Jane Harper Άγρια Φύση

Jane Harper Άγρια Φύση

Κρατώ στα χέρια μου το βιβλίο της χρονιάς, το βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις φέτος το χειμώνα. Η Jane Harper, η πετυχημένη συγγραφέας του βιβλίου ”Η Ξηρασία” επιστρέφει στα ελληνικά βιβλιοπωλεία μέσα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και πάλι. Η Χίλντα Παπαδημητρίου έχει επιμεληθεί την μετάφραση και όλο το team, μαζί και εγώ, σε προσκαλούμε να το διαβάσεις! Jane Jarper Άγρια Φύση και πάμε να σου πω περισσότερα!

Jane Harper Άγρια Φύση

Βιβλίο της χρονιάς για το 2018 στα Αυστραλιανά Indee Book Awards

Polar de Cognac- Καλύτερο μεταφρασμένο θρίλερ

Βραβείο Davitt

Πέντε γυναίκες εγκαταλείπουν την άνεση του κλιματιζόμενου εργασιακού τους περιβάλλοντος, φορτώνονται απρόθυμα τα σακίδια τους και ξεκινούν να διασχίσουν ένα πάρκο άγριας φύσης στην αυστραλιανή ενδοχώρα. Στόχος αυτής της πεζοπορίας να ενισχυθούν οι μεταξύ τους συναδελφικοί δεσμοί και η ομαδικότητα τους. Στο τέλος της διαδρομής όμως θα μείνουν μόνο τέσσερις. Και καθεμία έχει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία για το τι ακριβώς συνέβη.

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Άρον Φαλκ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την τύχη της αγνοούμενης πεζοπόρου. Καθώς η έρευνά του τον παρασύρει στην καρδιά της οργιώδους βλάστησης, ο Φαλκ ανακαλύπτει πως οι γυναίκες είναι μπλεγμένες μεταξύ τους σε ένα κουβάρι από μυστικά, υποψίες και προδοσίες. Θα μπορούσε κάτι από όλα αυτά ωστόσο να οδηγήσει σε φόνο?

Η δεύτερη περιπέτεια του Άρον Φαλκ μετά το συγκλονιστικό best seller ”η Ξηρασία”

Jane Harper Άγρια Φύση έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Ακόμα πι εντυπωσιακό από την Ξηρασία. Ένα σχεδόν αφόρητο επίπεδο σασπένς… Sunday Times

Μια από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης λογοτεχνίας. Στήνει μυστήρια που λειτουργούν ως διεισδυτικές διερευνήσεις της ανθρώπινης φύσης, συμπεριφοράς και ψυχολογίας. A.J. Finn, συγγραφέας

Περισσότερα για τη συγγραφέα Jane Harper θα βρείτε στο metaixmio.gr.

Jane Harper Άγρια Φύση

Το βιβλίο το παρέλαβα πριν από δύο μέρες. Μου ήρθε στο σπίτι με τη συνοδεία ενός τέλειου concept από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Ξέρουν πως αγαπώ τα αστυνομικά βιβλία και χαίρομαι που λαμβάνω από τους πρώτους τις νέες κυκλοφορίες τους. Ένα μπουκάλι νερό με το όνομά μου και ένα παστελάκι ”ΠασΤέλειον” για να με γλυκάνει όσες φορές βυθιστώ στα σκοτεινά σημεία του βιβλίου! Θα τα χρειαστώ και τα δυο στη διαδρομή μου στην ”Άγρια Φύση”!

Εδώ μπορείς να δεις τι είχα γράψει για το βιβλίο ”Η Ξηρασία”. Ένα από τα βιβλία που δώρισα πέρυσι στις δασκάλες μας.

Το ξεκίνησα σήμερα νωρίς το πρωί. Βρίσκομαι ήδη στα μισά της διαδρομής. Έκανα διάλειμμα μόνο για να ετοιμάσω το Κυριακάτικο πρωινό μας. Συνεχίζω και δηλώνω thrilled. Δεν θα αποδώσω τη λέξη στα ελληνικά. Θα χάσει όλο το νόημά της. Αυτό.

Αναζήτησε το στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου ή στον Πολυχώρο Μεταίχμιο αν περάσεις από την Ιπποκράτους στην Αθήνα αν είσαι και εσύ λάτρης της αστυνομικής λογοτεχνίας όπως ακριβώς και εγώ.

Jane Harper Άγρια Φύση, ένα από τα βιβλία που πρέπει να διαβάσεις το φετινό φθινόπωρο – χειμώνα.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.