Επιστροφή στα θρανία με τα απαραίτητα φαγητοδοχεία

Επιστροφή στα θρανία με τα απαραίτητα φαγητοδοχεία

Επιστροφή στα θρανία μαζί με τα απαραίτητα ώστε να γίνει η παραμονή των παιδιών στο σχολείο εύκολη αλλά και βιώσιμη. Εκτός από τα σχολικά και τη γραφική ύλη, το ίδιο απαραίτητα είναι και τα φαγητοδοχεία. Σήμερα, σας βρήκα τα καλύτερα και στις καλύτερες τιμές. Επιστροφή στα θρανία με τα απαραίτητα φαγητοδοχεία με νέο άρθρο στη στήλη μου Back to School που επισκέπτεσαι πάντα αυτόν τον καιρό.

Επιστροφή στα θρανία με τα απαραίτητα φαγητοδοχεία

Αλήθεια, πώς ήταν η πρώτη εβδομάδα επιστροφής στο σχολείο; Εμείς, ξέρετε ότι νιώθουμε έτοιμοι ψυχολογικά και πρακτικά από νωρίς. Χωρίς, αυτό όμως να σημαίνει ότι παύει να υπάρχει μια μικρή ένταση μέχρι να βρούμε απόλυτα τους ρυθμούς μας.

Επιστροφή στα θρανία με τα απαραίτητα φαγητοδοχεία

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αγοράσαμε καινούργια φαγητοδοχεία. Το Notino.gr γνωρίζεις από παλιότερα άρθρα μου ότι το αγαπώ. Το e- shop είναι εύκολο στη χρήση του και οι τιμές του απίθανες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν στην αγορά. Αγόρασα νέα τάπερ, παγούρια και μπουκάλια και ήρθα να σου τα δείξω, γιατί σίγουρα χρειάζεσαι κι εσύ.

Παιδικά Τάπερ

Μπορείτε διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Εγώ θέλω πάντα να έχει διαχωριστικά για το φρούτο ή τη σαλάτα και για το ζεστό ή το κρύο αντίστοιχα. Να μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων αλλά και να είναι ελαφρύ ώστε να μην επιβαρύνει το παιδί και την τσάντα του. Τέλος, αφήνω πάντα το παιδί να διαλέξει ένα του γούστου του.

Παιδικό μπουκάλι

Τα αλλάζουμε ανά τακτά διαστήματα για λόγους υγιεινής. Επιλέγω σίγουρα ένα που να μας αρέσει, προσέχοντας την ανθεκτικότητά του. Επίσης, θέλω να είναι από μη τοξικά υλικά όπως σιλικόνη ή πλαστικό.

Επιλέξτε ένα χαρούμενο εκπαιδευτικό κύπελλο για το μωρό σας που θα κάνει την τήρηση των συνηθειών κατανάλωσης ροφημάτων πραγματική απόλαυση! Τα μικρά παιδιά θα μάθουν εύκολα να πίνουν από ένα κύπελλο με στόμιο και λαβές για εύκολο κράτημα, ένα μπιμπερό με καλαμάκι είναι βολικό για τα ταξίδια και τα μεγαλύτερα παιδιά θα λατρέψουν τα όμορφα μπουκάλια για το σχολείο που είναι πάντα εύχρηστα!

Παιδικά παγούρια θερμός

Όσοι έχετε παιδιά σε νηπιακή ηλικία αλλά και βρεφική χρειάζεστε σίγουρα παιδικά παγούρια θερμός. Είναι απαραίτητα όχι μόνο για το σχολείο του παιδιού αλλά και για τη βόλτα, το ταξίδι ή την επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι. Διατηρεί το φαγητό στην ιδανική θερμοκρασία. Προσπαθείστε να βρείτε αυτόν που σφραγίζει καλά. Επίσης, το μέγεθός του να είναι αυτό που σας εξυπηρετεί βάση γραμμαρίων που καταναλώνει το παιδί.

Επιστροφή στα θρανία με τα απαραίτητα φαγητοδοχεία

Καλό θα είναι να το διαλέξετε μαζί με το παιδί, ώστε να του αρέσει το σχέδιο. Ο αγαπημένος του ήρωας ή το χρώμα που αγαπά περισσότερο είναι σημαντικοί παράγοντες. Τέλος, είναι σημαντικό να είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού.

Τέλος, καλό είναι να θυμόμαστε ότι η επιστροφή στα θρανία δεν είναι εφικτό να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Ο χρόνος προσαρμογής είναι σημαντικός για όλους μας. Δίνουμε χρόνο, λοιπόν, και έχουμε υπομονή όσο μπορούμε.

Καλή και ανώδυνη επάνοδο, λοιπόν!

Love & Respect,

Evi.

#notinogr #παγούρια # φαγητοδοχεία

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.