Τρία επώνυμα σετ δώρου που θα λατρέψεις για τα Χριστούγεννα

Τρία επώνυμα σετ δώρου που θα λατρέψεις για τα Χριστούγεννα

Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι ότι είμαι ένα μεγάλο ξωτικό αλλά με καρδιά μικρού παιδιού. Έχω τυλίξει τόσα δώρα που πραγματικά είμαι σαν το ξωτικό του Άγιου Βασίλη. Χτες αναζητούσα επώνυμα σετ δώρου για τις κουμπάρες μου αλλά και την αδερφή μου. Σημείωσα τα τρία πιο αγαπημένα μου και ήρθα σου τα δείξω. Τρία επώνυμα σετ δώρου που θα λατρέψεις για τα Χριστούγεννα στη στήλη μου Προτάσεις! Το mamasnpapas πάντα σου έχει τη λύση για να μην χάνεις χρόνο.

Τρία επώνυμα σετ δώρου που θα λατρέψεις για τα Χριστούγεννα

Τα σετ δώρου τα προτιμώ, γιατί τα πράγματα που κρύβουν μέσα τους συνήθως συμπληρώνει το ένα το άλλο. Όσον αφορά τις επώνυμες μάρκες είναι το φετίχ μου και ευτυχώς το Notino είναι γεμάτο από αυτές. Μου αρέσει να προσφέρω επώνυμα δώρα στους δικούς μου ανθρώπους. Προτιμώ ένα δώρο και καλό παρά πολλά και λιγότερο ποιοτικά.

Στην πρόσφατη αναζήτησή μου λοιπόν για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα συγκράτησα Τρία επώνυμα σετ δώρου που θα λατρέψεις για τα Χριστούγεννα. Ήρθα να σου τα δείξω.

Clinique σετ δώρου

Την εταιρεία Clinique την αγαπώ. Ακόμα έχω τη μυρωδιά του αρώματος που φοράει η μαμά μου. Πάντα τρυπώνω στην κρεβατοκάμαρά της να βάλω κι εγώ λίγο. Έχει πολλές επιλογές για σετ δώρου η συγκεκριμένη εταιρεία και θέλω να μπεις σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο ώστε να δεις τι μπορείς να διαλέξεις.

Lancome σετ δώρου

Αγαπώ την Lancome και ειδικά τα αρώματά της. Το La vie est belle υπάρχει πάντα στο μπουντουάρ μου και είναι το αγαπημένο του άντρα μου να το μυρίζει πάνω μου. Αν μπορείς να αγοράσεις και το Body Milk τότε το άρωμα έχει περισσότερη διάρκεια επάνω σου και θα μυρίζεις ακόμα πιο υπέροχα.

Yankee Candle Set

Αγαπώ τα κεριά και τα αρωματικά χώρου. Στο σπίτι μου κυριαρχούν στο χώρο, ειδικά στο καθιστικό και στο μπάνιο. Δεν μπορώ να φανταστώ το σπίτι μας χωρίς ωραίες μυρωδιές. Μας χαρακτηρίζουν απόλυτα, οι φίλοι μας το ξέρουν αυτό. Πολύ συχνά προσφέρω στους φίλους μου τέτοια σετ δώρου, όχι μόνο τις γιορτές αλλά και σε μια επίσκεψη. Αντί για γλυκά προτιμώ να τους πάρω κάτι που είναι χρήσιμο και συνάμα όμορφο.

Σου προτείνω να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Τα σετ δώρου είναι πάντα η καλύτερη επιλογή! Έξυπνες λύσεις και συνήθως σε καλύτερη τιμή πάντα. Το Notino είναι πλούσιο σε επιλογές. Εγώ σου έδειξα μόλις τρία σετ δώρου αλλά εσύ μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερα με μια αναζήτηση εκεί!

Και μην ξεχνάς ότι τα δώρα δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μεγάλης χρηματικής αξίας! Η κίνηση μετράει και το ότι σκέφτεσαι κάποιον τις ημέρες αυτές!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.