Που είναι ο κύριος πειρατής; Εκδόσεις Ίκαρος

που είναι ο κύριος πειρατής;

Η Ingela P. Arrhenius αγαπημένη συγγραφέας των παιδιών μου επιστρέφει με μια νέα ιστορία ”Που είναι ο κύριος πειρατής” ιδανική για παιδιά ενός έτους και πάνω. Μπορεί τα πιτσιρίκια μου να είναι πολύ μεγαλύτερα σε ηλικία ωστόσο ακόμα και τώρα αρέσκονται να ξεφυλλίζουν αυτού του είδους τα βιβλία προτού τα κάνουμε δώρο στον ανιψιό μου. Που είναι ο κύριος πειρατής, λοιπόν για σήμερα από τις Εκδόσεις Ίκαρος στην πολυαγαπημένη όλων στήλη με το παιδικό βιβλίο.

που είναι ο κύριος πειρατής;

Που είναι ο κύριος Πειρατής?

Αυτή η βρεφική σειρά βιβλίων είναι πολύ πετυχημένη. Και λέω βρεφική γιατί είναι ιδανική για παιδάκια άνω του ενός έτους όπως είπα και πιο πάνω. Η ηλικία λαχταρά για εξερεύνηση, για περιπέτεια. Τους αρέσει ότι έχει ζωηρό χρώμα, κάνει θόρυβο και τους αρέσουν πολύ οι θησαυροί. Οτιδήποτε κρυμμένο τους εξιτάρει την φαντασία και ανυπομονούν να το ανακαλύψουν.

Αυτοί είναι κιόλας οι λόγοι που κάνουν την σειρά αυτήν να είναι τόσο αγαπητή, γιατί πολύ απλά εξυπηρετεί τις ανάγκες των μικρών εξερευνητών.

Σειρά παίζουμε κρυφτό

Ακόμα θυμάμαι τα παιδιά μου να περνούν ώρες ατελείωτες χαζεύοντας τα. Και για έναν μυστήριο λόγο δεν τα βαριόντουσαν ποτέ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον μικρό και περίεργο εξερευνητή της ευρύτερης οικογένειάς μας, ο οποίος θέλει πολύ να του εξηγώ τις εικόνες. Το βιβλίο το κρατά μόνο αυτός. Του αρέσει η υφή που έχουν τα υφασμάτινα μέρη, ο καθρέφτης που βλέπει το είδωλό του αλλά και η παιχνιδιάρικη εικονογράφηση. Τι άλλο να ζητήσει άλλωστε.

10 σελίδες γεμάτες εξερεύνηση παρέα με τον κύριο Πειρατή

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος που αγαπήσαμε και σου προτείναμε

Ανακάλυψε εδώ και άλλα βιβλία της σειράς που σου πρότεινα στο παρελθόν

Που είναι ο κύριος σκύλος ;
Που είναι η κυρία πασχαλίτσα;
Που είναι η κυρία Ζέβρα;

Είναι τα πιο κατάλληλα βιβλία για να εντάξεις το μικρό παιδάκι σου στον κόσμο του βιβλίου αλλά και να μάθει τις πρώτες του λέξεις! Iδανικά για την προσχολική ηλικία καθότι είναι και εύχρηστα! Είναι ελαφριά και το μέγεθός τους ιδανικό για τα μικρά και αδύναμα χεράκια του μικρού παιδιού! Αυτά τα βιβλία μας συντρόφευαν σε ταξίδια μας και ένα από αυτά βρίσκόταν μόνιμα δίπλα στο καθισματάκι αυτοκινήτου των παιδιών! Τους κρατούσαν συντροφιά τις βαρετές ώρες στο ταξίδι!

Αν έχεις μικρό παιδάκι λοιπόν που τώρα αρχίζει να μαθαίνει τις πρώτες λέξεις του αυτή η σειρά είναι ιδανική για δημιουργική απασχόληση. Και το πιο σημαντικό είναι πως δεν μπορεί να χαλάσει εύκολα εξαιτίας της ποιότητος από την οποία είναι φτιαγμένο. Δεν σκίζεται και δεν τσαλακώνεται.

Αν έχεις φίλη στην ηλικία αυτή μοιράσου αυτή τη σειρά μαζί της.

Ακολούθησέ με στο Instagram για να έχουμε καθημερινή επαφή!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.