Παίζουμε με την παγωτομηχανή της Playdoh

Παίζουμε με την παγωτομηχανή της Playdoh

Ο καιρός είναι αρκετά Φθινοπωρινός και το σχολείο έχει αρχίσει. Έχουμε ήδη μπει σε ρυθμούς back to scholl και η πρώτη ενημέρωση από τη δασκάλα μας σχετικά με την πρόοδο του Ντίνου έγινε. Σκέφτηκα να του πάρω για επιβράβευση την παγωτομηχανή με πλαστελίνες που μου ζητούσε εδώ και καιρό. Παίζουμε με την παγωτομηχανή της Playdoh και είμαστε χαρούμενοι!

Το σχολείο τον έχει βοηθήσει σε πολλά! Η κυρία μας είναι εξαιρετική και με την πολύ καλή μας συνεργασία καταφέραμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στον μικρό! Στην αρχή καταλάβαινα ότι ήταν λιγάκι πελαγωμένος! Το τελευταίο δεκαήμερο, όμως, μοιάζει απόλυτα συνειδητοποιημένος και ευχαριστημένος που η μέρα του κυλάει ευχάριστα με πολλούς καινούργιους φίλους και πολλές δραστηριότητες!

Του άξιζε μια επιβράβευση. Ζήτησε μία φυσαρμόνικα και την παγωτομηχανή της Playdoh!Η αγάπη του για τις πλαστελίνες είναι τεράστια. Καθημερινά δημιουργούμε παραστάσεις. Άλλοτε με σκάφη και παραλία και καμιά φορά δάσος με ζωάκια. Χτες, λοιπόν, παίξαμε με την καινούργια μας παγωτομηχανή! Την στολίσαμε στο τραπεζάκι μας, κατεβάσαμε και τις υπόλοιπες πλαστελίνες μας και μαζί με την μικρή Stacy φτιάξαμε ολόκληρο παγωτατζίδικο!

Παίζουμε με την παγωτομηχανή της Playdoh

Παίζουμε με την παγωτομηχανή της Playdoh

Αν θέλεις να φτιάξεις δική σου πλαστελίνη οφείλω να σου πω πως πρέπει να το επιχειρήσεις σύντομα! Είναι πανεύκολο και έχω ήδη μοιραστεί μαζί σου τη συνταγή που κάνω εγώ! Για μπες εδώ κάτω στο σύνδεσμο να δεις!

Πώς να φτιάξεις σπιτική πλαστελίνη

Γενικότερα ότι λερώνει τα χέρια μας και το σπίτι της μαμάς, μας αρέσει πολύ! Το αισθητηριακό παιχνίδι είναι απίστευτη απόλαυση για τα παιδιά μας!

Δες εδώ πώς να φτιάξεις δική σου χρωματιστή σπιτική άμμο για sensory play!

Αυτά τα μικρά σκαθάρια είναι όλη μου η ζωή.

Κερδίζω πιο πολλά εγώ από αυτά, από όσα κερδίζουν αυτά από εμένα!!

Παίζουμε με την παγωτομηχανή της Playdoh

Θέλω να είμαι δίπλα τους όσο μπορώ, τις ώρες που δημιουργούν και παίζουν. Και ευτυχώς παίζουν πολύ μεταξύ τους τα παιδιά μου, οπότε τους απολαμβάνω και τους δύο μαζί! Δεν χρειάζεται να χωριστούμε! Αυτές, οι ποιοτικές ώρες μαζί τους, είναι οι πιο πολύτιμες που θα θυμούνται όλη τους τη ζωή!

Σας μαμαδογλυκοφιλώ! 

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.