Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Την Μικρή Σελήνη την αγαπάμε πολύ! Όσα βιβλία έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής κατατάσσονται στα 10 καλύτερα αγαπημένα μας βιβλία που έχουμε διαβάσει ως σήμερα με τον Ντίνο και την Stacy! Πρόσφατα κυκλοφόρησαν δυο υπέροχα νέα βιβλία και είμαι εδώ για να σου τα δείξω με χαρά! Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη σήμερα!

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη!

Το κίτρινο πουλάκι 🐥🐤
Olga de Dios

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Υπάρχουν τόσα πολλά είδη πουλιών τα οποία είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους! Άλλο έχει μικρή τριγωνική μύτη, άλλο γαμψερό ράμφος, άλλα μεγάλα φτερά και άλλα μικρότερα! Άλλα πουλάκια πετάνε και άλλα όχι! Ένα τέτοιο πουλάκι, που δεν πετάει, είναι και το κίτρινο πουλάκι! Πολύ θα ήθελε, όμως, και γι’ αυτό θα βάλει τα δυνατά του να το πετύχει! Και θα το πετύχει φυσικά, γιατί το θέλει πολύ! Το μόνο που του έμεινε ήταν να βρει τον τρόπο να το κάνει πραγματικότητα! Γι αυτό και έγινε μέγας εφευρέτης!

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Αφού κατάφερε να βρει το μυστικό της εφεύρεσης που θα τον βοηθούσε να σηκωθεί ψηλά στον ουρανό, άρχισε το ταξίδι του και η περιπέτεια μαζί! Αντιλήφθηκε πως υπήρχαν και άλλα πουλιά σαν αυτόν που δεν μπορούσαν να πετάξουν και σαν καλός φίλος που ήταν μοιράστηκε με εκείνα την εφεύρεσή του ώστε να πετάξουν και εκείνα! Ένα τόσο δα μικρό πουλάκι χωρίς φτερά κατάφερε να γυρίσει όλο τον κόσμο χάρη στη βοήθεια ενός φίλου του που τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Μια όμορφη ιστορία αφιερωμένη στη φιλία και στην αξία του μοιράζεσαι!

Μια τίγρη στον κήπο
Lizzy Stewart

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Η Νόρα βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιάς της αλλά δυστυχώς βαριέται πολύ! Δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον τριγύρω παρά τις προσπάθειες που κάνει η γιαγιά της! Ώσπου βγαίνει στον κήπο ύστερα από την παρότρυνσή της για να αποδείξει στην γιαγιά της πως όντως δεν υπάρχει καμία τίγρης εκεί τριγύρω! Έτσι, ξενικά μια μαγική εξερεύνηση!

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Ο κήπος της γιαγιάς είναι πανέμορφος! Η Νόρα ακόμα δεν έχει πειστεί πως θα συναντήσει μία τίγρη! Της φαίνεται αδιανόητο! Όπως και το να βρει φυτά που θέλουν να τους καταπιούν με μια μπουκιά! Κι όμως ο κήπος της γιαγιάς κρύβει πολλές εκπλήξεις μέσα του! Τόσες πολλές που όντως μπορεί να συναντήσει κανείς και μια πανέμορφη τίγρη!

Νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι απίστευτα όμορφη! Το παιδί μεταφέρεται σε ένα μέρος που όντως θυμίζει ζούγκλα! Τα χρώματα, τα σκίτσα βοηθούν να ζωντανέψει το σκηνικό στο μυαλό του μικρού παιδιού, σε εκείνο το σημείο του μυαλού τους όπου η φαντασία πλέκει ιστορίες φοβερές! Η ποιότητα του χαρτιού σε συνδυασμού με την εικονογράφηση και την γραμματοσειρά σε μεταφέρουν αυτόματα στον κήπο της γιαγιάς και το παιχνίδι ξεκινά με πυξίδα την φαντασία! Δεν είναι ένα ακόμα εικονογραφημένο βιβλίο για εμάς! Είναι το βιβλίο του οποίου η εικονογράφηση μας έδωσε αφορμή για πολύ ζωγραφική στο σπίτι!

Ελπίζω να σου άρεσαν οι νέες κυκλοφορίες από την Μικρή Σελήνη! Εμείς τις κατατάξαμε στις νέες αγαπημένες μας!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.