Τα φανταστικά ταξίδια του Τεό και της Λεονί

Τεό & Λεονί

Νέα παιδική κυκλοφορία ήρθε να κατακτήσει τη βιβλιοθήκη μας και να εμπλουτίσει όμορφα και δημιουργικά τα απογεύματά μας. Τα φανταστικά ταξίδια του Τεό και της Λεονί μόλις έκανα την εμφάνισή τους από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και θέλω πολύ να τα γνωρίσετε και εσείς! Και το πιο τέλειο από όλα είναι πως κρύβουν μέσα τους δωρεάν εφαρμογή που κάνει το βιβλίο να ζωντανέψει μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Τεό & Λεονί

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα των Μελανί Κορμπά & Πασκάλ Κονισελά.

Ένα ταξίδι μύησης στην ιστορία.

Από βιβλίο σε βιβλίο, παρέα με τον Τεό και τη Λεονί θα ανακαλύψουμε αρχαίους πολιτισμούς. Θα συναντήσουμε σπουδαίες προσωπικότητες, μεγάλους εξερευνητές, διάσημους σοφούς και φημισμένους καλλιτέχνες.

Ο Τεό και η Λεονί, η μεγάλη του αδερφή συνηθίζουν να παίζουν πολύ στη σοφίτα του σπιτιού τους. Εκεί βρίσκουν ένα μαγικό περιδέραιο, το οποίο θα τους βοηθήσει να ταξιδέψουν στον χρόνο. Το περιδέραιο κρύβει απίθανες δυνάμεις, τις οποίες τα παιδιά ανυπομονούν να ανακαλύψουν.

Τα φανταστικά ταξίδια του Τεό και της Λεονί

Το μαγικό περιδέραιο

Στο πρώτο τους ταξίδι θα βρεθούν στη Γαλλία, στην καρδιά της Αναγέννησης όπου θα γνωρίσουν τον Λεονάρντο ντα Βίντσι. Θα οδηγήσουν ένα μηχανικό δράκο και θα σταματήσουν μια συνωμοσία, αψηφώντας τον βασιλιά της Γαλλίας, Φραγκίσκο Α’.

Η αυγή του χρόνου

Τεό & Λεονί

Στη δεύτερη περιπέτειά τους, ο Τεό και η Λεονί παρέα πάλι με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι φτάνουν στην εποχή των δεινοσαύρων. Εκεί θα ανακαλύψουν τα ερείπια του αρχαιότερου πολιτισμού, χάρη σε έναν μικρό λεμούριο που θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος . Μια βροχή μετεωριτών απειλεί να χτυπήσει τη Γη και οι 4 ήρωες μαζί θα καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα τους βάλουν στον δρόμο της ανακάλυψης των μυστικών του ταξιδιού στο χρόνο.

Τα φανταστικά ταξίδια του Τεό και της Λεονί μπορούν να ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια των παιδιών!

Βιβλία που κρύβουν εφαρμογή με επαυξημένη πραγματικότητα!

Augmented reality.

Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχει ένας κωδικός, τον οποίο αν τον σκανάρεις στο tablet μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας. Τα παιδιά θα βυθιστούν στον μαγικό κόσμο των φανταστικών ταξιδιών του Τεό και της Λεονί. Θα μάθουν ακόμα περισσότερα με το εγκυκλοπαιδικό υλικό που ξεπετάγεται όταν σκανάρεις την σελίδα. Τέλος, τους δίνεται η ευκαιρία να χειριστούν το μαγικό τηλεσκόπιο και τον τρομερό Τυραννόσαυρο Ρεξ.

Τα φανταστικά ταξίδια του Τεό και Λεονί

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα βιβλία που αγαπάμε από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Τα παιδιά μου δηλώνουν ενθουσιασμένα! Προς το παρόν έχουμε ταξιδέψει μέχρι τη Γαλλία και έχουμε γνωρίσει τον Λεονάρντο ντα Βίντσι καλύτερα από ποτέ. Έχουμε κατεβάσει την εφαρμογή και έχουμε βυθιστεί ακόμα περισσότερο στο χρόνο! Πολύ σύντομα θα ταξιδέψουμε και στον πιο αρχαιότερο πολιτισμό του χρόνου! Η ιδέα της επαυξημένης πραγματικότητας μας εξιτάρει τη φαντασία ακόμα περισσότερο.

Εδώ θα βρεις τα φανταστικά ταξίδια του Τεό και της Λεονί.

Ένα τέλειο δωράκι και για τα παιδιά σου αλλά και για τους φίλους των παιδιών σου.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.