Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος να μαζευτεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι και να διασκεδάσει. Για την δική μας οικογένεια, είναι μια ευχάριστη ώρα που περνάμε όλοι μαζί τις ημέρες που είμαστε πιο χαλαροί. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα αλλά και πιο συγκεκριμένα την περίοδο των εορτών. Τις ημέρες των Χριστουγέννων τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι σε κοινή θέα στο σπίτι μας. Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια που έγιναν οικογενειακή παράδοση σε κάθε ελληνικό σπίτι. Η διασκέδαση στο σπίτι.

Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια που έγιναν οικογενειακή παράδοση σε κάθε ελληνικό σπίτι. Η διασκέδαση στο σπίτι.
Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Η εταιρεία Remoundo Games είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που έκανε επάγγελμα την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις μια πολύ συγκινητική ανάρτηση που είχα γράψει για την εταιρεία 2 χρόνια πριν!

Σήμερα, ο λόγος λοιπόν για 3 νέα επιτραπέζια που αγαπήσαμε και παίξαμε μαζί τους. Σου προτείνουμε ότι μας αρέσει. Επίσης να σας πω ότι όταν μου στέλνετε τις φωτογραφίες σας ότι τα αγοράσατε και εσείς πετάω από την χαρά μου. Πάμε να τα δούμε ένα ένα και πώς παίζονται.

Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Κλείσε τη βαλίτσα

Άνω των 5 ετών, 2 έως 4 παίκτες

Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια ικανό να σε κάνει να γελάσεις. Όλοι έχουμε από μια βαλίτσα, η οποία πρέπει να χωρέσει μέσα της όλα όσα χρειάζεται κάποιος σε ένα ταξίδι. Καπέλο, παντόφλες, μαγιό, σωσίβιο. Αρχικά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις πρώτος τη βαλίτσα πριν σε προλάβει κάποιος άλλος. Έπειτα, η αγωνία κορυφώνεται στα ύψη όταν βλέπεις ότι η μαμά ή ο μπαμπάς έχουν κλείσει σχεδόν τα πάντα μέσα ενώ εσύ ακόμη έχεις χωρέσει μόλις το μαγιό και τις παντόφλες.

Παντομίμα

Άνω των 8 ετών, 4 έως 12 παίκτες

Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Μας αρέσει πολύ η Παντομίμα όσο κι αν μας δυσκολεύει. Αρχικά, διέκρινα ένα βαθμό δυσκολίας θα πω σε αρκετές κάρτες, ειδικά σε εκείνες με το θέατρο και τα βιβλία. Είναι αδύνατο να γνωρίζει τέτοιες πληροφορίες ένα παιδί από 6 ετών μέχρι και 14 σίγουρα. Για το λόγο αυτό η Παντομίμα είναι ένα ιδανικό επιτραπέζιο για ενήλικες. Εκεί να δεις ανταγωνισμό και ευγενή άμυλα να φτάνει στα ύψη. Είναι δύσκολο να περιγράψεις χωρίς λόγια έναν τίτλο. Πρέπει να είσαι εκφραστικός, θεατρικός και σίγουρα ευρηματικός. Α! Και γρήγορος, ε; Η κλεψύδρα αδειάζει γρήγορα.

Χρωμοπαγίδα

Άνω των 5 ετών, 2- 4 παίκτες

Χρωμοπαγίδα

Κάποιος μπέρδεψε τα χρώματα. Εκεί να δεις πλάκα μέχρι να τα ξεμπερδέψεις και να τα βάλεις σε μια σειρά. Ο πιο ανταγωνιστικός από όλους μας στην οικογένεια είναι σίγουρα ο Ντίνος που δεν του αρέσει με τίποτα να χάνει.

Remoundo Games Τα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια

Στον κατάλογο της εταιρείας Remoundo Games θα βρεις μια τεράστια γκάμα από κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια! Ξεκινάμε από τις πολύ μικρές ηλικίες και φτάνουμε μέχρι και σε επιτραπέζια ενηλίκων! Συγκεκριμένα, τα περισσότερα επιτραπέζια παιχνίδια εμείς τα έχουμε στη διάθεσή μας, όπως και αρκετά puzzle. Η τιμή αγοράς τους είναι πολύ καλή και αξίζει να σημειωθεί αυτό.

Πατώντας εδώ πάνω σε αυτό το κείμενο μπορείς να ανακαλύψεις και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείς να παίξεις με την οικογένειά σου. Είναι η περσινή μου ανάρτηση με επιτραπέζια Remoundo Games.

Εβδομήντα χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο παιχνίδι τους που κυκλοφόρησε το 1948! Στόχος των ανθρώπων που συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους τόσες δεκαετίες για καλό επιτραπέζιο παιχνίδι, ήταν είναι και θα είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας και η αύξηση τόσο της ασφάλειας όσο και της ποικιλίας των προϊόντων της εταιρείας!

 ”Η οικογένεια που έμαθε το επιτραπέζιο παιχνίδι στους Έλληνες!”

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.