Παίζουμε με τα μαγνητικά βιβλία Janod

Janod
Πρωινό Κυριακής σήμερα και η μέρα μας βρίσκει στο σπίτι με δύο νέα παιχνίδια για ωραία και ήσυχη ενασχόληση των παιδιών! Παίζουμε με τα μαγνητικά βιβλία JANOD. Tα νέα μαγνητικά παιχνίδια που πρόσθεσαν στις λίστες τους οι Εκδόσεις Ψυχογιός! Έλα να σου πω γιατί θέλησα να σου μιλήσω για αυτή την εταιρεία και τι το ιδιαίτερο έχει!
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τις Εκδόσεις Ψυχογιός τις ξέρουμε όλοι. Διαθέτει  ίσως την πρωτιά στα βιβλία ενηλίκων και καλές επιλογές στην κυκλοφορία παιδικών βιβλίων, λογοτεχνικών αλλά και παραμυθιών! Φέτος ο εκδοτικός επέλεξε να απασχολήσει τα παιδιά μας και με το καλό, ποιοτικό παιχνίδι σε συνεργασία με την JANOD! Η εταιρεία αυτή έχει περάσει το test του χρόνου μιας και τα τελευταία 40 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή πρωτότυπων παιχνιδιών από φυσικά υλικά! Τα παιχνίδια της για δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας, διαθέτουν φινέτσα, πολύχρωμα σχέδια και και υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν στο χρόνο! Εγώ επέλεξα να παίξουμε αρχικά με τους μαγνητικούς πίνακες που μοιάζουν με ένα μεγάλο βιβλίο!
 
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
 
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Αυτό το μαγνητικό βιβλίο μου θύμισε τα δικά μου παιδικά χρόνια που είχα και εγώ κάτι παρόμοιο όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο! Θυμάμαι μου το είχε αγοράσει η μαμά μου από το βιβλιοπωλείο ένα απόγευμα επιστρέφοντας από το μπαλέτο.
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Πρόκειται για ένα πίνακα σε σχήμα βιβλίου που ανοίγει και περιλαμβάνει 48 μαγνήτες. Είναι κουστούμια που πρέπει να φτιάξει το παιδί! Τα θέματα ποικίλουν και το κάθε βιβλίο έχει 8 μαγνητικές κάρτες! Για την Stacy επέλεξα αυτό με τις Πριγκίπισσες ενώ για τον Ντίνο αυτό με τα αγόρια που φορούν στολές! Του Ντίνου μάλιστα διαθέτει κοστούμια γνωστών ηρώων όπως του Ναπολέοντα, ενός αστροναύτη, ενός Βίκινγκ, καουμπόι και πειρατή! Εννοείται πως μπορούμε να μπερδέψουμε τα μαγνητάκια και να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη δημιουργώντας τα δικά μας κουστούμια! Σε αυτό το κομμάτι είδα πως το ευχαριστήθηκαν περισσότερο!
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Εδώ μπορείς να δεις όλη τη συλλογή που διαθέτει το site του Εκδοτικού και να κάνεις την επιλογή σου ανάλογα με τις προτιμήσεις που ξέρεις πως έχει πως το παιδί σου!

ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Είναι σίγουρα ένας λιγάκι πιο ήσυχος τρόπος να απασχοληθεί το παιδί σου,. Eιδικά αν έχεις αγοράκι και έχεις κουραστεί να ακούς αυτοκινητάκια να πέφτουν δεξιά και αριστερά. Να εκτοξεύονται πύραυλοι και διάφορα άλλα τέτοια διασκεδαστικά😅 Κερδίζεις κάποια λεπτά ησυχίας μέσα στο σπίτι!Τα μαγνητικά αυτά βιβλία καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες του παιδιού και το βοηθούν να ανακαλύψει και να αναπτύξει τις δεξιότητές του διαφορετικά!
Αν θέλεις να είμαστε συνέχεια σε επαφή μπορείς να κάνεις subscribe στο mail list μου εδώ αριστερά στο blog αλλά και να με ακολουθήσεις στα Social Media (Facebook & Instagram κυρίως).  Tρέχουν διάφοροι διαγωνισμοί ανά τακτά διαστήματα που σου δίνουν την δυνατότητα να κερδίσεις ωραία πραγματάκια.

Θα με βρεις αυτό το post και στο Pinterest που ξέρω πως όλοι αγαπάμε!!!Save it for later!!!!!

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.