Μπισκότα μούμια για το Halloween

Και να που ο καιρός περνά και το Halloween κοντεύει! Πότε ήταν καλοκαίρι, πότε ήρθε το Φθινόπωρο και στρώσαμε χαλιά και πότε άρχισα να ψάχνω για κολοκύθες και να στολίζω banner για το Halloween χαμπάρι δεν πήρα! Σήμερα, λοιπόν, επιστρέφω με μια ιδέα για μπισκότα μούμια ότι πρέπει για το Halloween!

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Mummy Halloween Cookies

Σε αυτό το post δεν θα βρεις ακριβώς μια συνταγή για μπισκότα μούμια για το Halloween αλλά μια καλή ιδέα!! Όχι, φίλη μου! Είμαι εργαζόμενη μαμά, τα απογεύματα τρέχω σαν την παλαβή να προλάβω μαγείρεμα, δραστηριότητες , αγγλικά, διαβάσματα και τα συναφή! Οπότε χρόνος extra για ψησίματα σπάνια περισσεύει! Και αφού βρήκα και τέλεια ιδέα με ήδη έτοιμα μπισκότα που βρίσκεις σε κάθε super market γιατί να κάτσω να παιδεύομαι?

Εσύ πάλι αν θέλεις συνταγή για μπισκότα πάνω στα οποία θα τοποθετήσεις ζαχαρόπαστα σου έχω εδώ έτοιμη την συνταγή!

Halloween Sugarpaste Cookies

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Τι θα χρειαστείς:

  • 1 κουτί μπισκότα τύπου digestive
  • ζαχαρόπαστα λευκή
  • ζαχαρόπαστα μαύρη
  • λίγη άχνη
  • λίγο νερό

Τι έκανα, λοιπόν! Πήρα μπισκότα τύπου digestive, πήρα ζαχαρόπαστα λευκή και λίγη μαύρη και είχα δίπλα μου ένα μπολάκι με λίγο νερό και άχνη! Οι μούμιες ως γνωστόν είναι τυλιγμένες με λευκό ύφασμα! Έτσι δεν με ενδιέφερε να είναι ομοιόμορφα κομμένη η ζαχαρόπαστα ούτε να έχει συγκεκριμένη μορφή κάθε φορά! Έκοψα κομμάτια λωρίδες ασύμμετρα μεταξύ τους και τα τοποθέτησα με την βοήθεια της άχνης και του νερού επάνω στο έτοιμο μπισκότο ώστε να κολλήσει καλά! Έπειτα έκοψα μικρά μαύρα μάτια με την μαύρη ζαχαρόπαστα και τα κόλλησα και αυτά!

Και ιδού το αποτέλεσμα!

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Εννοείται πως δεν κατέβασα εγώ την ιδέα από το κεφάλι μου! Την είχα κάνει Pin εδώ και καιρό στον Pineterets Board μου και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να την φτιάξω και εγώ με την σειρά μου! Ακολούθησέ με αν θέλεις να αλληλομοιραζόμαστε ιδέες! Έχω άλλη μια παρόμοια ιδέα να σου δείξω που θα ξετρελάνει τα μικρά την ημέρα του party!  Μείνε συντονισμένη μαζί μου γιατί το blog αλλάξει εξ ολοκλήρου εμφάνιση και αέρα!! Ελπίζω να σου αρέσει όσο και εμένα!

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα τρελά που ετοιμάζω κάθε φορά που μπαίνει ο Οκτώβρης και γιορτάζουμε το Halloween!!

Βιβλία να διαβάσετε το Halloween

Μπισκότα μούμια για το Halloween

Δες πως να οργανώσεις το τέλειο Halloween Party 🎃🎃

Pin it for  later!

Μπισκότα μούμια για το Halloween

THE PERFECT HALLOWEEN PARTY

Σε μαμαδογλυκοφιλώ,

Εύη

Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.