Οι φετινές μας Χριστουγεννιάτικες κάρτες

christmas cards

Η χαρά του παιδιού αυτές τις μέρες κρύβεται στο σπίτι μας! Ψαλίδια, κόλλες, πομ πομ, κορδέλες, χρυσόσκονη και διάφορα κανσόν με σχέδια κυριαρχούν στο χώρο! Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης την Κυριακή έλεγε να φτιάξουμε ευχετήριες κάρτες για τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Έτσι κι εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία, σηκώσαμε μανίκια και φτιάξαμε τις φετινές μας Χριστουγεννιάτικες κάρτες με πολλή αγάπη!

christmas cards

Δεν με λες και ειδική στο είδος του DIY! Ωστόσο, μου αρέσει να χειροτεχνώ! Βήμα βήμα δεν το΄ χω για να σου πω τι έκανα και πως ακριβώς! Θεωρώ πως είναι ωραίο να αυτοσχεδιάζεις! Μπορεί να πάρεις μια ιδέα από κάποιο βίντεο ή από τις άπειρες ιδέες που κυκλοφορούν στα  boards του Pinterest ναι σίγουρα! Το πιο ωραίο, όμως, είναι να αφεθείς στη δημιουργία και να απολαύσεις αυτή την δημιουργική ώρα μαζί με τα παιδιά σου!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε ένα τέλειο βιντεάκι με διάφορες ιδέες για κάρτες! Είχα την εντύπωση πως είναι τόσο ευκολάκι να τις φτιάξεις! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι και τόσο! Εκτός κι αν πια είσαι τόσο αστέρι στην χειροτεχνία! Εγώ, πάλι, δεν είμαι και έτσι αρκέστηκα στο να διασκεδάσω πολύ με τα παιδιά! Ο χώρος μας γέμισε αστεράκια και διάφορα άλλα υλικά αλλά χαλάλι τους! Το ευχαριστηθήκαμε πολύ!

christmas cards

christmas cardsΤο βίντεο που σου ανέφερα πιο επάνω μπορείς να το δεις εδώ.

Στις φωτογραφίες σου δείχνω τις επικρατέστερες! Φτιάξαμε καμιά δεκαριά στον αριθμό! Σου δείχνω, όμως, αυτές που μου άρεσαν εμένα περισσότερο!

christmas cards

christmas cardsΤο clue της ημέρας!

Τις πιο ποιοτικές ώρες με τα παιδιά μου τις έχω περάσει στο τραπέζι δραστηριοτήτων! Εκεί που ζωγραφίζουμε ό,τι μας έρχεται στο μυαλό. Εκεί που κόβουμε, κολλάμε, σχεδιάζουμε και τοποθετούμε. Αγαπημένη ώρα δεν είναι μόνο αυτή του διαβάσματος αλλά και εκείνη που αφήνουμε την φαντασία μας ελεύθερη! Αυτές είναι οι στιγμές που θα θυμόμαστε μεγαλώνοντας!

christmas cards

christmas cards

Εδώ μπορείς να δεις ό,τι έχω γράψει μέχρι σήμερα σε σχέση με τα Χριστούγεννα!

Είναι η αγαπημένη μας εποχή στο σπίτι! Μας αρέσει που είναι στολισμένο, γεμάτο λαμπάκια! Καθόμαστε και τα χαζεύουμε! Αυτή είναι μια συνήθεια που δεν πρόκειται ποτέ να την βαρεθούμε νομίζω! Ούτε εγώ ούτε τα παιδιά!

Μένουμε σε επαφή γιατί είμαι διατεθειμένη να σου χαρίσω πολλά δωράκια πριν τα Χριστούγεννα! Προς το παρόν πάρε μέρος στον super διαγωνισμό που τρέχει σε συνεργασία με τα Starbucks!

Click εδώ!

xristougenniatika_dora_sta_starbucks

Κάνε subscribe στο mail list μου για να μην χάνεις κανένα άρθρο ή διαγωνισμό!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

2 Comments
  1. Πολύ ωραίες! Μόνο που νιώθεις τη χαρά της δημιουργίας… είναι Χριστούγεννα! Καλές γιορτές και μια χρονιά ευχάριστη και δημιουργική…

Leave a Reply

Your email address will not be published.