Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Σήμερα θα σας συστήσω κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια να παίξετε μαζί με τα παιδιά σας τις φετινές γιορτές αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο! Είναι απαραίτητο να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά μας και τα επιτραπέζια παιχνίδια συντελούν πολύ σε αυτή την προσπάθειά μας! Καθίστε αναπαυτικά και ελάτε να δούμε τι μπορούμε να παίξουμε! Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo Games.

Η εταιρεία Remoundo Games διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες!

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Στον κατάλογο της εταιρείας Remoundo Games θα βρεις μια τεράστια γκάμα από κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια! Ξεκινάμε από τις πολύ μικρές ηλικίες και φτάνουμε μέχρι και σε επιτραπέζια ενηλίκων! Τα περισσότερα επιτραπέζια παιχνίδια τα έχουμε στη διάθεσή μας, όπως και αρκετά puzzle και σήμερα θα σου προτείνω ενδεικτικά ορισμένα από αυτά!

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Δες τι μοιράστηκα πέρυσι μαζί σου! Αυτή η ανάρτησή μου σας είχε συγκινήσει πολύ! Με 102 shares και πολλές χιλιάδες προβολές σε μία εβδομάδα!

Επιστροφή στα παιδικά μας χρόνια παρέα με τα παιδιά μας και την Remoundo Games!

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Η εταιρεία Remoundo Games είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ασχολήθηκε αμιγώς με την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών!

Εβδομήντα χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο παιχνίδι τους που κυκλοφόρησε το 1948! Στόχος των ανθρώπων που συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους τόσες δεκαετίες για καλό επιτραπέζιο παιχνίδι, ήταν είναι και θα είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας και η αύξηση τόσο της ασφάλειας όσο και της ποικιλίας των προϊόντων της εταιρείας!

Άξια τους έχει δοθεί ο τίτλος ”η οικογένεια που έμαθε το επιτραπέζιο παιχνίδι στους Έλληνες!” 

Εδώ θα δείτε όλο τον κατάλογο των παιχνιδιών!

Ας ξεκινήσουμε, όμως τώρα παρέα με τα επιτραπέζια που αγαπάμε εμείς πολύ!

Παίρνω αμπάριζα και βγαίνω 5+

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Πάρε Αμπάριζα και τρέξε! Πρόσεξε μη σε βάλουν φυλακή, προστάτευσε την αμπάριζά σου και κατέκτησε πρώτος αυτή του αντιπάλου σου!

Έχουμε ρίξει πολύ γέλιο με την αμπάριζά μας! Προσπαθούμε να την προστατέψουμε και να μην μας βάλουν φυλακή! Εννοείται πως έχουμε πιαστεί πολλές φορές και πως τα παιδιά μου όσες φορές το έπαθαν δεν το δέχτηκαν με τίποτα.

Με τα επιτραπέζια παιχνίδια κάνουμε τρομερή εξάσκηση στο να χάνουμε! Είναι πολύ σημαντικό να αποδέχεσαι την ήττα σου και εσύ που έχεις μικρά παιδιά ξέρεις πως σπάνια αποδέχονται την αποτυχία. Να πώς μέσα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μπορείς να καλλιεργήσεις τα ελαττώματά σου!

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Αποστολή Καθαρά Ρούχα 3+

Ένα παιχνίδι που ευχαριστιόμαστε πολύ όποτε μας επισκέπτεται ο ανιψιός μου που είναι τρία χρονών! Είναι ότι πρέπει για αυτές τις μικρότερες ηλικίες. Ωστόσο, τα παιδιά μου αρέσκονται να παίζουν στο χαλί μαζί του κι ας είναι απλοϊκό για εκείνα.

Ρίχνουμε το ζάρι, βάζουμε πλυντήριο και όποιος απλώνει πρώτος κερδίζει! Προσέχουμε πολύ μην μας τύχει η μπόρα. Τότε κερδίζει αυτός που θα μαζέψει πρώτος τη μπουγάδα!

Άνω Κάτω και καλά Ξεμπερδέματα! 8+

Αυτό το επιτραπέζιο είναι ιδανικό για παιδιά άνω των 8 ετών. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και αυτό μας αρέσει πολύ! Πρέπει να μαντέψουμε ποιο ζώο είναι πιο γρήγορο ή ποια λίμνη είναι πιο μεγάλη! Αυτός που θα φτιάξει πιο γρήγορα και σωστά τη λίστα του κερδίζει! Και με αντίπαλο τον τελειομανή και λιγάκι ξερόλα Ντίνο το παιχνίδι αποκτά τρομερό ενδιαφέρον!

Ουπς- Λάθος λέξη! 8+

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Αγαπημένο παιχνίδι όταν είμαστε με φιλικά ζευγάρια στο σπίτι και έχουν και εκείνα παιδιά άνω των 8 ετών. Μαζευόμαστε όλοι στην τραπεζαρία και το παιχνίδι ξεκινά. Έχουμε αμέτρητες κάρτες στη διάθεσή μας και μόλις ένα λεπτό να βρούμε τη λέξη που ζητά η κάθε κάρτα! Προσπαθούμε να περιγράψουμε την λέξη στην ομάδα μας χωρίς να πούμε τις απαγορευμένες και τα παράγωγά τους! Δεν είναι λίγες οι φορές που καήκαμε όλοι μας! Σε αυτό το παιχνίδι αποκαλύπτεται η μαγεία της ελληνικής γλώσσας! Πλούσιο λεξιλόγιο και λέξεις με ποικίλα νοήματα!

Ρίξε μια ματιά στη στήλη μου με το Παιχνίδι

Βρες το στα τυφλά

Κάθε παίχτης παίρνει από ένα σάκο και τοποθετεί μέσα εννέα διαφορετικά ομοιώματα τροφίμων. Οι κάρτες ανακατεύονται, τοποθετούνται ανάποδα και ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης φανερώνει την πρώτη κάρτα. Οι παίκτες, χωρίς να κοιτάξουν μέσα στους σάκους τους, θα πρέπει με την αίσθηση της αφής να βρουν το αντίστοιχο τρόφιμο. Ο παίκτης που θα βρει πρώτος το σωστό τρόφιμο, κερδίζει το γύρο και παίρνει την κάρτα. Όλα τα ομοιώματα ξαναμπαίνουν μέσα στους σάκους, και το παιχνίδι συνεχίζεται. Νικητής είναι ο παίκτης που θα κερδίσει πρώτος πέντε κάρτες.

Στην περσινή μου ανάρτηση θα δεις και άλλα δύο επιτραπέζια που παίζουμε πολύ! Την τυφλόμυγα και το πρόσωπο ζώο ή πράγμα!

Ώρα για παζλ!

Τα παιδιά δεν αγαπούν μόνο τα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και τα παζλ! Έχουν ξοδέψει ώρες ατελείωτες ώστε να ενώσουν τα κομμάτια ενός παζλ! Έτσι και φέτος στρωθήκαμε στο χαλί και περάσαμε ποιοτικό χρόνο μαζί προσπαθώντας να φτιάξουμε την Santoro Rapounzel- κοκκινοσκουφίτσα, τους δεινόσαυρους και την πανέμορφη γατούλα!

Κορυφαία επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo

Τα παζλ που διαθέτει η εταιρεία Remoundos είναι της εταιρείας Educa. Εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από αυτήν!

Ανακάλυψε εδώ όλα τα οικογενειακά επιτραπέζια της Remoundo Games!

Πέρυσι τις γιορτινές ημέρες σας ζητούσα μέσα από τις αναρτήσεις μου εδώ στο blog να ανοίξετε τα σπίτια σας στους φίλους σας αλλά και στους φίλους των παιδιών σας. Σας ζητούσα να παίξετε όλοι μαζί μικροί μεγάλοι, γιατί μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη χαλάρωση ερχόμαστε πιο κοντά και δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις!

Το ίδιο σας καλώ, και σας προσκαλώ, να κάνετε και φέτος με τα παιδιά σας, τον άντρα σας, την ανιψιά σας ή τέλος πάντων με τον άνθρωπο που περνάτε την δύσκολη περίοδο της καραντίνας! Θα τελειώσει όλο αυτό δεν μπορεί! Μέχρι τότε ας προσπαθήσουμε όλοι να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα γίνεται, γιατί όχι ΚΑΙ παίζοντας!

Οι καλύτεροι τσακωμοί που καταλήγουν σε γέλια γίνονται πάνω από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής! Και εκεί καταλαβαίνεις στο έπακρο τι εστί ελληνική οικογένεια!

Παρέα με την αγαπημένη μας ελληνική οικογένεια, πρωτοπόρο στο επιτραπέζιο παιχνίδι, την οικογένεια της Remoundo Games φέτος τα Χριστούγεννα θα σε προσκαλέσω να στρωθείς στο παιχνίδι με τα παιδιά σου! Ξέρω πως ήδη έχεις παίξει μαζί τους, έχετε διαβάσει παρέα πολλά βιβλία και έχετε δει όλα τα φωτογραφικά σας άλμπουμ! Κάνε λίγη υπομονή ακόμα και στάσου στο πλευρό τους! Και τα παιδιά σου στέκονται συνέχεια δίπλα σου, έτσι δεν είναι; Σε λίγα χρόνια από τώρα θα τα γυρεύεις! Να μου το θυμηθείς!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.