Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Αγαπημένη δραστηριότητα με τα παιδιά από πέρυσι πριν πλησιάσουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι η παρουσία ενός ημερολογίου αντίστροφης μέτρησης🎉 στο craft room μας! Τα παιδιά χαίρονται όταν ξέρουν πως έχουν κάτι διαφορετικό να κάνουμε μαζί, μέχρι να έρθει η μεγάλη μέρα να ανοίξουμε τα δώρα που θα μας φέρει ο Άγιος Βασίλης κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!🎅🎄Έτσι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έφτιαξα το δικό μας Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά. Νέο DIY για τα Χριστούγεννα!

Μετράμε αντίστροφα μαζί με τα παιδιά!🙋🙌

Πήγα στο αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο και διάλεξα τα πιο ωραία Χριστουγεννιάτικα κανσόν! Έπειτα έβγαλα τις κόλλες μου, τα ψαλίδια μου και το μαγικό μου μολυβάκι και έπιασα δουλειά όπως ακριβώς τα ξωτικά του Άι Βασίλη!

Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

Δεν χρειάστηκα τίποτα παραπάνω από όσα ήδη σου ανέφερα! Μόνο λίγο σπάγκο και μανταλάκια ώστε να τα κρεμάσω στον Μαυροπίνακα μου!

μετράμε αντίστροφα μέχρι την Πρωτοχρονιά

Έκοψα τα καρτελάκια που θα κρεμούσα σε όχι απαραίτητα ίδιο μέγεθος! Έπειτα ετοίμασα μικρά τετραγωνάκια από μαύρο κανσόν, το οποίο θυμίζει λιγάκι μαυροπίνακα, και κόλλησα ένα σε κάθε καρτελάκι ώστε να γράψω τον αριθμό με κιμωλία! Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα!

Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

Ξεκινάμε από την 31η ημέρα, λοιπόν, αμέσως μόλις καλωσορίσουμε τον μήνα Δεκέμβρη!Τα πιτσιρίκια κάθε πρωί τρέχουν στο ημερολόγιο και ψάχνουν στο χαρτί τι αντιστοιχεί στην κάθε ημέρα! Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, μία δραστηριότητα, ένα δωράκι- έκπληξη, μια ταινία ή ένας περίπατος! Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό για κάθε μέρα!

Απίστευτη συνταγή για Χριστουγεννιάτικη Ζεστή Σοκολάτα εδώ με ένα click!

Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

Συνήθως το απόγευμα κάνουμε αυτό που μας ζητά το ημερολόγιο! Πέρυσι διασκεδάσαμε πολύ όταν είδαμε Χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες με χαμηλό φωτισμό, τζάκι αναμμένο και ποπ-κορν της γιαγιάς μου! Ξεκαρδιστήκαμε, δε, όταν χορέψαμε το ”Ρούντολφ το ελαφάκι” ζωγραφίζοντας την μύτη μας κόκκινη με τη βοήθεια ενός μαρκαδόρου! Σίγουρα θα τα προσθέσω και φέτος στο ημερολόγιό μας! 🎵🎶

μετάμε αντίστροφα μέχρι την πρωτοχρονιά

Είναι ωραίο να δημιουργούμε μαζί αξέχαστες στιγμές! 💓Στιγμές που διασκεδάζουμε με απλά πράγματα! Με ένα τραγούδι, μία αγκαλιά, ένα κυνήγι απλό χαμένου θησαυρού μέσα στο σπίτι!💓(σύντομα θα σας πω για ένα που ετοιμάζω στα παιδιά έκπληξη!)

new years eve calendar

Ετοίμασα το printable με τις Χριστουγεννιάτικες- Πρωτοχρωνιάτικες παραδόσεις μας, μία για κάθε ημέρα του ημερολογίου! Η επιλογή τους είναι τυχαία όσον αφορά την ημέρα και μπορεί κάποια να την αλλάξουμε με κάποια άλλη που προηγείται ή ακολουθεί. Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουμε να ακολουθήσουμε!

Μπορείς να το βρεις και να το εκτυπώσεις από εδώ!

Η εικόνα του printable είναι αυτή!

Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αναμένω τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια! Μην διστάσεις αν σου άρεσε το ημερολόγιό μας να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις subscribe στο κανάλι του mamasnpapas.gr στο YouTube! 💓💓

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.