Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα + Giveaway

Σταχτοπούτα Μαρίνα Γιώτη

Τα Παραμύθια αλλιώς της Μαρίνας Γιώτη τα αγαπάμε πολύ! Το πρώτο ”παραμύθι αλλιώς” που διαβάσαμε, η Σκουφοκοκκινίτσα,  μας κράτησε συντροφιά πολλά απογεύματα πριν πέσουμε για ύπνο!Μόλις είδα πως πρόκειται να κυκλοφορήσει η ιστορία της Σταχτοπούτας από την πένα της Μαρίνας δεν έβλεπα την ώρα να το κρατήσω στα χέρια μου!Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα για σήμερα και ένα giveaway!

Η Σταχτοπούτα είναι η αγαπημένη πριγκίπισσα της μικρής μου κόρης και ομολογώ πως την έχουμε διαβάσει πολύ! Αυτή η Σταχτοπούτα, όμως, αυτού του βιβλίου δεν μοιάζει με όλες τις υπόλοιπες! Έλα να σου πω το γιατί..

Εκδόσεις Διόπτρα


Η ιστορία

Η Σταχτοπούτα ξέρουμε πως ήταν ένα κοριτσάκι ορφανό από μητέρα, το οποίο ζούσε με την μητριά της και της 2 ετεροθαλείς αδερφές της ενώ ο πατέρας της έλειπε μακριά! Η ιστορία ήθελε την μητριά να είναι κακιά και τις αδερφές της αλαζονικές και ζηλόφθονες! Η Σταχτοπούτα πήρε το όνομά της από τις στάχτες που αναγκαζόταν να καθαρίζει κάθε μέρα και να συντηρεί όλο το σπίτι μόνη της αναλαμβάνοντας την καθαριότητα και το μαγείρεμα. Ώσπου μια μέρα μια καλή νεράιδα την βοήθησε να ξεφύγει από αυτή τη φυλακή που ζούσε! Φορέσει υπέρλαμπρο φόρεμα και γοβάκι μαγικό και πήγε στον Βασιλικό χορό! Χόρεψε με τον πρίγκιπα, ο οποίος την ερωτεύτηκε και έκλεισε  η ιστορία με τον γάμο τους!Άλλη μια ιστορία με μια κοπελίτσα που βρήκε τον πρίγκιπα την αγάπησε και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

Η μήπως όχι?

Παραμύθια αλλιώς, εκδόσεις Διόπτρα

Και αν δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όμως?

Αν η μητριά δεν ήταν κακιά αλλά η Σταχτοπούτα ήταν πολύ κακομαθημένη? Αν ο πρίγκιπας δεν ήταν αυτός που φανταζόταν και δεν είχαν τίποτα κοινό που να τους συνδέει? Την υπόθεση θα διαλευκάνει για μία ακόμη φορά ο Ντετέκτιβ Φάνης ο Μπούφος!

Τα ”παραμύθια αλλιώς” τα αγαπώ γιατί μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα! Μεγαλώσαμε με βιβλία γεμάτα κορίτσια που περίμεναν τον πρίγκιπα και την καλή νεράιδα, τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα έτσι! Μεγαλώσαμε πιστεύοντας πως ο σκοπός της ζωής μας είναι η παντρειά !Μοναδικό μας μέλημα ήταν να είμαστε όμορφες και εντυπωσιακές για να μας προσέξει το πιο όμορφο και φημισμένο αγόρι του σχολείου ή της παρέας!

Πρότυπα και στερεότυπα!

Μεγαλώσαμε με πρότυπα που σήμερα δεν συμβαδίζουν με την εποχή που μεγαλώνουν τα παιδιά μας!Τα κορίτσια οφείλουν στον εαυτό τους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αγωνιστούν για αυτά! Τίποτα δεν μας χαρίζεται ούτε και το όμορφο αγόρι μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένες απαραίτητα! 

Χαίρομαι που η Σταχτοπούτα κατάφερε να κάνει αυτό που την γεμίζει πραγματικά στη ζωή της! Χαίρομαι που κρύβεται μέσα στο όνειρό της και λίγη μαγεία από πίσω! Την μαγεία αυτή θα αφήσω να την ανακαλύψετε μόνες σας, μαμά και κόρη, όταν διαβάσετε την ιστορία παρέα!

Και τώρα ήρθε η ώρα να σας δώσω αυτό βιβλίο δωράκι με πολλή αγάπη σε όλες εσάς τις μανούλες που μεγαλώνετε ”πριγκίπισσες” που δεν περιμένουν απαραίτητα όπως είπαμε τον πρίγκιπα αλλά αισθάνονται μοναδικές και ξεχωριστές από μόνες τους!!

Τι πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά:

  • Like στη σελίδα Mama’s ‘n’ Papa’s
  • Να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί


Προαιρετικά κοινοποιείστε την φωτογραφία της δωροθεσίας που θα βρεις στη σελίδα του blog στο Facebook εδώ και κάνε τις φίλες σου tag ώστε να μάθουν για την δωροθεσία μας και αυτές! 

Αν θέλεις μπορείς να με ακολουθήσεις στο Instagram εδώ!

Λήξη δωροθεσίας: 21 Νοεμβρίου 2016

Όροι δωροθεσίας:

  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  • Αν ο νικητής είναι εκτός Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο με courier.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο από το κατάστημα των Εκδόσεων στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3300774.
  • Το αντίτυπο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας απαραίτητη προΰπόθεση είναι να έχετε ακολουθήσει όλα τα υποχρεωτικά βήματα.
  • Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μου εντός 3 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί, για αυτό φροντίστε να κοιτάτε τα mail σας!

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Αν παρόλα αυτά δεν είσαι η τυχερή νικήτρια μπορείς να αγοράσεις το αντίτυπο σε καλύτερη τιμή εδώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.