Μπισκότα μούμια για το Halloween

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Και να που ο καιρός περνά και το Halloween κοντεύει! Πότε ήταν καλοκαίρι, πότε ήρθε το Φθινόπωρο και στρώσαμε χαλιά και πότε άρχισα να ψάχνω για κολοκύθες και να στολίζω banner για το Halloween χαμπάρι δεν πήρα! Σήμερα, επιστρέφω με μια ιδέα για Mπισκότα μούμια για το Halloween χωρίς mixer, χωρίς ψήσιμο. Μόνο χέρια όπως λέει ο φίλος μας ο Άκης. {Ο Πετρετζίκης ντε!} Νέο Halloween Post στη ομώνυμη στήλη μου!

Μπισκότα μούμια για το Halloween χωρίς μίξερ χωρίς ψήσιμο

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Για αρχή να σου πω ότι σε αυτό το post δεν θα βρεις ακριβώς μια συνταγή για μπισκότα μούμια για το Halloween αλλά μια καλή ιδέα! Τα τελευταία χρόνια οι υποχρεώσεις κάποιες φορές δεν μου επιτρέπουν να έχω ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι στην κουζίνα. Οπότε, χρόνος για ψησίματα σπάνια περισσεύει! Από την άλλη, με τα συγκεκριμένα μπισκότα μούμια για το Halloween αφενός δεν χάνω χρόνο με προετοιμασία και αφετέρου διασκεδάζουμε στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά.

Σαφώς, έχω ψήσει μπισκότα για το Halloween με τέλεια θεματικά κουπάτ. Σου δίνω τη συνταγή πιο κάτω. Βέβαια, τότε δεν εργαζόμουν πολλές ώρες και υπήρχε περισσότερος χρόνος για messy play μαζί με τα παιδιά.

Εσύ πάλι αν θέλεις συνταγή για μπισκότα πάνω στα οποία θα τοποθετήσεις ζαχαρόπαστα σου έχω εδώ έτοιμη την συνταγή!

Μπισκότα μούμια για το Halloween με ζαχαρόπαστα

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Υλικά για την εκτέλεση:

  • 1 κουτί μπισκότα τύπου digestive
  • ζαχαρόπαστα λευκή
  • ζαχαρόπαστα μαύρη
  • λίγη άχνη
  • λίγο νερό

Πρώτα, πήρα μπισκότα τύπου digestive και ζαχαρόπαστα λευκή. Έπειτα, χρησιμοποίησα και λίγη μαύρη ζαχαρόπαστα. Τέλος, είχα δίπλα μου ένα μπολάκι με λίγο νερό και άχνη! Τα κομμάτια δεν τα έκοψα με τον ίδιο τρόπο, διότι ήθελα να θυμίζουν τις πραγματικές μούμιες που κρέμονται τα υφάσματα από πάνω τους.

Έπειτα, έκοψα κομμάτια λωρίδες ασύμμετρα μεταξύ τους και τα τοποθέτησα με την βοήθεια της άχνης και του νερού επάνω στο έτοιμο μπισκότο ώστε να κολλήσει καλά! Τέλος, έκοψα μικρά μαύρα μάτια με την μαύρη ζαχαρόπαστα και τα κόλλησα και αυτά!

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Εννοείται πως δεν κατέβασα εγώ την ιδέα από το κεφάλι μου! Την είχα κάνει Pin εδώ και καιρό στον Pineterets Board μου και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να την φτιάξω και εγώ με την σειρά μου!

Επιπρόσθετα, έχω άλλη μια παρόμοια ιδέα να σου δείξω που θα ξετρελάνει τα μικρά την ημέρα του party! Μείνε συντονισμένη μαζί μου γιατί το blog αλλάξει εξ ολοκλήρου εμφάνιση και αέρα! Ελπίζω να σου αρέσει όσο και εμένα!

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα τρελά που ετοιμάζω κάθε φορά που μπαίνει ο Οκτώβρης και γιορτάζουμε το Halloween!!

Βιβλία να διαβάσετε το Halloween

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Για το τέλος, Δες πως να οργανώσεις το τέλειο Halloween Party 🎃🎃

Pin it for  later!

Μπισκότα μούμια για το Halloween

THE PERFECT HALLOWEEN PARTY

Σε μαμαδογλυκοφιλώ,

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.