Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος – Παιδικό βιβλίο

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Αγαπάμε όσα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ίκαρος και για αυτό θέλω πολύ να τα μοιράζομαι μαζί σου με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχουμε όταν τα παίρνουμε στα χέρια μας! Τρία νέα βιβλία κυκλοφόρησαν και τα παιδιά μου πέταξαν από τη χαρά τους μόλις τα πήραμε στα χέρια τους! Σας παρουσιάζουμε τις νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος- παιδικό βιβλίο, αυτές τις ”μαγικές” που μας κάνουν να χαμογελούμε διάπλατα! Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος – Παιδικό βιβλίο

Είμαστε από εκείνους που κάθε πρόβλημα προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε με ένα βιβλίο, μια ιστορία σχετική ή και όχι! Είμαστε βιβλιόφιλοι και κάθε φορά που ο ταχυδρόμος μας χτυπά την πόρτα με βιβλία στο χέρι, τα παιδιά εξαφανίζονται στα δωμάτιά τους κρατώντας τα στα χέρια και κάνοντας πηδηματάκια μέχρι να φτάσουν στην γωνιά τους!

Η ιστορία του αρκούδου
Claire Freedman- Alison Friend

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Ο αρκούδος έχει ένα βιβλίο γεμάτο συναρπαστικές ιστορίες και δεν το αποχωρίζεται ποτέ! Το διαβάζει κάθε μέρα και του κρατά συντροφιά πολύ καιρό τώρα! Από την πολύ τη χρήση το βιβλίο του μια μέρα αρχίζει να διαλύεται και τις σελίδες του τις παίρνει ο άνεμος πολύ μακριά! Ο αρκούδος όμως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τις ιστορίες του! Έτσι αποφασίζει να γράψει ο ίδιος την δική του ιστορία!

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Υπήρχε, όμως, ένα μικρό προβληματάκι! Στην αρχή ο αρκούδος νόμιζε πως με ένα απλό ξύσιμο στην πλάτη και την πελώρια όρεξη για γράψιμο που διέθετε, το μυαλό του θα γεννούσε νέες ιστορίες! Όσο και αν ξύθηκε, όσο κι αν βοήθησε την Λαγουδίνα, τον Ποντικούλη και τον Μικρούλη της Κουκουβάγιας καμία ιδέα δεν του ήρθε στο κεφάλι! Ύστερα από πολύ ψωμί με λαχταριστό μέλι ο αρκούδος είχε μια φαεινή ιδέα! Να γράψει όλα όσα πέρασε εκείνη την ημέρα βοηθώντας τους φίλους του! Διαβάζοντας αργότερα το νέο του βιβλίο στους φίλους του κατέληξαν πως οι πιο όμορφες ιστορίες ξεκινούν μέσα από αληθινές περιπέτειες!

Μια δυνατή ιστορία με άξονα την φιλία, την προσφορά και την συνεργασία!

Πως να κρύψεις ένα λιοντάρι στο σχολείο
Helen Stephens

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Η Έλλη και το λιοντάρι της πηγαίνουν παντού μαζί! Μόνο στο σχολείο δεν μπορεί να το πάρει μαζί της, γιατί η κυρία Ολυμπία θυμώνει! Το λιοντάρι, όμως, περνάει καλά μαζί τους και χαίρεται να ακούει τις φωνές των μικρών παιδιών που παίζουν! Γι΄αυτό και μια μέρα που τα παιδιά πηγαίνουν εκδρομή στο Μουσείο, αυτό τα παίρνει από πίσω ή μάλλον από πάνω!!Αν διαβάσεις την ιστορία θα καταλάβεις τι εννοώ! Το λιοντάρι θα τα κάνει μαντάρα στο μουσείο, όπως είναι αναμενόμενο, ωστόσο θα καταφέρει να σώσει τα μικρά παιδιά και θα κάνει την κυρία Ολυμπία να το αγαπήσει τόσο πολύ που να μην θέλει να το αποχωριστεί!

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Του Τομ οι μαγικές μηχανές
Linda Sarah- Ben Mant

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Ο Τομ και ο μπαμπάς του είναι πραγματικές ιδιοφυΐα! Φτιάχνουν  απίστευτα πράγματα με όσα δεν χρησιμοποιούν πια και μαζί καταστρώνουν τα πιο απίθανα σχέδια! Όλα μοιάζουν όμορφα και το όμορφο σπίτι τους είναι γεμάτο ευτυχία! Μια μέρα, όμως, ο μπαμπάς του χάνει τη δουλειά του και ανακοινώνει στον μικρό Τομ πως πρέπει να αφήσουν το σπίτι τους γιατί δεν το αντέχουν οικονομικά! Ο Τομ δεν το βάζει κάτω και βρίσκει μια τρομερή ιδέα! Θα κάνει το σπίτι τους μουσείο δείχνοντας όλα αυτά τα τέλεια που έχουν κατασκευάσει με τον μπαμπά του στους επισκέπτες! Και έτσι κι έγινε! Κόψανε πολλά εισιτήρια μέσα σε μόνο λίγες μέρες! Ένας άνεμος, όμως, τους άλλαξε και πάλι τα σχέδια!Οι δυο τους, όμως, θα βρουν και πάλι μια λύση ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη!

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος - Παιδικό βιβλίο

Μια ιστορία μου μιλά για την πίστη στον εαυτό μας, τις δυνατότητές μας, τους δυνατούς οικογενειακούς δεσμούς και την επιμονή στα όνειρά μας!

Όλες τις νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος – παιδικό βιβλίο θα τις βρεις εδώ!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.