Being 33 really Rocks!

being 33 rocks

Να’ μαι σήμερα εδώ θέλοντας να μοιραστώ μαζί σου την χαρά μου για τα τριακοστά τρίτα γενέθλιά μου! O τίτλος αυτού του άρθρου ήθελα πολύ να ήταν ”Τη ζωή δεν πρέπει να τη ζεις απλά, πρέπει να την γιορτάζεις!” αλλά σκέφτηκα να μην σου φανεί πολύ μελό ή κοινότυπο! Για αυτό και αρκέστηκα στον τίτλο Being 33 really Rocks που με εκφράζει εξίσου απόλυτα! Γενέθλια εβδομάδα η προηγούμενη για εμένα και το σπίτι μας και ένα ακόμη γενέθλιο post δεν θα μπορούσε να λείπει από το blog μου, και αυτή τη χρονιά!

being 33 rocks

Το να είσαι 33 ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Μην μου πεις πως δεν ξέρεις αυτήν την φράση! Όλο και από κανένα πιτσιρίκι θα το έχεις ακούσει! Όταν ήμουν φοιτήτρια συνηθίζαμε να το λέμε, έτσι για να δηλώσουμε πως κάτι μας αρέσει πολύ, πως μας τρελαίνει και το γουστάρουμε έντονα! Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ αυτές τις μέρες και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Μεγαλώνω και μεγαλώνω ωραία! Είμαι αισιόδοξη, αισθάνομαι πληρότητα και κυρίως είμαι ευγνώμων για όσα μου χαρίστηκαν μέχρι σήμερα στη ζωή!

Επίσης, το να είσαι μαμά με παιδιά Δημοτικού στα 33 επίσης ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Being 33 really Rocks

Κάνοντας αναδρομή σε προηγούμενα γενέθλια post μου αντιλαμβάνομαι πως κάθε χρόνο σκέφτομαι πάνω κάτω τα ίδια και υποδέχομαι άλλο ένα έτος στη ζωή μου με την ίδια λογική! Εγώ παραμένω ίδια στις σταθερές της ζωής μου, στις αξίες μου και στα ιδανικά μου! Κάτι που σίγουρα διαφέρει στα χρόνια που περνούν είναι οι άνθρωποι που επιλέγω να μεγαλώσω μαζί τους. Για κάποιους ανθρώπους στεναχωριέμαι πολύ που δεν τους έχω στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις φταίει η απόσταση, σε κάποιες άλλες οι συγκυρίες. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν φταίει το γεγονός πως έπαψα να τους αγαπώ ή να με αγαπούν. Το ευτύχημα είναι πως όταν συναντιόμαστε είναι σαν να μην περάσαμε μια μέρα χώρια και αυτό είναι κάτι!

Τη ζωή δεν πρέπει να τη ζεις απλά! Τη ζωή πρέπει να τη ζεις με φίλους!

Οι φίλοι πάντα έπαιζαν (συμπρωταγωνιστικό) ρόλο στη ζωή μου παρέα με την οικογένειά μου! Τους φίλους μου τους αισθάνομαι σαν οικογένεια. Μιλάμε, μοιραζόμαστε, διασκεδάζουμε, ανταλλάσσουμε απόψεις και σεβόμαστε ο ένας τις επιλογές του άλλου. Τους φίλους μου τους ζω στο σπίτι μου αλλά και ζω κι εγώ στο δικό τους. Είμαι δίπλα τους και τους στηρίζω σε κάθε βήμα. Ακόμα και αν ξέρω πως θα πέσουν και ίσως χρειαστεί να τους σηκώσω! Είμαι δίπλα τους σε όλα. Κυρίως είμαι δίπλα τους στις επιτυχίες τους εκτός από τις αποτυχίες τους. Και το ίδιο είναι και εκείνοι για μένα! Δεν είμαι από εκείνους που τους περιμένουν στη γωνία να τους πουν ”στα λεγα εγώ αλλά δεν με άκουγες!”… Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορείς να μου πεις!

Τη ζωή πρέπει να τη γιορτάζεις!

being 33 rocks

Τη ζωή πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα. Για όλα όσα σου προσφέρει. Για τις βαθιές ανάσες, για τις δυνατές στιγμές, για τις δυσκολίες και τις αναποδιές, για όλα! Και αυτό στο λέω εγώ που έχω χάσει μπαμπά σε νεαρή ηλικία, έχω ζήσει οικονομικές δυσκολίες και έχω δουλέψει πολύ ούσα 18 χρονών γιατί ήμουν πολύ φιλόδοξη και ήθελα να έχω πολλά λεφτά στα χέρια μου κι ας ήμουν φοιτήτρια, αι ας είχα χαρτζιλίκι από τους γονείς μου!

Κάθε μέρα λένε είναι γιορτή, αλλά κυρίως γιορτή είναι τα γενέθλιά σου! Μαζί μου γιορτάζει και το Ρουλάκι μου αλλά και ο μπαμπάς μου από όπου κι αν βρίσκεται η τεράστια ψυχή του. Γιατί οι δυο τους ενώθηκαν με αγάπη και γεννήθηκα εγώ! Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου όπως κι εγώ, σαν μικρό παιδί τότε με καταλαβαίνεις απόλυτα! Το παιδί που μεγαλώνει μέσα μου αρνείται να αποχωριστεί παιδικές του συνήθειες! Και μάντεψε! Η μαμά μου, μου διοργάνωνε τα πιο ωραία πάρτι όταν ήμουν στο δημοτικό! Έτσι κάνω τώρα κι εγώ στα δικά μου!

Δες εδώ όλα τα παιδικά μας party που έχουμε καταστρώσει μέχρι σήμερα!

Being 33 really Rocks!

Κάθε φορά που έχω γενέθλια και η μαμά μου με καλεί για ευχές νωρίς το πρωί, προσπαθώ με μεγάλη δυσκολία να της ψελλίσω ένα ευχαριστώ! Η φωνή μου τρέμει και κάνω πως βήχω ή δεν απαντώ αμέσως στις ευχές της. Την αφήνω να συνεχίσει, να ολοκληρώσει. Θέλω να τις κρατήσω καλά μέσα μου αυτές τις ευχές. Δεν την διακόπτω. Την ακούω προσεκτικά κι ας ξέρω την επόμενη λέξη της. Παίρνω ανάσες για να μην καταλάβει με τη μία πόσο πολύ με συγκινούν τα λόγια της. Πόσο τυχερή είμαι για όλα όσα είναι η ίδια. Όχι μόνο για όσα μου προσφέρει μέχρι και σήμερα.

Being 33 really Rocks and I Rocked in Hard Rock Cafe Athens!

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα birthday posts μου!

birthday posts

Φέτος επέλεξα να γιορτάσω ΚΑΙ έξω από το σπίτι! Από όταν έγινα μαμά τα γενέθλιά μου τα περνούσα σπίτι. Ήσυχα με τα παιδιά μου και τον άντρα μου και σπάνια με φίλους. Φέτος, ήμουν έτοιμη να βγω! Να το γιορτάσω με αγαπημένες φίλες που με συντροφεύουν τα τελευταία χρόνια της ζωής μου στην πρωτεύουσα! We rocked, διασκεδάζοντας σε αγαπημένο στέκι, γνώριμο σε εμάς! Με νόστιμο φαγητό και cocktails που αγαπάμε! Καλόπιασα τον εαυτό μου αλλά και τις φίλες μου! Και κυρίως δεν κουράστηκα για άλλη μια φορά μέσα στην κουζίνα! Σε χώρο γνώριμο, γεμάτο χαμόγελα, ζεστές αγκαλιές και ανθρώπους με θετική ενέργεια γιόρτασα, γέλασα μέχρι δακρύων και καλωσόρισα άλλον έναν χρόνο.

Being 33 really Rocks!

Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία θέλω να ξέρεις! Και όχι, αυτό εδώ δεν είναι ένα sponsored post. Ο λόγος που αναφέρω το μέρος είναι καθαρά και μόνο γιατί τον αγαπώ. Ο χώρος του με εκφράζει και οι μουσικές που παίζει με χαρακτηρίζουν. Αν όχι απόλυτα τα τελευταία χρόνια, χαρακτήριζαν όμως σίγουρα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή μου που μπαινόβγαινα στο studio του Rock Radio Θεσσαλονίκης! Αγαπημένες μουσικές και αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν πάντα. Στιγμές και βιώματα που συνέθεσαν κατά 50% την Εύη που είμαι σήμερα! Hard Rock i trust για τέτοιου είδους περιστάσεις και περιπτώσεις!

Being 33 really Rocks!
being 33 really rocks
Οι φίλες μου από αριστερά προς τα δεξιά:
Ανθομέλι, Busy Mama, Mama Petounia, Ioanna’s Notebook

Being 33 really Rocks!

Εστιάζω στον εσωτερικό μου κόσμο. Το 33 είναι ένας σημαδιακός αριθμός για μένα! Το αγαπώ αυτό το νούμερο και ας μου ακούγεται κάποιες φορές γρουσούζικο! Τα άστρα ισχυρίζονται πως είναι ένας κυρίαρχος αριθμός που αντιπροσωπεύει το ανώτατο δυνατό επίπεδο της ανθρώπινης συνειδητότητας! Συνήθως στα 33 χρόνια της ζωής μας επιφέρονται αλλαγές, ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις! Δηλώνω πανέτοιμη και δυνατή όπως ακριβώς και ο βράχος που κρατώ σαν φυλαχτό εδώ και 3 χρόνια από το Σαρακίνικο της Μήλου!

Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για τις ευχές!

Ευχαριστώ τον άντρα μου που είναι τόσα χρόνια στη ζωή μου! Άθλος για μένα αυτό δεν το συζητώ, αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου πως μπορώ να ζήσω με άλλον άνθρωπο μέσα στο ίδιο σπίτι! Ορκίστηκα να μείνω εργένισσα μετά από έναν heart breaking χωρισμό αλλά με κατάφερε ο μοναδικός Ιχθύς που θα μπορούσα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. (ναι όλες οι προηγούμενες σχέσεις μου -βασικά 2 είχα αξιοσημείωτες όλες κι όλες- ήταν Ιχθύες)

Ένα γλυκό ευχαριστώ στις φίλες μου για την υπέροχη παρέα την ημέρα των γενεθλίων μου! Κορίτσια είστε η δύναμή μου εδώ που ζω μακριά από αγαπημένους και οικογένεια!

Και τέλος, ευχαριστώ θερμά το Hard Rock Cafe Athens που φιλοξένησε εμένα και την παρέα μου, μας πρόσφερε νόστιμα πιάτα και νόστιμες σαλάτες σε συνδυασμό με τα πιο απίθανα cocktails για εμένα και τις φίλες μου!

Ευχαριστώ και εσένα Κωνσταντίνε, best communication manager ever, που βοηθάς να γίνουν κάποιες τρελές ιδέες μου πραγματικότητα!

Ανταποδίδω σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά τις πιο θερμές ευχές με πολλή αγάπη!

So, being 33 really Rocks! Τι λες? Συμφωνείς?

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.