Σκέψεις μιας μαμάς

Σκέψεις μιας μαμάς
Σήμερα είναι μια νέα μέρα! Ότι μας απασχολεί και μας προβληματίζει μπορεί να αλλάξει! Όλα ξεκινούν από τις επιλογές μας! Και όταν αυτές τις κάνουμε είμαστε υπεύθυνοι να αναλάβουμε τις συνέπειες αυτών αλλά και των πράξεών μας! Πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά μας μακριά από όλα αυτά που μας κάνουν να αντιδρούμε με εκνευρισμό και άγχος! Σκέψεις μιας μαμάς.
Σε λίγα χρόνια θα γίνουν και αυτοί ενεργοί πολίτες σε αυτήν την κοινωνία και η όποια άσχημη συμπεριφορά τους και αντικανονική θα οφείλεται κυρίως σε εμάς! Βρίζουμε? Θα βρίζουν! Καπνίζουμε ? Κατά 80% θα καπνίζουν! Μολύνουμε και δεν σεβόμαστε το περιβάλλον? Θα μολύνουν και δεν θα σέβονται το περιβάλλον! Χτυπάμε? Θα μάθουν να χτυπούν για να έχουν αυτό που θέλουν και πάει λέγοντας!
Δεν θα δείχνουν απολύτως κανέναν σεβασμό όχι μόνο στο περιβάλλον που ζουν και αναπνέουν αλλά ούτε και στον συνάνθρωπό τους! Εκτός από την ευθύνη των δικών μας πράξεων έχουμε και την ευθύνη των πράξεων των παιδιών μας…
Σκέψεις μιας μαμάς
Ας γίνουμε, λοιπόν, καλό πρότυπο για τα παιδιά μας και ας τους δώσουμε καλή τροφή για μίμηση! Ας γίνουμε οι γονείς που θα θέλουν μια ζωή να θυμούνται!
Σκέψεις μιας μαμάς
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.