Αντάμα

Αντάμα
Τον συγγραφέα Θοδωρή Παπαϊωάννου τον αγαπήσαμε μέσα από τις ιστορίες του Μέλιου και της Μελανής πριν από κάποια χρόνια περίπου που διαβάσαμε το ”Απέναντι” και το ”Ανάποδα”! Φέτος, ο ευγενικός και ερωτευμένος Μέλιος επιστρέφει με την πιο τρυφερή ιστορία που είχαμε την τύχη να διαβάσουμε φέτος!

Αντάμα

 

Αντάμα Εκδόσεις Ίκαρος
Ο Μέλιος είναι σωστός gentleman! Είναι προστατευτικός, προνοητικός, εργατικός, έξυπνος και θέλει να έχει στο πλευρό του την Μελανή! Είναι καλοκαίρι και ετοιμάζει την φωλιά του για τον δύσκολο χειμώνα που θα’ ρθει και φέτος! Θέλει πολύ να πάρει και την Μελανή στην φωλιά του γι αυτό φροντίζει να είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να τους χωρά και τους δυο! Και τον στόχο του τον πετυχαίνει! Την κερδίζει με την γλυκύτητά του και την αγνή ψυχή του και ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι με βάρκα την αγάπη, την σύμπνοια και τον σεβασμό!

Ο ιδανικός σύντροφος

Ο Μέλιος έχει όλα τα καλά χαρακτηριστικά που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει ο της! Φροντίζει το κορίτσι του, είναι ρομαντικός και θέλει να την εκπλήξει! Με λίγα λόγια, είναι ικανός να της προσφέρει τον ουρανό με τα άστρα μόνο και μόνο για να δει χαρούμενη την Μελανή! Χαίρομαι τόσο πολύ που διάβασα παρέα με το μικρό μου αγόρι αυτή την ιστορία! Χαίρομαι γιατί ο Μέλιος είναι μια πολύ τρυφερή όψη του αρσενικού γένους στα μάτια και τα αφτιά του παιδιού μου! Χαίρομαι, επίσης πολύ, γιατί το αγόρι μου βρήκε στοιχεία του πατέρα του στο Μέλιο και είπε δυνατά πως το ίδιο θα φροντίζει και εκείνος το κορίτσι που θα αγαπά όταν μεγαλώσει κι άλλο!

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E͙v͙i͙ S͙a͙c͙h͙i͙n͙i͙d͙o͙u͙ (@mamas_n_papas.gr) στις 20 Ιούλ, 2018 στις 11:29 μμ PDT
Μαμά αυτό σημαίνει αγάπη?Να δίνεις, να προσέχεις, να νοιάζεσαι και να σκέφτεσαι τον άλλον?”
Ακριβώς αυτό αγόρι μου και άλλα τόσα όμορφα που θα ανακαλύψεις στην πορεία μεγαλώνοντας!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!
Αντάμα
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.