Ο Νόι και η φάλαινα τον χειμώνα

Τον μικρό ήρωα Νόι τον γνωρίσαμε πριν από ένα χρόνο περίπου για την παιδική του αφέλεια, τον αυθορμητισμό του αλλά και την μεγάλη του καρδιά! Τώρα, ο μικρός επιστρέφει πάλι παρέα με τη φάλαινα αλλά σε λίγο πιο χειμωνιάτικο story! Ο Νόι και η φάλαινα τον χειμώνα από τον αγαπημένο μας Benji Davies και τις Εκδόσεις Ίκαρος!
 
Benji Davies Εκδοσεις Ίκαρος
 
Η ιστορία είναι σύντομη με πλούσια εικονογράφηση, όμως, που σε κάνει κάθε φορά να μαγεύεσαι και να μεταφέρεσαι απευθείας στο μέρος της εικόνας! Ο μικρός Νόι αποχαιρέτησε τον μπαμπά του, ο οποίος βγήκε για το τελευταίο ψάρεμα μιας και ο χειμώνας είχε έρθει για τα καλά!Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν και ο μπαμπάς του δεν επέστρεφε στο σπίτι!

Ένα βιβλίο με έντονα συναισθήματα!

Ο Νόι γεμάτος ανησυχία βγήκε στην παγωμένη θάλασσα να τον αναζητήσει! Βρήκε το καΐκι του ανάμεσα στους πάγους χωρίς τον μπαμπά του όμως μέσα! Εγκλωβισμένος μέσα στη χιονοθύελλα και στο καΐκι κάποια στιγμή άκουσε έναν δυνατό θόρυβο! Ο φίλος του, που είχε σώσει κάποτε, η φάλαινα, ήρθε να τον σώσει και αυτή με τη σειρά της και παρέα με όλη την οικογένειά της!
Benji Davies
Benji Davies
benji Davies
Για τις φάλαινες ξέρουμε πως είναι υπέροχα θηλαστικά, πως διαισθάνονται και πως αγαπούν τον άνθρωπο για έναν ανεξήγητο λόγο! Η φάλαινα σε αυτή εδώ την ιστορία το αποδεικνύει περίτρανα!
Benji Davies

Εδώ μπορείς να διαβάσεις την πρώτη ιστορία του Νόι και η Φάλαινα που διαβάσαμε και αγαπήσαμε!

 
 
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.