Πώς να πλέξεις ένα στολίδι Ζαχαρωτό

χριστουγεννιάτικο στολίδι μπότα

Ο Δεκέμβρης ήρθε και ο καιρός είναι ότι πρέπει για παραμονή στο σπίτι, δίπλα στο τζάκι με ζεστές κάλτσες και σοκολατένια ροφήματα. Σήμερα είχα όρεξη για πλέξιμο. Μιας και έχω δηλώσει συμμετοχή σε δυο μυστικές αποστολές φέτος, είπα να προσφέρω δωράκια για το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι τους! Έτσι αφού έπλεξα μία μικρή Χριστουγεννιάτικη μπότα🎄 σκέφτηκα να πλέξω και ένα στολίδι ζαχαρωτό. Πάμε να σου δείξω Πώς να πλέξεις ένα στολίδι Ζαχαρωτό εύκολα και γρήγορα, αν και εσύ αγαπάς το βελονάκι όπως και εγώ! 

πως να πλεξεις ενα ζαχαρωτο

Πώς να πλέξεις ένα στολίδι ζαχαρωτό!

Εδώ θα βρεις την πιο δημιουργική στήλη μου με όσα diy σου έχω δείξει!

Γύρος 1ος:

Κάνω μία αλυσίδα με 32 θηλιές. Ξεκινώ με sc στην δεύτερη θηλιά που βλέπω μπροστά μου και συνεχίσω με sc ως το τέλος. Σύνολο 31 sc.

Πως να πλέξεις ένα στολίδι ζαχαρωτό

Πώς να πλέξεις ένα στολίδι Ζαχαρωτό!

Γύρος 2ος:

Κάνω 4 θηλιές και γυρίζω το έργο μου. Αφήνεις μία θηλιά κενό και κάνει dc στην επόμενη. Για 4 φορές τώρα θα κάνουμε το ίδιο πράγμα! Δηλαδή.. dc, μία θηλιά, dc μία θηλιά,dc μία θηλιά, dc μία θηλιά, dc μία θηλιά και τελειώνω με dc. Επανέλαβε το αυτό άλλες 3 φορές. Έπειτα κάνεις μία θηλιά, προσπερνάς το 1 sc που βλέπεις και στο επόμενο κάνεις dc ως το τέλος της σειράς, άλλες 11 φορές δηλαδή. Σύνολο 23 dc.. 

Εδώ θα βρεις τα πιο Χριστουγεννιάτικα posts!

Γύρος 3ος:

Κάνω μία θηλιά και γυρίζω το έργο μου.  Κάνω sc στην πρώτη θηλιά. Στο επόμενο dc κάνω 1 dc, μία θηλιά, ένα dc, μία θηλιά, ένα dc. Στην επόμενη θηλιά κάνω sc. Συνεχίζω μέχρι τέλους το ίδιο μοτίβο.  (1 dc, 1 θηλιά, 1 dc μία θηλιά, 1 dc) Σύνολο 33 dc. Ασφαλίζω το έργο μου κάνοντας μια θηλιά ακόμη στο τέλος και κρύβοντας λίγη κλωστή μέσα στο υπόλοιπο έργο.

Χριστουγεννιάτικα diys!

Στόλισα το κενό στη μέση με κόκκινη κλωστή για να αποκτήσει λίγη τσαχπινιά!Είναι το δωράκι μου για το #secretelf2016 μου!🎅

Αν σου άρεσε το άρθρο μου πως να πλέξει ένα στολίδι Ζαχαρωτό τότε περιμένω να δω φωτογραφίες στην περίπτωση που αποφασίσεις να πλέξεις ένα!

Καλά Χριστούγεννα!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.