Τρισδιάστατος Παγκόσμιος Άτλας και Giveaway

Άτλας για παιδιά

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς όλοι οι γονείς μπήκαμε μαζί με τα παιδιά μας σε Back to School mood επίσης και οι τσέπες μας! Οι ανάγκες και τα έξοδα των παιδιών για το σχολείο είναι πολλές και όπως και να το κάνουμε όλα όσα ζητάνε οι δάσκαλοι είναι απαραίτητα για την εκπαίδευσή τους! Κάτι που σίγουρα πρέπει να έχει ένα παιδί του Δημοτικού στη διάθεσή του είναι ένας Παγκόσμιος Άτλας. Σήμερα είμαι εδώ για να σου δείξω τον δικό μας τρισδιάστατο παγκόσμιο άτλαντα αλλά και να σε βοηθήσω να διεκδικήσεις ένα  εντελώς δωρεάν σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Τρισδιάστατος Παγκόσμιος Άτλας

Ο Άτλας που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Διόπτρα είναι η καλύτερη πρόσκληση να μπουν τα παιδιά στον κόσμο της Γεωγραφίας, να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης με τον ένθετο γιγάντιο παγκόσμιο χάρτη αλλά και με τους αναδιπλούμενους χάρτες της κάθε Ηπείρου! Περιλαμβάνει τις σημαίες όλων των χωρών του κόσμου! Αυτό είναι κάτι που ενθουσίασε το δικό μου παιδί, μιας και έχει μανία με τις σημαίες και συχνά με ρωτάει ποια σημαία έχει η τάδε χώρα! Ομολογώ  πως πολλές φορές δεν ξέρω τι να του απαντήσω, οπότε είναι ευκαιρία να κάνει και η μαμά λίγη εξάσκηση μαζί το παιδί, δεν νομίζεις?

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Περιέχει μέσα κείμενα με λεπτομερείς πληροφορίες για την κάθε Ήπειρο και τα αξιοθέατά της. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ενθαρρύνει τα παιδιά να μελετήσουν τους χάρτες! Είναι αδιαμφισβήτητα ένα συναρπαστικό βιβλίο γνώσεων!

Ο Ντίνος προσπαθεί να συλλάβει ακόμη τον χάρτη. Κατάφερε να προσδιορίσει που βρίσκεται η Ελλάδα μας αλλά και άλλες δύο χώρες σε διαφορετικές Ηπείρους! Νομίζω πως η εικονογράφηση είναι αυτή που του έχει κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Αφού λοιπόν σου είπα δυο λόγια για τον νέο Τρισδιάστατο Παγκόσμιο Άτλαντα από τις Εκδόσεις Διόπτρα είναι ώρα για τον διαγωνισμό μας! Ένας τυχερός αναγνώστης μου θα κερδίσει το αντίτυπο του Άτλαντα εντελώς δωρεάν αν ακολουθήσει όλα τα βήματα και διαβάσει και τους όρους συμμετοχής φυσικά!

Τι πρέπει να κάνεις για να τον διεκδικήσεις:

1.Like στη σελίδα mamasnpapas.gr

2.Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ.

3.Tag 3 φίλες κάτω από την φωτογραφία ώστε να δουν τον διαγωνισμό μας.

4. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής ώστε να μπει το όνομά σου στην κλήρωση.

Προαιρετικά ακολούθησέ με στο Instagram με ένα click εδώ !

Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 6 Νοεμβρίου 2017!

Όροι διαγωνισμού:

1. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.

2. Τα βιβλία δεν ανταλλάσσονται με άλλα ή με χρήματα.

3. Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο από το υποκατάστημα των Εκδόσεων Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα, καθημερινά από τις 9 π.μ. – 16 μ.μ.

4.Αν ο τυχερός είναι κάτοικος εκτός Αττικής, το βιβλίο θα του αποσταλεί από τις Εκδόσεις με courier.

5.Ο νικητής θα του αποσταλεί email από μένα ότι είναι ο τυχερός νικητής. Αν δεν μου απαντήσει εντός 2 ημερών τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί με νέο νικητή, για ευνόητους λόγους. Οπότε θα σας παρακαλούσα να έχετε το νου σας στο mail που μας έχετε δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

6. Η κλήρωση θα διεξαχθεί από εμένα την ίδια, μέσω του Random Name Picker από το Mini Web Tool.

7. Αν όποιος κληρωθεί δεν έχει τηρήσει τα βήματα που έχω αναφέρει πιο πάνω τότε η συμμετοχή του θα θεωρηθεί άκυρη και θα αναγκαστώ να κληρώσω νέο νικητή.

Ένας τέτοιος άτλας δεν πρέπει να λείπει από τα σπίτια μας! Τέτοια βιβλία πρέπει να τα έχει κάθε παιδάκι στη διάθεσή του και αν γνωρίζεις κάποιο που αδυνατεί να το αποκτήσει, λόγω δυσκολιών, κάνε μια καλή πράξη και δώρισε του το εσύ! Ή ακόμα καλύτερα βάλε το παιδί σου στο κόλπο να το προσφέρει σαν δώρο στο φίλο ή την φίλη του!

Καλή επιτυχία σε όλους! 

 

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.