Δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Βιβλία καταφθάνουν ασταμάτητα στο σπίτι μας και χαιρόμαστε πολύ για αυτό! Σήμερα, ο λόγος σε δυο νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Διόπτρα που ξεχωρίσαμε και θελήσαμε να πάρουν θέση στη στήλη μου με το παιδικό βιβλίο! Για σήμερα, λοιπόν, δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα!

Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο!
Antonella Abbatiello

Δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Μια υπέροχη ιστορία με πρωταγωνιστές τα ζώα του δάσους! Έχουν συγκεντρωθεί και συζητούν ποιο είναι πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για αυτά! Το καθένα είναι διαφορετικό και γι αυτό όλα αναφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό μεταξύ τους! Καθένα πιστεύει πως το δικό του είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό και θα ΄πρεπε να έχει κάθε ζωάκι! Κι όμως εμείς θα δούμε στην πραγματικότητα πως το κάθε ζωάκι είναι χαρακτηριστικό για ένα στοιχείο επάνω του, όπως για παράδειγμα η καμηλοπάρδαλη για τον μακρύ λαιμό της και ο ελέφαντας για τις προβοσκίδες του! Το κάθε ζωάκι είναι μοναδικό και το αγαπάμε για αυτό που είναι! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εμάς τους ανθρώπους! Είμαστε τόσο ξεχωριστοί και τόσο μοναδικοί ταυτόχρονα! Ένα υπέροχο βιβλίο για τη διαφορετικότητα με αναδιπλούμενες σελίδες!

Δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Το πιο λαμπρό αστέρι
Danielle Schothorst

Δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Η μικρή αλεπού έχει απορίες! Αναρωτιέται γιατί τα αστέρια δεν είναι όλα ίδια! Γιατί κάποια είναι αστραφτερά και κάποια όχι τόσο? Γιατί κάποια είναι μεγάλα και άλλα όχι τόσο? Το σκυλάκι είχε απαντήσεις στις ερωτήσεις της χρησιμοποιώντας πετυχημένες λέξεις που κρύβουν μέσα τους πολύ αγάπη και τρυφερότητα! Ξεκίνησαν μαζί να κάνουν όμορφες σκέψεις μέσα στη νύχτα και η μία διαδεχόταν την άλλη με τρόπο μαγικό!Όλες οι όμορφες σκέψεις τους έφταναν σε ένα μικρό αστέρι και εκείνο όλο και πιο πολύ μεγάλωνε! Μεγάλωνε..μεγάλωνε..όπου έπεσε στη γη! Τα ζωάκια, όμως, δεν στεναχωρήθηκαν, γιατί όλες οι όμορφες σκέψεις τους έπεσαν στη γη!

Εδώ μπορείς να δεις και άλλες νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Διόπτρα, κάποιες από τις οποίες θα σου δείξω πολύ σύντομα! Ελπίζω να σου άρεσαν αυτές οι δύο παιδικές προτάσεις από τις Εκδόσεις Διόπτρα!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.