Τα χειροποίητα

Τα χειροποίητα
Επιστρέφω στη στήλη μου βιβλία για ενήλικες με σκοπό να σου δείξω ένα ακόμη βιβλίο που κατάφερα να ολοκληρώσω φέτος το καλοκαίρι! Πρόκειται για Τα χειροποίητα της Έλενας Ακρίτα από τις Εκδόσεις Διόπτρα!
ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

Η συγγραφέας

Η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει στα ράφια των Εκδόσεων Διόπτρα με κείμενα παλιά, νέα, κείμενα που τρολάρουν, κείμενα βιωματικά, χαρούμενα, θυμωμένα και κείμενα που μας κλείνουν το μάτι σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου της! Τα χειροποίητα είναι κείμενα γραμμένα από τη συγγραφική της πένα και αφιερωμένα σε όσους κουβαλούν την ίδια τρέλα με εκείνη στη ζωή! Κάτι σαν Ανθολόγιο δηλαδή κάποιων κειμένων που επέλεξε να εκδόσει η ίδια!

Κάποιοι από τους τίτλους

”Μωρή Ιλαρά, τράβα πλύνε κανα πιάτο”. ”Ο μαλάκας των Χριστουγέννων”.  ”Τα λόγια του πατέρα μου”. ‘Ψόφος”.  ”Έτσι- γιουβέτσι” είναι μόλις λίγοι από όσους τίτλους συγκράτησα από τα κείμενά της! Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει γιατί είναι επίκαιρος, πραγματικός, δεν τρέφει αυταπάτες και όσο κι αν πονάνε οι αλήθειες που λέει όλοι ξέρουμε πως ισχύουν!

Η Έλενα Ακρίτα αποδεικνύει περίτρανα πως μέχρι και σήμερα είναι από τις λίγες αυθεντικές γραφές στον γραπτό και ηλεκτρονικό λόγο!

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το βιβλίο μπορείς να βρεις και εδώ.
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!
Τα χειροποίητα
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.