Το τζίνι του σπιτιού μας και ένα μαγικό μικρόφωνο

I-DANCEPARTYMIC
Αν με διαβάζεις καιρό ή αν με παρακολουθείς στο Instagram & στο Facebook θα ξέρεις ήδη πως η μικρή μου κόρη αγαπά το χορό, την μουσική και φυσικά τα lipsticks. Λατρεύει το καθετί ροζ, ό,τι έχει glitter και συνηθίζει να κάνει τις βούρτσες των μαλλιών μας μικρόφωνο! Επειδή, όμως, κουράστηκα να τις ψάχνω κάθε πρωί στα παιχνίδια της για να χτενιστούμε πριν φύγουμε από το σπίτι σκέφτηκα πως έπρεπε οπωσδήποτε να της πάρω ένα μικρόφωνο! Βρήκα το πιο ροζ και φανταχτερό μικρόφωνο που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι super wow με όσα μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε! Το I-DANCE PARTY έφτασε στα χέρια μας και περνάμε τέλεια! Εμείς, δηλαδή! Για τους γείτονες δεν ξέρω!😏😅Έτσι, αυτές τις μέρες στο σπίτι μας κυκλοφορεί ένα τζίνι, ένεκα του Τριωδίου που άνοιξε, και ένα μαγικό μικρόφωνο που παίζει από Michael Jackson μέχρι και Παπαρίζου!
ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
Ήθελα ένα μικρόφωνο που όχι μόνο να κάνει τη φωνή της να ακούγεται δυνατά αλλά να μπορεί να παίζει και τα τραγούδια που θέλει να τραγουδήσει! Ένα μικρόφωνο ηχείο, το οποίο θα μπορούσε να παίζει δυνατά τα τραγούδια που της αρέσουν! Όπως σου έχω πει και στο παρελθόν το My Sunshine είναι ένα e- shop που αγαπώ και όποτε ψάχνω κάτι για τα παιδιά μου είναι η πρώτη μου ματιά! Αν διαθέτει αυτό που ψάχνω με κλειστά μάτια το παραγγέλνω! Έτσι έγινε και με το μικρόφωνο! Και το πέτυχα διάνα!
I-DANCE PARTY ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
I-DANCE PARTY ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
Είναι ένα μικρόφωνο 4 σε 1! Διαθέτει ηχείο- μεγάφωνο 3 watt, πολύ δυνατό αλήθεια, μικρόφωνο, φωτισμό που αναβοσβήνει σε ρυθμούς disco και δυνατότητα αναπαραγωγής της φωνής μας σε echo! Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με τον υπολογιστή ή με το smartphone και ομολογώ πως η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του κρατάει πολλές ώρες!!Η μικρή ανυπομονεί να καλέσει στο σπίτι τις φίλες της και μου πρότεινε μάλιστα να κάνουμε έναν διαγωνισμό karaoke!Προς το παρόν φοράμε τις αποκριάτικες στολές μας και το απολαμβάνουμε μόνες μας!
ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Περισσότερες πληροφορίες για το προιόν μπορείς να δεις εδώ!

Τις τελευταίες μέρες την μικρή της ταλαιπωρούσε μια γρίπη! Η μόνη στιγμή της ημέρας που είχε διάθεση για παιχνίδι ήταν όταν έπαιρνε στα χέρια το νέο της μικρόφωνο! Χορέψαμε. Τραγουδήσαμε, ανεβάσαμε την ένταση και το ευχαριστηθήκαμε πολύ! Είναι μερικά παιχνίδια που σε φέρνουν πιο κοντά με το παιδί σου αρκεί να γίνεις και εσύ παιδί μαζί του! Έτσι δεν είναι?
I-DANCE PARTY ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
Χάρισε το στο παιδάκι σου και τραγούδησε μαζί του για ώρες. Ξεφαντώστε και περάστε όμορφα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Κυκλοφορεί και σε άλλα χρώματα όπως το απίστευτο μαύρο που νομίζω θα το πάρω για το Ντίνο ώστε να συνδέονται τα δύο μικρόφωνα μεταξύ τους και να τραγουδούν μαζί! Θα έχει ακόμα περισσότερη πλάκα!
ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια! Η δική μου εμπειρία μου έχει δείξει πως δεν έχει σημασία πόσο ακριβό είναι ένα δώρο! Σημασία έχει αυτό που θα του προσφέρεις να ξέρεις πως θα το ευχαριστηθεί! Η δική μου κόρη όλη μέρα τραγουδά και χορεύει από δωμάτιο σε δωμάτιο και από καθρέφτη σε καθρέφτη! Οπότε το PM20 μικρόφωνο το κέρδισε με την αξία της!😅
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment
  1. Καλημέρα! Οπως φαντάζεσαι εμείς δεν πρόκειται να χάσουμε το καραόκε πάρτυ και δεν εννοώ την κόρη μου αλλά εμένα, χαχα! Πολύ υπέροχη η Αναστασία ως άλλο χανουμάκι και φυσικά το μικρόφωνο τέλειο!!! Αν δεν είχαμε άλλα 3 θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Εντάξει τέτοιο βέβαια υπερπαραγωγή δεν έχουμε αλλά θα ερχόμαστε να παίξουμε σε εσάς, χεχε! Κάλη

Leave a Reply

Your email address will not be published.