Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Εντάξει διαβάζω σωστά; Ή μήπως το μυαλό μου δημιουργεί από μόνο του αυταπάτες ύστερα από την τόσο στενή παρακολούθηση podcasts με τον Robin; Και όμως, φίλε μου δεν πρόκειται για παραίσθηση ή αυταπάτη! Ο ένας και μοναδικός, ο πιο λατρεμένος μου άνθρωπος, που εκπέμπει από την άλλη πλευρά του πλανήτη ΚΑΙ για εμένα αλλά και για εσένα θα βγει ζωντανά σε Instagram Live για 45 ολόκληρα λεπτά! Το ξαναγράφω για να το εμπεδώσω και εγώ! Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Σου έχω πει ήδη σε πρόσφατη ανάρτηση τι σημαίνει για μένα ο Robin Sharma!

Για μένα ο Robin είναι φιλοσοφία ζωής. Είναι ο άνθρωπος που φωτίζει τις δύσκολες μέρες μου. Είναι η αγαπημένη ώρα της ημέρας μου, όπου απλά χάνομαι στη φωνή του. Λατρεύω να διαβάζω τα βιβλία του αλλά και να ακούω τη φωνή μου! Με ηρεμεί, με μαγεύει και με βοηθά να μπω σε μια σειρά. Ο Robin με οργανώνει, με επαναφέρει στον στόχο μου χωρίς να χάνω την πραγματικότητα, με βοηθά να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Με παρακινεί να προσφέρω στην κοινωνία όχι μόνο να ζητώ ή να απαιτώ.

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Ο Robin μου μαθαίνει διδάγματα ζωής.

Μου διδάσκει το αληθινό νόημα της επίγειας πορείας μας! Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του με ταρακούνησε πολύ. Με βοήθησε να μην υπηρετώ τον πλούτο αλλά να το χρησιμοποιώ μόνο προς όφελός μου! Η Σοφία του Ηγέτη με βοηθά να αποκτώ καθημερινά πραγματικά χαρίσματα ως leader στη δουλειά μου. Η Σοφία του Γονέα με έμαθε να σκύβω για να μιλήσω στο παιδί μου και το Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις μου έμαθε να εκτιμώ την κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που θέλω στη ζωή μου.

Να, είδες; Πάλι παρασύρθηκα και άρχισα να μακρηγορώ μιλώντας για τα υπέροχα βιβλία τους!

Θα ήθελα πολύ να δεις το IGTV που ετοίμασα για όλους εσάς που με αγαπάτε και με στηρίζετε αφιερώνοντας χρόνο από τη ζωή σας με το να με διαβάζετε, να με ακούτε ή να επικοινωνείτε μαζί μου!

Το IGTV με όλα τα βιβλία του Robin Sharma που αγαπώ!

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Και τώρα ήρθε η ώρα να σου πω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την live παρουσία του Robin Sharma στο ελληνικό κοινό! Μέσα από τον λογαριασμό των The Speakers και με frontman τον ιδρυτή τους, Αποστόλη Κουμαρίνο, ο Robin θα εμφανιστεί στο Instagram Live που θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 19 μ.μ.

Και κάπως έτσι θα μάθουμε πώς είναι να πέφτει το Instagram στην Ελλάδα εν ώρα Live σύνδεσης!

Μπορεί να πιστεύεις πως υπερβάλλω, αλλά δεν είναι λίγοι όσοι αγαπούν τον Robin στη χώρα μας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακολουθούν πιστά όλα όσα μας δίδαξε στο βιβλίο του ‘The 5 am Club’! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ αυτή τη φιλοσοφία. Το παλεύω, το πολεμώ, το τηρώ, κάποιες φορές το χάνω αλλά βρίσκω ξανά το δρόμο μου! Το χάνω κυρίως στο θέμα του practicing αλλά σημασία έχει ότι το προσπαθώ!

Εδώ μπορείς να αγοράσεις όλα τα βιβλία του Robin Sharma!

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Τώρα με την καραντίνα και με τα παιδιά στο σπίτι ολημερίς, χωρίς καμία διέξοδο δυσκολεύομαι πολύ. Πολύ, όμως. Έχει διαταραχτεί η ώρα που πέφτουμε για ύπνο με αποτέλεσμα να διαταραχτεί και η ώρα που ξεκινάμε την ημέρα μας! Δίνω χρόνο στον εαυτό μου μέχρι να επανέλθω πλήρως στο 5 π.μ. πρόγραμμά μου!

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Ο Robin Sharma ζωντανά στο ελληνικό κοινό!

Για πρώτη φορά ο Robin Sharma θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις!

Συντονιστείτε στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 με τον Instagram λογαριασμό των theSPEAKERS, όπου θα πραγματοποιηθεί live η συνομιλία του Robin Sharma με τον Αποστόλη Κουμαρίνο από τους theSPEAKERS.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο διακεκριμένος Robin Sharma θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό και θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του, ο ηγέτης δίχως τίτλο που μας παροτρύνει να σηκωθούμε στις 5 π.μ., ανυπομονεί να γνωρίσει το ελληνικό κοινό από κοντά για πρώτη φορά και να απαντήσει σε ερωτήσεις του σε μια συζήτηση διάρκειας 45 λεπτών.

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε όλα όσα θέλεις να τον ρωτήσεις!

Φρόντισε να είναι εύστοχα αυτά που θα τον ρωτήσεις, ώστε μα πάρεις τις απαντήσεις που γυρεύεις! Εγώ έχω ήδη σημειώσει δυο ερωτήσεις που θέλω και ελπίζω να προλάβει να μεταφέρει ο Αποστόλης στον Robin, γιατί φαντάζομαι θα γίνει καταιγισμός από ερωτήσεις! Από την άλλη, νομίζω πως στην αρχή θα αντιδράσω σαν φανατική θαυμάστρια γράφοντάς του πως τον αγαπώ και όλα αυτά τα κολακευτικά!

Save the Date και θα με βρεις και εμένα εκεί να σχολιάζω, να ρωτάω και να θαυμάζω παράλληλα για όλα τα ‘διαμάντια’ που θα μοιραστεί πάλι μαζί μας αυτός ο υπέροχος άνθρωπος!

Λίγα λόγια για τον Robin  Sharma
Ο ROBIN SHARMA είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα), που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του, Ηγέτης δίχως τίτλο, Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις, Η σοφία του γονέα, Η σοφία του Ηγέτη, Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου, Για μια υπέροχη ζωή (μέρος 1ο και 2ο), Το κλαμπ των 5 π.μ..

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.