Βιβλία για το Νηπιαγωγείο & Διαγωνισμός

Βιβλία για το Νηπιαγωγείο & Διαγωνισμός

Οκτώβρης πια και όλοι έχουμε μπει για τα καλά σε διάθεσηBack to School. Τα παιδιά μας έχουν ξεκινήσει το διάβασμα συστηματικά, οι δραστηριότητες επίσης και εμείς οι γονείς ευχόμαστε να είχαμε λίγες παραπάνω ώρες την ημέρα στη διάθεσή μας! Όπως σου έχω ήδη πει, η μικρή μου Stacy μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να πάει και αυτή στο σχολείο! Είναι ένα χαρούμενο νηπιάκι γεμάτο όρεξη για ζωγραφική. Αγαπημένη της ώρα είναι αυτή που ασχολείται με τα μολύβια και τους μαρκαδόρους της! Σήμερα είμαι εδώ για να σου δείξω χρήσιμα φύλλα εργασιών τόσο για το Νηπιαγωγείο όσο και για το Δημοτικό και να χαρίσω σε δύο γονείς που έχουν παιδί στο Νήπιο, ένα Φύλλο Εργασιών για τη Γλώσσα και ένα Φύλλο Εργασιών για τα Μαθηματικά! Είναι ένας διαγωνισμός αυστηρά για παιδιά Νηπιαγωγείου λοιπόν! 😊

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Τα Φύλλα Εργασιών μπορούν να αποδειχτούν πολύ χρήσιμα! Πρόκειται για βιβλία που είναι βασισμένα στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού! Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους γονείς όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν με ευχάριστο τρόπο την γραφή και την ανάγνωση! Έτσι ακριβώς και με τα δικά μου παιδιά! Το ξαναλέω, όμως, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το παιδί να έχει όρεξη να ασχοληθεί και αν κουραστεί να το αφήσει στην άκρη.

Τα Φύλλα Εργασίας για τα μαθηματικά στο Νηπιαγωγείο γεμίζουν ευχάριστα κάποια απογεύματα της μικρής μου που τα περνάμε στην δραστηριότητα του Ντίνου! Είναι σίγουρα για πιο μεγάλη ηλικία το συγκεκριμένο βιβλίο, μιας και η Stacy είναι προνήπιο! Ωστόσο, με την δική μου βοήθεια καταφέρνουμε να κάνουμε ακόμα και την πιο απαιτητική άσκηση παιχνιδάκι! Άλλωστε έχεις τόσες πολλές δραστηριότητες με ζωγραφική μέσα σε αυτό και έτσι η ώρα της περνάει ευχάριστα! Είναι λάτρης της ζωγραφικής εδώ και ένα χρόνο!

Εσύ που έχεις, λοιπόν παιδί στο Νηπιαγωγείο μπορείς σήμερα μέσα από αυτό εδώ το post να διεκδικήσεις ένα βιβλίο Φύλλα Εργασίας για τα Μαθηματικά στο Νηπιαγωγείο και ένα βιβλίο Φύλλα Εργασίας για τη Γλώσσα από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος εύκολα και γρήγορα! Δυστυχώς η φωτογραφία του διαγωνισμού δείχνει μόνο τα Φύλλα Εργασιών των Μαθηματικών! 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τι πρέπει να κάνεις:1. Like στη σελίδα mamasnpapas.gr!

2.Κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ.

3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής ώστε να μπει το όνομά σου στην κλήρωση.

4. Ακολούθησέ με, προαιρετικά, στο Instagram ώστε να τα λέμε και από εκεί!

Όροι του διαγωνισμού:

1. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.

2. Τα βιβλία δεν ανταλλάσσονται με άλλα ή με χρήματα.

3. Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από το κατάστημα των Εκδόσεων, Μασσαλίας 14, καθημερινά από τις 9 π.μ. – 16 μ.μ.

4.Αν ο τυχερός είναι κάτοικος εκτός Αττικής, το βιβλίο θα του αποσταλεί από τις Εκδόσεις με courier.

5.Ο νικητής θα ανακοινωθεί με update μέσα σε αυτή την ανάρτηση (και μόνο μέσα από εδώ) και θα του αποσταλεί email από μένα ότι είναι ο τυχερός νικητής. Αν δεν μου απαντήσει εντός 2 ημερών τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί με νέο νικητή, για ευνόητους λόγους. Οπότε θα σας παρακαλούσα να έχετε το νου σας στο mail που μας έχετε δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

6. Η κλήρωση θα διεξαχθεί από εμένα την ίδια, μέσω του Random Name Picker από το Mini Web Tool.

7. Αν όποιος κληρωθεί δεν έχει τηρήσει τα βήματα που έχω αναφέρει πιο πάνω τότε η συμμετοχή του θα θεωρηθεί άκυρη και θα αναγκαστώ να κληρώσω νέο νικητή.

Update:

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

Despoina Vasileiadou κερδίζει τα Φύλλα εργασιών της Γλώσσα.

Αίγλη Κοσκινιώτη κερδίζει τα Φύλλα Εργασιών των Μαθηματικών.

Λήξη διαγωνισμού 16 Οκτωβρίου 2017

Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Kαλή και ευλογημένη σχολική χρονιά και στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς τους Γονείς!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.