Βασιλιάς φωνακλάς γαλήνη δεν βρίσκει

Βασιλιάς Φωνακλάς
Τα βιβλία της Ελληνοεκδοτικής τα αγαπώ για δύο λόγους! Πρώτον γιατί είναι πλούσια σε εικονογράφηση χρώματα και χορταστικά στο μάτι και δεύτερον γιατί πάντα έχουν κάτι να σου διδάξουν! Έχουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο που πάντα κερδίζει το ενδιαφέρον του παιδιού!Το σημερινό βιβλίο, ο Βασιλιάς Φωνακλάς θα μας βοηθήσει να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας! Πάμε να δούμε πως?

Ελληνοεκδοτική

Ο Βασιλιάς Φωνακλάς ζει και βασιλεύει στην Βροντούπολη, μια πόλη που όλοι οι κάτοικοί της είναι βροντόφωνοι γιατί έτσι είχαν μάθει πως είναι το σωστό!Σε αυτή την βροντερή πόλη γεννήθηκε ένα μικρό κορίτσι η Γαλήνη, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε! Δεν έμοιαζε καθόλου με τους υπόλοιπους τριγύρω της και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί όλοι έπρεπε να φωνάζουν όταν θέλουν να μιλήσουν! Πώς μπορούσε όμως η Γαλήνη, που μιλούσε πάντα χαμηλόφωνα και με ήρεμο τρόπο να συνυπάρξει με τον κοινωνικό της περίγυρο?

Ελληνοεκδοτική

Η Γαλήνη κατάφερε να κάνει όλους τους ανθρώπους που την συναντούσαν να μιλούν και εκείνοι χαμηλόφωνα όταν ήταν δίπλα τους! Ακόμη και στην αγορά όταν κατέβαινε το κορίτσι επικρατούσε τόση ησυχία που μπερδευόσουν και νόμιζες πως βρισκόσουν στην βιβλιοθήκη της πόλης! Ο Βασιλιάς, πάλι, που ζούσε στην άλλη άκρη της πόλης συνέχιζε να μιλά ουρλιάζοντας στους αυλικούς και σκούζοντας στους υπηρέτες!Ώσπου μια μέρα δεν άντεχε άλλο και από τις φωνές είχε μονίμως πονοκέφαλο! Ποιο λες να ήταν το γιατρικό του τελικά?.Θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις παρέα με το μικρό σου!

Ελληνοεκδοτική

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ιστορίες που έχω επιλέξει από την αγαπημένη μου Ελληνοεκδοτική.

Η Γαλήνη κατάφερε να μάθει τον Βασιλιά να διορθώνει το λάθος του με αποτέλεσμα να βελτιώσει κατά πολύ τον εαυτό του!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!
Καλές βουτιές!

Βασιλιάς φωνακλάς γαλήνη δεν βρίσκει
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.