Μια μέρα στη φάρμα

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Ντίνος έζησε μία απίστευτη εμπειρία σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπαμπά μας αλλά και τα δικά του! Όπως ξέρετε είναι η ημέρα των αγοριών που την περνούν σχεδόν όλη μόνοι τους! Αυτή τη φορά ο μπαμπάς επέλεξε να τον πάει σε ένα κτήμα- αγρόκτημα που έχει ένας φίλος μας! Καλλιεργεί λαχανικά και εκτρέφει ζώα! Είναι στο ξεκίνημα, αλλά ήδη το έργο του είναι εμφανές και όμορφο! Κάπου, λοιπόν, μετά την Ανάβυσσο πέρασαν τις πρωινές τους ώρες! Το πώς γύρισε σπίτι δεν θέλετε να ξέρετε! Μέχρι και στα αυτιά του μέσα είχε χώματα..Μια μέρα στη φάρμα λοιπόν!

Τα παιδιά χαίρονται τόσο όταν έρχονται σε επαφή με τη φύση! Είτε με το βουνό, είτε με τη θάλασσα, είτε με τα λουλούδια, τα χώματα, τις πέτρες! Εμένα τρελαίνεται με αυτά και όλα τα επεξεργάζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό! Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει κάτι μηχανοκίνητο εκεί και να μην το καβαλήσει..

Λέτε να γίνει αγρότης?….

Τον άτιμο δεν τον φοβίζει τίποτα σαν παιδάκι! Κανέναν ενδοιασμό, κανέναν δισταγμό! Ο μπαμπάς τον τράβηξε video, όπου με τη βοήθεια του καλού μας φίλου κάνανε όπισθεν..μόνο να βλέπατε την ικανοποίηση στα μάτια του και το γέλιο που είχε! Επισκέφτηκαν και τα προβατάκια φυσικά, τα οποία τάισε και πότισε!

Ο καλός μου! Το ευχαριστήθηκε πολύ! Γύρισε γεμάτος όρεξη για συζήτηση! Μου ζήτησε μάλιστα να πάρουμε προβατάκια και εμείς να τα έχουμε στο μπαλκόνι!  Με έστειλε για άλλη μια φορά..

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Αγαπώ τις Δευτέρες όσο περίεργο και αν σας φαίνεται!!..

Σας μαμαδογλυκοφιλώ!!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.