια σου! Όπως ίσως θα ξέρεις ήδη αν με παρακολουθείς στα social media και στα Insta Stories μου, την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε μετακόμιση. Το προηγούμενο και ευρύχωρο σπίτι δεν μας ‘χωρούσε’ άλλο, συναισθηματικά πια! Βρήκαμε ένα πλήρως ανακαινισμένο και με υπερτέλεια αύρα και εγκατασταθήκαμε επιτυχώς εν συντομία! Να μαι εδώ, λοιπόν, σήμερα να σου λέω τα νέα μου αλλά και τα προβλήματά μου για άλλη μια φορά! Μετακόμιση και Internet λοιπόν!

Που πήγε το Internet παιδιά?

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεσαι εσύ! Εμείς έχουμε κάνει σίγουρα 6 μετακομίσεις μαζί με την τωρινή! Έχουμε πάρει το κολάι που λένε, που δυστυχώς δεν κολλάει. Ο ερχομός στην πρωτεύουσα, πριν από 6 χρόνια σχεδόν, και το να αφήσω το όμορφο δικό μας σπίτι ήταν κάτι δύσκολο. Ωστόσο το ξεπέρασα δεν το συζητώ. Το να βρεις ένα όμορφο σπίτι στα Νότια Προάστια, αλλά και ιδιοκτήτες που να μην θέλουν να σου πιουν το μεδούλι είναι σαν να περιμένεις να κερδίσεις το Tζακ Ποτ πια! Το να κάνεις μετακόμιση και να έχεις σχετικά άμεσα Internet στο σπίτι σου είναι επίσης σαν να παίζεις τζόκερ!

Μετακόμιση + Internet = Γερά νεύρα

Πετύχαμε το Τζαπ Ποτ! Εννοείται πως το λέω ειρωνικά παιδιά! Δεύτερη εβδομάδα που έχουμε ζητήσει μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής μας και η απάντηση είναι αναμείνατε στο ακουστικό σας. Το προβλεπόμενο ραντεβού μας είναι για τις 26 Φεβρουαρίου, εγώ έχω ήδη καταναλώσει 4 Gbytes και δεν με παίρνει για extra χρέωση! Πιστός μου φίλος και συμπαραστάτης στην κατάσταση αυτή είναι το αγαπημένο μου σημείο για καφέ στην πόλη! Αυτό δεν με προδίδει ποτέ!

μετακόμιση και ιντερνετ

Starbucks For Ever and Ever!

Είναι κάποια μέρη ρε παιδάκι μου που τα θεωρείς σαν το δεύτερο σπίτι σου. Αισθάνεσαι άνετος και μπορείς να συγκεντρωθείς όπως ακριβώς αν ήσουν στο γραφείο σου. Έτσι και εγώ, από τα φοιτητικά μου χρόνια, συγκεντρώνομαι καλύτερα σε ένα κατάστημα Starbucks. Έρχομαι πάντα οργανωμένη. Με τον υπολογιστή μου, τα ακουστικά μου, τις αγαπημένες μου μουσικές λίστες, τα σημειωματάρια μου και γεμάτη όρεξη για blogging. Ούσα φοιτήτρια, έχω συντάξει τις καλύτερες εργασίες στο κατάστημα της Καμάρας στην Θεσσαλονίκη. Ενώ στης Λεωφόρου Νίκης, έχω μοιραστεί τα πιο ζεστά φιλιά και τις πιο πετυχημένες κουβέντες. Και κάπως έτσι σήμερα, με την φάση αυτή, αισθάνομαι και πάλι κοριτσάκι πηγαίνοντας μια δεκαετία πίσω, τότε που ήμουν μια πεταλουδίτσα (όπως με αποκαλεί μια πολύ αγαπημένη μου κυρία), χωρίς παιδιά και σύζυγο!

μετακόμιση και ιντερνετ

Τι θα γίνει με το Internet παιδιά?

Πόσο δύσκολο είναι να έρθει ένα παλικάρι να αλλάξει τις γραμμές? Γιατί 30 μέρες αναμονή? Που ζούμε? Ύστερα από επανειλλημμένες εκκλήσεις μου το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο βέβαια στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Θα μπορούσα να παίξω το παιχνίδι τους πολύ άνετα, λέγοντας πως αν δεν μου το συνδέσουν άμεσα θα αλλάξω πάροχο αλλά βαριέμαι τόόόσο πολύ!!! Βαριέμαι τόσο πολύ την διαδικασία αυτή.

Σταματώ την γκρίνια και επαναφέρω το θέμα της μετακόμισης!

Νομίζω πως θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω άρθρο με tips και tricks για το πως να γίνει πιο βατή η μετακόμιση μαζί με τα παιδιά. Προς το παρόν προσπαθώ να συγκεντρώσω κάποιες πετυχημένες σκέψεις που κάνω κάθε φορά την ημέρα της μετακόμισης. Γιατί σου έχω πει πολλάκις πως ότι σκεφτόμαστε αυτό μας έρχεται στη ζωή. Είμαστε οι σκέψεις μας.

Μετακόμιση και παιδιά!

Έχω και εύκολα παιδιά όσον αφορά το θέμα αυτό. Μπορώ να το ομολογήσω και να το παινευτώ ταυτόχρονα! Τα παιδιά μου είναι πολύ ευπροσάρμοστα και αυτή τη φορά μου απέδειξαν το πόσο μεθοδικά μπορούν να δουλέψουν και να συνεργαστούν με τη μαμά. Και χωρίς αντάλλαγμα! Τις πρώτες δύο μέρες έλειπαν από το σπίτι μας, για μεγαλύτερη δική μου ευκολία αλλά και λιγότερη δική τους ταλαιπωρία.Μόλις επέστρεψαν, όμως, ήταν ετοιμοπόλεμα και γεμάτα όρεξη να βολέψουν μόνα τους όσα είχα αφήσει σε εκκρεμότητα στα δωμάτιά τους.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο αλλά θα σου ετοιμάσω πολύ σύντομα ένα σχετικό άρθρο. Κάποιοι από εσάς μου το ζητήσατε στο Instagram, στα stories που έκανα share όλο τον προβληματισμό μου μια μέρα μετά την άφιξη στο νέο μας σπίτι! Και είναι να μην μου ζητήσετε κάτι όπως καταλαβαίνεις, έτσι? Μου αρέσει τόσο πολύ η επαφή που έχουμε και να ξέρεις πως αισθάνομαι πληρότητα και ευγνωμοσύνη για ότι έχουμε χτίσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Θα τα πούμε αρκετά σύντομα λοιπόν.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.